Bebelusi de martie-aprilie 2005 (94)
Ne-am facut copilasi mari! 
Livia
(n.18 ianuarie)
Lorelai
Maya
(n.18 ianuarie)
Lorelai
Mihai Alexandru
(n.17 februarie)
Ninocikap (n.19 iulie)
Stefan Catalin
(n.23 februarie)
Cameron
Stefan Costin
(n.25 februarie)
Ellinia
Irina Maria
(n.27 februarie)
Betilina
Alicia
(n.1 martie)
Caramella (n.30 mai)
Sylvia Eloise
(n.1 martie)
Mary-Jane
Sonia Mara
(n.2 martie)
Ariadnabr
Bernhard
(n.2 martie)
Alessia 105
Lavinia Ana-Maria
(n.4 martie)
Lauraspeedy
Alice Gabriela
(n.4 martie)
Elibui (n.26 februarie)
Alexia
(n.5 martie)
CatXO
Melissa Ioana
(n.7 martie)
Claudia_2803
David Emil
(n.9 martie)
Erix
Rares Andrei
(n.10 martie)
Andrruzza
Alessandra
(n.10 martie)
Giuliatm
Brien Constantin
(n.10 martie)
Dariaevelin
Vlad Antoniu
(n.11 martie)
Coco
Eva Maria
(n.13 martie)
Ana71
George Alexandru
(n.13 martie)
Simonnete
Bianca Ecaterina
(n.14 martie)
An-k
Darian Gabriel
(n.16 martie)
Ako
Rares Mihai
(n.16 martie)
Ako
Bianca Maria
(n.16 martie)
Nika
Ema Ioana
(n.17 martie)
Anca Micaela
David Andrei
(n.18 martie)
Smmiha
Andrei
(n.18 martie)
Infofun
Calin David
(n.18 martie)
Calimend
Alexandros Xenofon
(n.19 martie)
Zuzunaki
Rares Mihai
(n.21 martie)
Carmenduta
Dario
(n.21 martie)
Camelia Geanina 78
Mara
(n.22 martie)
Rp
Sara Mihaela
(n.22 martie)
Iuliana Sara
Ioana Alexandra
(n.23 martie)
Rrox3
Andrei - Bogdan
(n.23 martie)
Crisa-77
Luca Joszeph
(n.23 martie)
GabiG
George Victor
(n.24 martie)
Coral
Nicola Adriana
(n.26 martie)
Raluk
Vlad Stefan
(n.26 martie)
Lazy
Julia Diana
(n.29 martie)
Marox
Karen
(n.30 martie)
Hiroral
Iosif
(n.31 martie)
Kathywsha
Rada Valentina
(n.2 aprilie)
Carmissis
Stefan
(n.3 aprilie)
ClaudiaH
Daria
(n.3 aprilie)
Gegea
Antonio-Haruki
(n.4 aprilie)
Mihaela Imai
Gabriel-Stefan
(n.5 aprilie)
Gabrianah
Adina Nicoleta
(n.7 aprilie)
Giliutza
Thomas Daniel
(n.8 aprilie)
Gabrielaveres
Thea Ioana
(n.9 aprilie)
Crangutalil
David
(n.9 aprilie)
Cenia
Daniel
(n.9 aprilie)
Corrinutza
Emilia Alexandra
(n.11 aprilie)
Geta Sava
Jenny
(n.13 aprilie)
Simmypo
Dora Ioana
(n.13 aprilie)
Ionela r
Irina Ana-Maria
(n.14 aprilie)
Andira
Alexandra
(n.14 aprilie)
Adela 20
Ioan Rares
(n.14 aprilie)
Oanamaria Luiza
Alexandra
(n.15 aprilie)
Adseana
David
(n.17 aprilie)
Ocrainic
Martijn
(n.19 aprilie)
Dantje
Mihai Cosmin
(n.20 aprilie)
Danuta t
Antonia Maria
(n.20 aprilie)
Teodora Racz
Vlad George
(n.20 aprilie)
Shumi
Bogdan
(n.20 aprilie)
Lali74
Letitia Medeea
(n.21 aprilie)
Oanamc
Andreea Maria
(n.21 aprilie)
Andreoti
Adela Maria
(n.22 aprilie)
Cristinatwo
Rares Ionut
(n.22 aprilie)
Cristinatwo
Radu Victor
(n.22 aprilie)
Ligia 13
Alexander Christian
(n.22 aprilie)
Lantana7
Alexander Paul
(n.22 aprilie)
Valenka
Matei
(n.22 aprilie)
Pisicuta si Matei
Cezar Georgian
(n.23 aprilie)
Adrianafedorca
Dalia Larisa
(n.24 aprilie)
Lauradaria
Alexandru
(n.25 aprilie)
Mamacita
Daria Maria
(n.25 aprilie)
Mihaela agh
Delia
(n.26 aprilie)
Loreen
Calin George
(n.26 aprilie)
Connie 1974
Miruna Ioana
Miska (n.28 aprilie, 3 kg., 48 cm., APGAR 9)
Andrada Cristina
Simonela (n.28 aprilie, 2,5 kg.,47 cm., APGAR 10)
Sara Narcisa
Danna J (n.29 aprilie, 3,990 kg., 53 cm., APGAR 8/9)
Vladimir
Sibip (n.30 aprilie, 3,2 kg., 50 cm.)
Delia Melissa
Mamanati (n.30 aprilie, 3,7 kg., 49 cm.) 
Acum suntem 42
si 43
si suntem tare frumosi Specialii 2005 by Alessia 105
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48054" target="_blank"> Aici am asteptat sa soseasca in viata noastra
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48283" target="_blank"> Aici am inceput www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48498" target="_blank">2 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48896" target="_blank">3 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49250" target="_blank">4 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49659" target="_blank">5 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49997" target="_blank">6 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50554" target="_blank">7 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50895" target="_blank">8 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51300" target="_blank">9 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51708" target="_blank">10 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52007" target="_blank">11 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52286" target="_blank">12 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52593" target="_blank">13 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53102" target="_blank">14 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53589" target="_blank">15 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54100" target="_blank">16 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54596" target="_blank">17 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54835" target="_blank">18 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55025" target="_blank">19 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55318" target="_blank">20 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55723" target="_blank">21 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56093" target="_blank">22 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56502" target="_blank">23 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56761" target="_blank">24 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57010" target="_blank">25 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57485" target="_blank">26 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57976" target="_blank">27 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58150" target="_blank">28 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58383" target="_blank">29 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58636" target="_blank">30 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58947" target="_blank">31 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59070" target="_blank">32 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59211" target="_blank">33 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59355" target="_blank">34 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59451" target="_blank">35 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59533" target="_blank">36 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59636" target="_blank">37 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59782" target="_blank">38 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59897" target="_blank">39 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60032" target="_blank">40 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60173" target="_blank">41 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60405" target="_blank">42 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60535" target="_blank">43 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60619" target="_blank">44 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60751" target="_blank">45 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60858" target="_blank">46 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61031" target="_blank">47 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61292" target="_blank">48 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61503" target="_blank">49 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61684" target="_blank">50 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61888" target="_blank">51 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62155" target="_blank">52 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62405" target="_blank">53 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62504" target="_blank">54 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62726" target="_blank">55 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63032" target="_blank">56 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63190" target="_blank">57 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63391" target="_blank">58 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63581" target="_blank">59 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63734" target="_blank">60 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64009" target="_blank">61 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64309" target="_blank">62 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64562" target="_blank">63 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64804" target="_blank">64 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64913" target="_blank">65 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65065" target="_blank">66 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65311" target="_blank">67 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65777" target="_blank">68 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66034" target="_blank">69 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66394" target="_blank">70 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66651" target="_blank">71 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66887" target="_blank">72 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67161" target="_blank">73 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67413" target="_blank">74 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67705" target="_blank">75 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68099" target="_blank">76 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68496" target="_blank">77 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69071" target="_blank">78 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69350" target="_blank">79 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69571" target="_blank">80 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69759" target="_blank">81 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69949" target="_blank">82 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70198" target="_blank">83 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70564" target="_blank">84 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70904" target="_blank">85 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71170" target="_blank">86 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71450" target="_blank">87 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71714" target="_blank">88 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71970" target="_blank">89 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72365" target="_blank">90 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72740" target="_blank">91 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73167" target="_blank">92
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73753" target="_blank">93
Listuta
din nou cu
mic Elibui dpn: 29 mai 2006
Andira dpn: 13 iunie 2006
CatXO dpn: 2006
Zuzunaki dpn: 1 august 2006
Mamanati dpn: 12 august 2006
Raspunsuri
oanamaria_luiza spune:
...postez din nou ultimul mesaj de la cap. 93
Gabrianah, povestea e lunga...uufff
Baietelul a fost de 5 ori la medic in 10 zile. Prima data i-a dat antibiotic pentru o presupusa otita. I-a trecut febra pentru 3 zile. A doua oara ii zice ca sa aiba rabdare ca o sa-i treaca. A treia oara s-a dus cu el in urgente si i-au facut analize si i-au zis ca totul e ok. A patra oara, dupa prima eruptie ii spune ca are alergie la antibiotic. A cincea oara, ziua urmatoare cand eruptia a atins apogeul i-a pus diagnostic de rujeola. Nu am cuvinte sa povestesc indignarea si uimirea mamei. Nu am crezut ca asa ceva se poate intampla in buricul Europei, intr-un oras univesitar...cred ca daca eram in Ro orice baba i-ar fi putut spune ca asta-i rujeola!!!
Acum, ce sa zic poate diagnosticul e gresit. Cred ca singura modalitate de a se convinge acum este sa-i faca un test de anticorpi, desi si asta ar putea iesi influentat de vaccinul anti-rujeola pe care l-a facut pe 15 martie.
Eu inca nu m-am hotarat in privinta lui Rares. Mai vorbesc cu barbatul in seara asta si probabil inca o data cu medicul.
Mamacita, te rog frumos, daca citesti, care e parerea ta? Sa-l vaccinez pe Rares? Scriu rezumatul povestii: Rares a fost in contact cu un baietel care acum are rujeola. Primul episod de eruptie la acel baietel s-a intamplat luni noaptea (pe 17 noaptea) iar ei s-au jucat impreuna vineri seara (pe 14). Rares nu e vaccinat anti-rujeola.
Gegea, multumesc pentru retele de rulada. Voi poza rezultatul...
Oana si Rares(14.04.2005)
poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares
andira spune:
Gegea, Ionela, Daria - multumesc pt raspunsuri!!
(sper ca n-am uitat pe nimeni..)
Oanamaria, Caramella - 
Andruzza - super, bravo tie pt ambitie!!!
O sa ma motivezi si pe mine...![]()
Nino - m-am cam hotarat deja, nu vreau sa risc nimic...
Uf, e tare greu sa scriu cu o singura mana, trec ani pana scriu un mesaj... Intru mai incolo.
Irina, piticul meu drag
dariaevelin spune:
andruzza felicitari. Mai putin! da' stiu ca ai o vointa de invidiat!

nino spor la pregatiri!
geani as vrea si eu carticica,te rog mult.
gabrianah mi se pare mie,sau ai mai postat odata florile??? parca le-am mai vazut.
oricum...sunt superbe!
fetelor dragelor...aproape ca nu mai am timp nici sa respir. Pregatim/smotruim /grijim copil si ui' asa trece toata ziua
.
Spre Bucuresti plecam duminica noaptea,ajungem luni dimineata. Avem rezervare la Hotel Ibis (sper ca-i ok,daca stiti ceva de el,va rog sa-mi spuneti), emisiunea
incepe la ora 5 si se termina la 7. E editie speciala de 2 ore. Ei...nu stiu exact cand vom povesti noi,oricum in decursul celor 2 ore.
Ne zbatem sa le pregatim ceva cadouri inedite(si muncim deja la asta de ne sar capacele), sa pregatim ce trebuie sa prezentam(bucate si bautura),sa gasim stergare,si ulcele adecvate ....

Daria si Brien
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
andrruzza spune:
nino, daria, andira, thx!
Mai fetelor, dar greu e cand tre' sa scapi de 20 si ceva de kg... la bb2 sper sa nu ma mai fac iar cat casa poporului![]()
teodora, ai o fetitza superba!
Sarbatori frumoase!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
connie1974 spune:
Buna,
Reusesc sa intru pe fuga de la niste prieteni, ca are ceva calculatorul nostru care costa cam scump inainte de Paste, asa ca il imbunatatim dupa.
Vreau sa urez sarbatori fericite tuturor, sa aveti numai bucurii si sanatate si tot ce va doriti.
De asemenea La multi ani copilasilor care vor implini un anisor, sa aiba viata lunga, cu cei dragi alaturi.
Va pup si ne auzim dupa sarbatori.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos
gegea spune:
La multi ani, Antonia si Mihai! Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi! 
La multi ani, Vlad si Bogdan! Daca ne mai citesc mamicile voastre, le rugam sa va transmita numai bine si sa cresteti mari!
Multumim tuturor pentru laudele la adresa pozicilor Dariei. 
Teodora, ai o fetita minunata si dulce foc. Sa va traiasca!
Am trimis carticica.
Daria, mult spor in tot ce aveti de realizat si multi pupicei lui Brien! Abia asteptam sa va vedem la Teo! 

Geani si Daria (03.04.05)
Daria la 1 an
teodora racz spune:
Dariavelin,Andruzza multumesc pt.aprecieri!
Andruza tine-o tot asa!Ai o vointa de fier!
Chiar am venit de la vaccin;bine ca a trecut!A plans cand i-a bagat serul dar si-a revenit repede;sper sa nu faca febra;
Teodora si Antonia
pisicuta si matei spune:

Mihai Cosmin,Antonia Maria,Vlad George,Bogdan
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
rp spune:
SARBATORI FERICITE, DRAGELE MELE.
Sa fiti cu totii(si toate) sanatosi, sa va bucurati din plin de sarbatoarea ce se apropie, alaturi de cei dragi voua.
Noi miine dimineata plecam la mama, abia astept sa mai schimb decorul. Nu prea pot sa scriu, sint cu Mara in brate,care se agita de zor, vrea sa tasteze ea.
Va pup si sa ne "reauzim" cu bine.
Si un mesaj special de LA MULTI ANI! din partea Marutzei pentru toti bebelusii care vor trece la stadiul de copilasi cita vreme vom fi plecati:
TPLL;3 T H. 2wwa e qsikmZ1 qsna0- -=P[;2.W/SXCMS;

Va pupam.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos
roxana si marutza (22.03.2005)
gabrianah spune:
Draga oanamaria m-am bucurat sa va aud la telelfon!
ligia si daria, da, am pus eu pozele anul trecut
. ce mi-ar place sa veniti cu toatele sa le vedem live!, nu doar poze.anul trecut a fost doar relu cu mama mea si cu nati, eu eram cu gabriel de 3 saptmini si nu m-am incumetat la un drum asa de lung( 3 ore si dar care se fac 6 daca sint blocaje, si cam sint..)
miine mergem la control cu urechiusa.
Daria draga dar ce de pregatiri faceti voi!
cred ca va iesi minunata surpriza°!!mi-ar place sa va vad la tv, se poate vedea si international, nu stii?
teodora am vazut pozele cu Antonia, ce draguta e si ce multe jucarii are!
La noi a inceput sa vina primavara, am putut sa iesim in geci subtiri in sfirsit
Dupamasa a venit un nene sa ne faca evaluarea mutarii in munchen, is chiar curioasa cit va costa:)bucataria si dormitorul le lasam aici, avem de luat un pat mare, o canapea, patuturile copiilor, fotoliile, biblioteca, o tona de carti si o gramada de jucarii, plus hainele care si ele is o gramada, ca am tot tinut de la nati.m-a intrebat daca vrem ca ei sa faca totul, noi sa plecam pur si simplu si ei impacheteaza, demonteaza, monteaza la loc si aranjeaza la fel .he he. mi-ar place mie
, dar cine stie cit costa asta, oricum miine o sa vedem, va spun si voua :)
rp vacanta frumoasa la bunica, foarte frumos mesajul Marutzei!
ana