Proiect de lege privind indemnizatia ...

Proiect de lege privind indemnizatia ... | Autor: flavia ramona

Link direct la acest mesaj

Tocmai am auzit la postul local de radio cum ca exista un nou proiect de lege privind indemnizatia de crestere a copilului care ar propune ca aceasta sa fie de 35% din salariul mediu brut pe economie si nu 85% cum e acum.
Aceasta indemnizatie se va da, daca proiectul este votat, tuturor mamelor, fara sa fie nevoie de o anumita perioada de cotizare la stat si pt a descuraha femeile sa faca multi copii se va da doar pentru primele 3 nasteri.

Ziceau la radio ca proiectul se gaseste pe pagina Ministerului Muncii si ...., dar eu nu-l gasesc, poate si pentru ca m-am enervat

CE STITI DESPRE ASTA?????????

Daca gasiti proiectul afisati va rog link-ul catre el ca sa citesc si eu mai exact.

20+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Flavia- n am gasit dar aici ar tb sa apara ... probabil va aprea in zilele urmatoare
in dau linkul catre proiectle in dezbatere
http://www.mmssf.ro/website/ro/proiecte.jsp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolungu spune:

Incepand cu 1 ian 2006 indemnizatia nu mai este 85% din sal mediu ci o suma fixa stabilita prin OG 148, asa ca cei de la radio nu stiu ce vorbesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Stiam si eu de OG 148, tocmai de aceea m-am mirat cand am auzit de proiect nou.
Tot ce e posibil ca aia sa fi vorbit aiurea, dar dupa cum se vede la noi e posibil orice, asa ca o sa fiu cu ochi'n patru.

Mergi la inceput