Bebelusi de martie-aprilie 2005 (94)
Raspunsuri - Pagina 12
adseana spune:
Mamacita
samuraiul, viitor doctor inginer
, si asteptam pozele...chiar daca sunt putine, macar sa va vedem ce mari sunteti
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png
teodora racz spune:
Mamacita ce rau in pare ca stai in pat
Bine ca petrecerea a decurs asa cum doreai!
Caramella multumesc pentru aprecieri!
Ligia da!Mi-ai transmis admiratia ta pt.Antonia;multumesc!
Rox bine ai revenit!Cred ca ai bateriile incarcate!
Fetelor am tinut si noi ziua Antoniei dumunica;dar din pacate nu am descarcat aparatul foto asa ca nu am putut face decat 2 poze;si nici una cu tortul
am crezut ca mor de ciuda!
Ieri am avut musafiri care am crezut ca nu mai pleaca
!Au venit la ora 11 dimineata si au plecat la 21 seara;am pus masa de trei ori;si am avut de spalat la farfurii ca la o cantina;a fost timp superb si au stat afara in gradina ;ei s-au simtit super!Antonia a fost agitata toata seara pana la plecarea "intrusilor";
Teodora si Antonia
gabrianah spune:
La multi ani Alexut !sa cresti mare , frumos si sanatos si sa te bucuri de familia ta mereu!
mamacita m-am distrat citind cum ai povestit de tava:)
multumim de urari adrianafedorca, rrox ,adseana, oanamaria, mamacita
, azi a fost mult mai bine decit ieri, a mincat bine, a fost vesel, si i-am tot dat antitermice asa ca nu stiu daca e inca febril sau nu, sa vedem la noapte.
la noi a fost adevarata canicula :)( 24 de grade) asa ca am fost tot pe afara, dar las´ ca vine el weekedu cu 12 grade din nou
:(
ieri am fost cu totii la nisip in parc, si pentur prima oara l-am lasat si pe gabriel sa se joace in voie, asa de mutl i-a placut!!
ligiapupam basicuta lui raducu, of of. si gabriel a avut la 3 luni 2 basici chiar pe buricul degetelor, a atins un bec halogen incins .dureaza un pic pina se vindeca, orium pielicica aia va cadea , dar las-o sa cada singura, nu o taia.
oanamariaam vazut si pozele voastre, sinteti o familie frumoasa!ce multe bunatati ai pregatit!! wow! si banuiesc ca singurica- singurica 
ana
adrianafedorca spune:

La multi ani Alex si Daria Maria

sa cresteti mari frumosi , sanatosi sa aveti parte de norok si muuulta fericire 
noi azi am avut petrecere cu bebelusii...doamneee ce balamuc...dar a fost frumos....nu am apucat sa descarc pozele, inca strang jucarii, farfurii etc...sper sa apc s avad si eu poze cu voi maine, si sa citesc ce ati scris...sper ...pt ca maine ii facem vaccinul de 1 an ...
va pupam si va dorim o noapte buna
Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
ligia13 spune:
am reusit sa pun si eu cateva poze de la dezmotzare.
Nu sunt cele mai reprezentative pt ca tati a filmat si mie numa de poze nu am avut timp!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!
mamacita spune:
Multumim,gabrianah,teodora si adriana!
ligia,am vazut pozele,Raducu este un duuuuuulce,ca de obicei,l-am pupat pe monitor,m-a impresionat pletosul ajuns cheliuta,parca si mie imi parea rau ca"l-ati tuuuuuns"
.Pare tare cumintel,iar acolo unde se plimba prin iarba -am inteles eu bine,la voi in curte?- e superb,cred ca e extrem de fericit la aer...
Ce-ati facut pana la urma cu flictena?I-ati spart-o?
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png
ninocikap spune:

La multi ani!!! pentru Delia - Loreen. 

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
ninocikap spune:

La multi ani!!! pentru Calin George - Connie 1974. 

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
ellinia spune:
Buna tuturor!
Mamacita refacere grabnica! Are samuraiul nevoie de tine!
Ligia imi pare rau de arsura lui Raducu. Sper sa-i treaca repede. Am vazut si pozele,imi plac cele in aer liber si cele cu tunsulica. Sa-ti traiasca, sa fie sanatos - ca eu n-am apucat sa-ti fac urarile de un an!
Oanamaria vizionat si pozicile tale! Yami-yami cele de Paste, drobul arata super!Si Raresica a mai crescut,multa sanatate si sa-ti aduca numai bucurii! Iar despre educatoare ce sa-ti spun - ca m-am infuriat cand am citit
.
Teodora bine ai revenit,poate mai pui o data linkul cu poze ca eu n-am fost pe faza si poate ii fac cunostintalui Stefan cu Antonia!
Gabrianah multa sanatate si voua!Auzi, 24 de grade, cred ca e super, la noi cand sunt 16,17 mi se pare cald!
Andruzza felicitari inca o data pentru noul tau stil de viata, sanatos! Ai dreptate cu mentinerea,ca eu ma tot lupt si mai pun un kil, doua, iar ma pun pe slabit...si tot asa! Apropos,am vazut poze cu Rares,mor dupa cea in care are prins un mot
!
Vroiam sa va intreb daca acoperitul urechilor este un mit. Rolul caciulitei/bandanei/sepcii este de a feri capusorul de razele directe ale soarelui,nu? Ca eu vreau deja sa trec la sepci/bandane ca nu mai vrea sa tina caciula, dar in felul asta ramane cu urechile goale.
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
ellinia spune:
Daria am uitat sa-ti spun ca te-am vazut la Teo. Chiar cand am decshis televizorul discutati. Mi s-a parut ca ai fost foarte naturala si in plus de asta foarte telegenici si tu si sotul tau. Are dreptate Caramella, era vorba de o surpriza,nu? Ca nu m-am mai uitat dupa ce a plecat Teo.
La multi ani Delia si Calin! Sa cresteti mari, sanatosi si pentru mamicile voastre
!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos