Cluj rulz! -47
Raspunsuri - Pagina 13
olim spune:
sALUTARE
Sper ca azi sa am curent in toata casa, ca m-am saturat sa tot umblu cu cablu prin casa.
Ce fain de voi ca mergeti la gradina Botanica.Mie imi placea tare mult sa merg cand eram acasa.
Va pupicesc si va doresc o zi buna tuturor.
Creola spune:
Am intrat sa va salut si eu.
Si eu am vorbit cu o prietena ,zilele trecute si chiar ne-am hotarat sa mergem si noi la gradina botanica (tot pentru magnoliile si lalele inflorite),...poate ajungem si noi maine!
La sfarsitul asta de sapt.suntem invitati la tara,la bunicii unor prieteni,care au si ei un baietel.
Am pus cateva poze noi ,pentru cine vrea sa ne vada
Multumesc fetelor pentru reprimire in acest club calduros!
TOate cele bune si o zi frumoasa!
Poze
impreuna spune:
Creola ce fetita frumoasa ai! Si o cheama ca si pe a mea, doar ca e Sara fara "h":) Sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea.
Flavia (sotie si mamica fericita)
Boca Daniela spune:
Ola fetele!Ce vreme superba e afara, noi am fost 2 ore in parc si Alex nu se mai satura sa alerge si sa se joace.Acum doarme dus si eu savurez o inghetata cu lamaie si serbet.
Machetutza felicitari pentru castigatorul Lucian, e un scumpic,si de la noi a-ti primit un vot.
Creola sa-ti traiasca scumpetea de fetita , e tare dulce,mi-au placut mult pozele!
va salut pe toate fetele
Creola spune:
Flavia ,multumim de complimente,da a fost alegerea sotului Sarah ,cu "h" ,eu as fi vrut Sara ,ca sa nu trebuiasca de fiecare data sa specific "cu h la sfarsit",acum eu si mai tarziu fetita.Am incecat sa va vedem si noi da n-am reusit ,imi cere datelew mele si ma trimite la e-mailul meu....poate ma ajuti tu
Danielaiti mltumesc si tie,si voi aveti cu ce va lauda!Unde ati fost in parc la Minerva sau Calvaria?
Merg sa -l vad si eu pe Lucian ,al SimoneiMachetutza
Poze
asi spune:
quote:
Originally posted by tuchi
stanca mi-ai placut grozav ai dat un mda parca ar fi un .
http://community.webshots.com/user/tuchi7
Asa si vroiam sa sune!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
impreuna spune:
Creola pozele noastre poti sa le vezi aici , astea sunt cele mai recente.:)
Daniela si eu vreau sa merg la tara
Flavia (sotie si mamica fericita)
Hai Steaua! Hai Europa!
Creola spune:
Intr-adevar Stefan e un dulce,imi amintesc ca si anul trecut ,cand l-am vazut prima data in parc ...mi-a atras atentia cu fetisoara lui dragalasa.
Sarah doarme de 2 ore,ce mult ma bucur!asa ,odihnita cum se va trezi se va putea distra de minune in parc.
Salutari tuturor!
Poze
asi spune:
Cristiana eu lucrez la firma mea de constructii.
Mariana cred ca pentru pofta de mancare i-ai dat Propolis glicolic.
Fetelor daca megeti in Gradina botanica sa imi ziceti si mie!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
jozsaerika spune:
salutare fetelor
CE VREME SUPERBA!!! sper sa si tina...
noi suntem bine....sunt fericita ca a reusit maica-mea sa-l tunda pe Norbert ...in curand pun si poze noi...
revenind la un subiect mai vechi cu socrela:
- ea are cheie deoarece ap. este inca al lor oficial...desi va fi al nostru nu stiu cand ????...si mai are cheie deoarece venea cateodata la noi cand eram inca acasa (adik in CIC) si de multe ori eram afara si sa nu stea in fatza usii !!!
-sotzul este de partea mea...dar nu doreste sa-si supere mama deci fatza de ea nu spune prea multe...doar sa se calmeze
-oricum socrela se poarta fff. frumos...numai ca nu poate spune "iarta-ma" sau "imi pare rau am exagerat" sau "de fapt eram deja nervoasa din alte motive si tu ai fost persoana pe care m-am descarcat" ...subiectul nu s-a mai deschis
-din pacate Doamne Doamne nu bate cu bota si sambata i-a murit un frate (si acum e plecata in Secuime)
Flavia felicitari pt. bb2...va doresc SANATATE la toata familia
Mariana da la Colorama lucrez si nu ne ocupam cu prelucrari foto doar tipar digital dar colegii mei se pricep si la prelucrari...eu mai putzin
am veni si noi la Gradina Botanica doar mi-e groaza ca Norbert ar rupe poate florile sau mai stii ce ar face pe acolo
va pup
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze