La bine si la greu impreuna - 11

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

io vesti???
inca nu
aaaaaa ba da poate una...sunt z22

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Hello fetele.
Am intrat sa va spun Buna dimineata si sa va urez o saptamana usoara.
A mea o sa fie grea pentru ca am cursuri in fiecare zi dupa servici pana la 8 seara si asta noapte a mai venit si scufita rosie la mine.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Lachione, ce mai faci fata frumoasa?
Nu mai dai nici un semn de viata?
Nici un telefon ? Nimic?
M-ai uitat de tot?
Pupic si o saptamana usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Va doresc la toate o saptamana frumoasa si servici uosr

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pmihaela spune:

Va doresc si eu o saptamana excelenta!
La mine nu stiu cum va fi. V-aduceti probabil aminte ca eu am luat anticonceptionale diane 35 o luna de zile. Acum insa, astept si tot astept sa vina si nu vine. Si azi e ziua a cincea din alea 7 in care trebuie sa-ti vina, stiti voi...Asa e viata asta, cand vrei sa nu vina, vine, si cand stii sigur ca trebuie sa vina nu vine, nu stiu ce sa mai cred. Voi v-ati confruntat cu asa ceva? Am uitat eu o pastiluta, dar nu vreau sa ma imbat cu apa de ploaie, ca ar fi chiar culmea...Oricum azi o s-o sun pe Moisa sa vad ce zice, mi-e frica sa nu fie cine stie ce chestie. Din cate stiu eu astea regleaza CM, nicidecum altceva.
si s-auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

o zi minunata va doresc si eu..
MURA..SI CAPUUU SUS!!!

aaaa sa ma iertati..ieri m'a luat valuuuu..eram in z21..azi e 22

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Mihaela am patit si eu asa cu anticonceptionalele.
Si cand mi-a venit.... sa te tii. Am avut o hemoragie de toata frumusetea. Am impresia ca unele pastilute nu ni se potrvesc. Eu am luat Celest si nu mi-a fost bine deloc, in loc sa ma scape de chisturi mi-a dereglat ciclul si am avut sangerari 13-14 zile la rand. Dr. mi-a spus ca trebuia sa continui dupa cele 7 zile de pauza chiar daca aveam hemoragie dar eu nu am mai vrut pentru ca imi era foarte rau de la ele si ma durea burta non-stop. Asa ca le-am intrerupt si am trecut din nou la Microginon( parca asa se numea) pe care le-am mai luat eu acum multi ani (un dr. mi-a spus ca am uter infantil si le-am luat ca sa imi creasca si mie uterul).
Asa ca nu dispera. mai bine sa le schimbi. Vezi tu.
Eu ma simt bine acum si imediat dupa ce am terminat pastilutele mi-a venit si am revenit la cele 3 zile ale mele. Asa am tras eu concluzia ca unele anticonc. te pot deregla si iti pot produce hemoragie. Vai .... ce desteapta sunt.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pmihaela spune:

Multumesc mult de raspuns Mura. Asa e cum spui tu. Si eu am luat microginon si a fost ok, de la astea in schimb m-au durut f. tare sanii. Sper sa nu se adevereasca chestia aia cu hemoragia puternica pt. ca trebuie sa si plec de acasa, si stii tu cum e...
Oricum mie mi-a zis sa iau o luna, asa ca am scapat, sper sa fie ultimele ca m-am cam saturat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Buna fetele. Asa e, sa nu lasam subiectul asta sa moara....
Eu sunt bine, lucrez...mai am putin si e 17..just a week.
Picca, sa-ti fie bine in tara si sa realizezi tot ce-ti doresti acolo.
Klaaaaa, cat stai in Romania???Eu cand vin la tine??
Va pup, si va las ca am de mancat.....imi era pofta de salata si mi-am facut un bol de unde putea manca toata scara......dar il mananc eu singurica.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dasha spune:

Salutare tuturor ,iubitelor

Imi pare foarte rau dar din pacate nu am reusit samai dau nici un semn de viata pentru ca am fost super ocupata in ultima vreme .Trebuie sa recunosc ca mi-ati lipsit si ca ma cam pierdut firul evenimentelor dar o sa fac recuperari ,PROMIT.
Vestea proasta este ca am reusit sa ajung la un endocrinolog mai pregatit care mi-a pus frumusetea de diagnostic :HIPOTIROIDISM SUBCLICIN AUTOIMUNITAR si ca fac tratament de substitutie si pentru asta de parca nu eram satula de ale mele .
In rest eu nu prea am noutati doar ca m-am hotarat sa merg la Bucuresti in vara si astept sa imi raspunda cei de la MedNewLife.(se lasa asteptati vad...) daca nu ...cred ca o sa vizitez si eu Spania in curand( ce zici Iliuta??)

Va pupacesc pe toate si sper sa nu mai fac absente nemotivate.
Liana ,te-am auzit cand ma strigai
Iliuta , Pica,Kla , Liana

Never say never!

Mergi la inceput