Ai nostri, ca brazii (ianfeb05) (11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Alina Maria condoleante pentru pierderea bunicului tau

Cory poti sa imi trimiti si mie cartea la danielv@b.astral.ro? Multumesc mult.

Am si eu o carte pe care am primit-o aici pe forum, intelegecopilul.pdf, daca vrea cineva o trimit.

Bestutza ai scris foarte frumos despre momentul in care ai simtit ca ai fost fericita!

Oana Cretu La multi ani! lui George. Eu nu cred ca Seb o sa se faca preot, nu spuneai tu ca ii place compania fetitelor? Oricum nu ai cum sa stii de pe acuma

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Ana Maria, intaritura e chiar la mijloc, nici inspre subbrat , nici inspre interior. Dar e normal sa mi se intample abia acum asa ceva?

Coraly, daca traumatizez sanul de atata mulgere? Pentru ca abia , abia mai iese cate ceva.

prima aniversare
kris si Bianca Maria (26.01.2005)

Mergi la inceput

Simonica, te rog , cand ai timp sa-mi trimiti si mie acea carte: intelegecopilul.pdf
Acum sunt, de exemplu, on line. lui Vladut.

prima aniversare

Mergi la inceput

Lavinia sa ai grija sa ii dai sa bea multa apa Nataliei! Dar cu siguranta stii. Daca nu-i place supa de morcovi incearca sa ii dai mai multe banane sau orez sau ceai de menta sau de afine sau brinza de vaci. Daca e iritata la fundulet cred ca poti incerca sa ii dai cu violet de gentiana, dar cu siguranta alte fete stiu mai bine.. Si poate sa o speli cu apa cind schimbi pampersul. Multa sanatate Nataliei, sa isi revina repede

Dana multa sanatate si voua! Sa treaca repede! La Vladut algocalminul a scazut intotdeauna febra mare, ii puneam seara pentru ca de obicei seara creste febra.

Oana Cretu felicitari pentru dintisori!
Si mi-am adus si eu aminte sa ma laud ca am descoperit al 3-lea dintisor la Vladut Noi sintem in urma cu multe..

Crinuta cred ca e un scump Rayan cind te pupa

Kris nu am avut timp sa ma uit la poze dar sigur o sa ma uit. Si Vladut sta numai dupa mine. Daca i se intimpla ceva incepe sa plinga si ma cauta sa vina la mine sa il iau in brate.. Sa iti treaca repede durerea la sin.

Coraly s-a confirmat diagnosticul, aveti rozeola! Insanatosire grabnica!

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Bubu, eu am incuietori de dulapuri de la Farlin dar nu mai fac fata, Vladut trage usile cu putere si le deschide. Alta e solutia, eu inca nu am gasit-o.

Kris iti multumesc pentru raspuns. Nu-ti face griji ca Bianca va merge singura foarte curind, nici n-o sa-ti dai seama cind. Am un nepotel care nu mergea la 1 an si 3 luni si cind a plecat nu se mai putea tine mama lui dupa el Ti-am trimis cartea.

Eu am stat vreo 2 ore sa scriu aici. Merg acuma la culcare..

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Simona, ma supar daca te mai aud asa zicand despre Vladutz! Sunt multi copii care le ies dintisorii mai tarziu, si multi care vorbesc mult mai tarziu. Te rog nu mai gandi asa!

Vladutz e un copil foarte bine evoluat! M-a surprins realitatea , dacat ceea ce am vazut in poze. Iti spun cu mana pe inima, ca doar si eu sunt mama ca si tine.

Nu te descuraja! Si nu am cum sa ma supar ca nu te-ai uitat la pozele noastre! Cand ai timp si placere, te poti uita oricand.

Tocmai am primit carticica de la tine, saru mana!

poze la pietricele din parcul Sebastian

prima aniversare

Mergi la inceput

Se pare ca in ultimele ore numai eu cu Simona am postat. Oricum multumesc inca o data pt raspunsuri, ma retrag si eu.

Noapte buna! si

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Buna seara!

Natalia nu mai face febra dar in schimb scaune moi mai are.Nu doar apa si nu mai tasneste din ea,a inceput sa pape banana si pui la gratar si branzica si paine prajita.Imi zice mniam-mniam toata ziua deci ii e foame copilului si e inspre bine zic eu daca are pofta de mancare.

Dana incearca cu Nevralgin,doctorii de aici mi-au zis ca e mai eficient decat Novocalminul desi e picaturi si e amar.Natalia a vomitat o data de la el dar doctora mi-a zis ca nu-i nimic sa-i mai dau dupa 10 minute inca o data in caz ca vomita.

Kris si eu zic ca e un de la lapte acumulta galma aia la san,repeta operatiunea "dus fierbinte"de cate ori e nevoie.Oricum daca nu mai curge mai lasa sanul cateva ore.Eu am facut mastita la sanul drept in fata pe mijloc.S-a inrosit tare zona si am facut febra 38 si ceva,frisoane.Mai poti face baie fierbinte si stai in apa pe partea cu sanul.
Mi-a placut mult palaria Biei.

Tata nu a prea mai facut progrese,cica a facut embolie pulmonara asa ca nu mai stiu daca a fost infarct sau embolia asta.E deprimat si a zis ca nu mai suporta,ca sta de o luna in spital si asa nu e viata,plange din orice,chiar si pentru ca n-a vazut meciul cu Steaua.Abia azi a mai inceput sa manance ceva.Rude peste rude au fost sa-l vada s-a bucurat dar a si plans cand s-a vazut cu toti langa el.Umorul si l-a pastrat,macar face asistentele sa rada.

Va povesteam mai demult de Nelutu,un vecin de suferinta cu tata,a fost operat pe creier a treia oara saptamana trecuta,a facut crize,nici nu mai stiu de ce,de la diabet ori de epilepsie si azi mama mi-a spus ca i-au gasit cancer la pancreas si ca il trimit acasa.M-am intristat,asa rau imi pare si pentru el si pentru mama lui,o mamaie tare buna si sufletista.Nelutu e singurul ei copil.

Eu nu mai iau antibiotice dar coloana inca ma mai doare,nu pot sta mai mult de 10 minute maxim in picioare si apoi incepe sa-mi amorteasca piciorul stang.

Va multumesc pentru gandurile bune si urarile de sanatate.Azi mi-a plecat si jupanul deci sunt singura cu Natalia dar ma descurc eu.Abia astept sa-l vad pe tata acasa!

Va pup si va doresc numai bine!

Lavinia si Natalia(17.01.05)

pozeNatalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

alina maria, sincere condoleante, e greu cind bunicii se duc asa de tineri... bunicul meu a murit tot inainte de Paste, acum 8 ani, se spune ca cai care se petrec in perioada asta se duc direct in Rai... sa dea Domnul!
lavinia, multa sanatat tatalui tau si nataliei ! eu am observat ca la gabitza nurofenul nu are nici un efect, ii merge bine doar cu panadol.
cory, vreau si eu carticica la flacatusu@hotmail.com .merci mult
prietena mea a nascut in vinerea mare, la 11 fara ceva noaptea. pe la 8 au apucat-o durerile, la 9 era la spital si in mai putin de 2 ore a venit bebe 2. nici macar n-a avut nevoie de medicatie pt durere! deci fetele care asteapta bb2, bucurati-va !!!
crinuta, voi cum ati scapat de suzeta? de citeva zile a inceput sa urle dupa ea, daca nu o gaseste morfoleste tetina de la bibe, e clar ca il dor gingiile... vineri am simtit un nou dintishor iesit sus, dar nu e la rind dupa ceilalti 4, vor mai fi vreo 2 intre ei. ciudat, nu? oare nu ies toti la rind?
coraly, sanatate lui sergiulica, sa-i treaca repede
sa va povestesc o faza haioasa: de mult timp sotzu' ma bate la cap ca vrea sa doarma cu burticic in pat. eu, nu si nu. simbata noaptea plec la Inviere si el (mi-a spus pe urma) l-a luat pe cupil cu el in pat... si l-a dus inapoi dupa 10 minute: ca sforaie, se foieste, i-a tras 2 picioare in gura etc
v-am pupat

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Sa aveti o zi cat mai placuta!
Sa stiti ca mi-e din ce in ce mai bine sanul, azi noapte i-am dat mai des sa pape din sanul cu pricina si daca mai fac 2-3 dusuri fiebinti + masaj cred se va rezolva problema. Saru mana inca o data pt sfaturi si sugestii.
Saptamana asta pana marti (2 Mai) mi-au dat sefii liber. Voi petrece cu Bia fiecare clipa. E super sa mai stai si cateva zile acasa.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput