Mamici de mai-iunie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

DOLCE, mie mi s-a rupt apa la prima sarcina , dar nu am avut niciun simtom inainte .

ALIA 36W
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

IOANA
ALIA
Sper sa nu ma apuce in noaptea asta...nu de alta da' am mincat toata ziua si nu vreau CLISMA (mi-am propus sa stau nemincata marti)

In afara de durere la burik am si burta intarita
Incep sa ma sperii

Laura

Dolce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Dolce, ia dom'ne un Gynipral ca sa nu mai stai in stres. Face minuni! (Nu de alta dar vreau sa te vad sambata cu burta nu cu bebe deja!)

Ioana 37 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

IOANA ingit la Ginipral si no-spa de 3 luni

Dolce

Mergi la inceput

INGHIT am gresit scrisu' may

Dolce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Am fost la plimbare

Alia - am inteles, dar sper ca are cine sa te ajute acolo.

Ama - ma bucur ca te-ai hotarat in sfarsit si ca vei avea carutul mult dorit.

Eu sunt foarte fericita....voi vedea meciul in seara asta. am gasit un site care transmite in direct de la Realitatea TV. yes..yes.......doar ca va trebui sa facem noapte alba...ca la mine va fi pe la ora 4 dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Fetelor, eu cred ca nasc. Sper sa nu spun prostii da sunt prea mari durerile. vreau sa sun la doctor, da cred ca o sa ma creada proasta, ca nu prea stiu cum sa numar contractiile. Teoretic stiu ca trebuie sa numar de cand incepe una si pana cand incepe urmatoarea, numai ca la mine ar fi deja la 5 minute unele mari si dupa vreo 2-3 minute, adica intre ele, mai sunt unele mici, care trec mult mai repede si nu-s asa dureroase. Si mi-e ca e travaliu fals si rade doctorul de mine, da n-am ce face cred ca o sa sun. Am stat o multime la dus, ca cica daca e travaliu fals, inceteaza la dus cald si am baut si o multime de apa. Da vad ca tot nu ma lasa. O sa mai stau putin sa vad daca tot continua si sun la doctor, ca mi-au zis sa vin cand sunt la 5-6 minute, da cum naiba ca la mine par ca sunt asa de la inceput...Va dau un mesaj daca plec la spital, da oricum mai dureaza ca trebuie sa il chem pe sot acasa de la spital. Offfff si sunt cam cheauna ca Danut a avut iar o noapte cam grea... Ziceam ca imi scot parleala acum dimineata...

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 39+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Irinel

Ce veste ne dai tu noua!!!...Hai fii tare ca totul va fi bine...ai grija de tine....si te mai asteptam cu vesti pana pleci la spital....

Mergi la inceput

IRINEL dak este asa cum crezi tu iti doresc o nastere foarte usoara si BB MAria sanatoasa si mincacioasa

Ne gindim la tine si iti tinem pumnii strinsi

Dolce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Irinel, scumpa mea, suna-l pe dr si explica-i totul asa cum ne-ai spus si noua. Nu o sa rada de tine pentru ca a mai auzit sute de asemenea povesti si numai el poate sa stie ce si cum. Oricum nu iti pasa daca rade sau nu , important e sa fiti voi in regula, tu si bebe si mai bine sufli si in iaurt. Eu zic ca se iau in calcul numai cele dureroase, orice ar fi suna imediat doctorul! Mai bine sa fie alarma falsa decat sa regreti ca nu ai sunat! Tinem pumnii!

Ioana 37 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput