Cluj rulz! -47
Raspunsuri - Pagina 3
carrie spune:
arleena, eu am nascut cu dr Muresan la Gine1 dar am o prietena care a nascut cu Fulga si a fost f multumita.
da-mi un PM daca vrei detalii si-ti dau mobilul ei s-o suni din partea mea.
sarcina si nastere usoara si bebelic sanatos
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 10 luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
asi spune:
LA MULTI ANI STEFAN![s]
Sa cresti mare ,sanatos si norocos!
Erika sa ai mare grija de tine si familia ta.Eu cred ca daca se poarta asa soacra ta nu face parte din familia ta si ar trebui sa te porti ca atare.
Cristiana felicitari pentru inceperea lucrarilor.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
arleena spune:
carrie, prietena ta a nascut de curand?ca si eu am o cunostinta care a nascut acum 3 ani cu ea si imi zicea ca e f bine, dar in 3 ani se schimba lucrurile, si "cotizatiile" si vreau sa fiu cat mai actuala
37+
nana_sim spune:
quote:
Originally posted by carrie
eu sunt super happy, cel care construieste blocurile pe drumul ce duce la viitoarea noastra casuta a fost de acord sa ne dea acces, dupa luni de refuz, deci putem lucra si noi.uraaa!
codruta_grg spune:
Eu zic ce am auzit:
- o prietena a nascut cu dr. Fulga si s-a internat dupa 2 saptamani de la nastere inapoi, ca sa o curete mai bine de data asta.
- alta prietena a nascut cu dr. Puscas si a lasat-o 12 ore sa se chinuie sa nasca normal, dupa care i-a facut cezariana. Iar o alta a fost fosrte multumita de ea.
Nu vreau sa sperii pe nimeni, eu va zic din experienta mea si a prietenelor mele. Cum ziceam si la subiectul postat dincolo, fiecare medic a avut succese si insuccese, dar sigur mai multe succese. Se aude mai mult de rau decat de bine de un medic.
Sanatate si nastere usoara!
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
arleena spune:
condruta din pacate asa e,circula mai repede vestile rele decat cele bune si nu te poti lua tot timpul dupa ele.eu cu cine am vb toti au considerat ca fulga florescu este un medic f bun, dar nasterea depinde f tare de la o la alta.
pe mine m-ar fi interesat detalii cu privire la conditiile din saloane(daca sunt curate inclusiv toaletele, daca poti sa-ti vezi bb-le cand vrei, daca poti sa-l tii cu tine in salon), ce anume sa-mi pun cu mine in bagajul pt spital, daca se face anstezia epidurala sau tre sa cumpar eu trusa?dupa cate ore de chin apeleaza la cezariana daca ala mic nu vrea sa iasa pe unde trebe??etc...
37+
baby-boom spune:
Roxu, n-am mai mers nicaieri azi.....ca de obicei, socoteala din targ nu s-a potrivit cu cea de acasa: Elise a dormit mai bine de 2 ore...f. bine in alte cazuri, dar azi m-a incurcat un picutz
Deci, ramane pe maine cu pantofiorii de lac...
Cristiana, mersi pt. sugestia cu faxul...legat de pantofiori, o sa caut la mag. acela mai jos de napolact, Pitrick si pe Andrei Saguna, la ambele magazine!!!
....si spor mult la terminatul casutzei!!!!!
Roxa, in central mi se par "pompate" preturile cu tare mult, stii ca ti-am zis de ex. ala in care la mag. de pe A. Saguna erau ghete cu 450.000 lei, si in central aceeasi pereche, identica era 830.000....curata bataie de joc.....
Asta e, mi s-a cashunat pe papuci de lac, rosii, caci camashutza si pantalonashii cu care o imbrac de paste au niste chestii rosii pe ele...
...partea proasta e ca probabil nu-i va purta decat de paste...la fel am patit cu perechea pentru sarbatorile de iarna...
Odiseea pantofilor se incheie aci'...spre bucuria Simonei, probabil,.....we have a history already...da' am o scuza...nu fac nika toata ziua!!!!
Oana, cum te simti???
poze cu noi
roxana1974 spune:
Flo, am vazut ca n-ai venit ...oricumam avut o zi naspa de tot, mult de lucru si sunt obosita franta...mi se trage si de la smotrul de ieri, desi nu am reusit sa fac mare lucru...eu nu prea mai intru p eDC de la job, asa ca am ratat toate mesajele tale de avertisment...am intrat doar dimineata dupa care am intrat doar de acasa.
de pe-acum imi pika okii in gura de somn si mai am o ambitie in seara asta, sa spal frigiderul...la tatz n-i greu...
asa ca va las aici, ma duc sa spal chestia aia dupa care ma arunc in cada...
va pup,
noapte buna
R-b
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
dana.salo spune:
Eri, chiar regret ca ti se intimpla asa cu socrela.
Dar, tu stii, cel mai bine e sa o tii la distanta!!!
Chiar daca e mai greu cu banii, cauta-ti o femeie..Sotu nu iti ia apararea si la un moment dat e nasol ca il intoarce impotriva ta
Fii tare!!
Copilul creste si va intelege!
Apropo, te mai gindeti la al doilea???Eu nu am curajul!!!!
Te pup
Dana