Endometru, ovulatie, monitorizari si gravidute-122

Endometru, ovulatie, monitorizari si gravidute-122 | Autor: bubulina1

Link direct la acest mesaj

lunii august 2005 este:
Catrinel 17-cap.49 >>> a nascut pe 23 martie o

lunii septembrie 2005 sunt:
CamiM-cap.58
Virgi-cap.61
Shoricutza-cap.62

lunii noiembrie 2006 sunt:
Iube 2001-cap.83
Alexia27-cap.83

lunii decembrie 2005 este:
Martha78 - cap. 97

lunii ianuarie 2006 sunt:
floricika - cap. 98
anangel_lexi-cap.98
ionica -cap.99
Princess-cap.103
Adriana mica -cap.103
mexxa-cap.103

lunii februarie 2006 sunt:
MamiFlori -cap 104
Mirona - cap 109

lunii martie 2006:
Danita - cap 116

lunii aprilie 2006:
ingeras26a - cap121
Madana - cap122

Dedic acest capitol lui ingeras si Madanei care ne-au dat cea mai frumoasa veste! Felicitari fetelor!!!!

Speranta moare ultima!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

FELICITARI Ingeras!!!! Ma bucur tare mult pentru tine.

Adhnana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Fetelor ... cu "parere de rau" va spun ca vi-am rapit-o pe ingerasa.
Am luat-o cu mine la mami de noiembrie decambrie ... unde mai este loc ... asa ca ...cine mai doreste cine mai pofteste?
Mama ce bine mi-am tarait piciorul. Hai ingeras preia stafeta si taraie-l si tu vre-o luna sa vedem cine se incumeta sa ne urmeze ...

O veste minunata intr-o saptamana luminata. Doamne ajuta! sa mai vina si alte vesti dintr-astea.

FELICITARI mamica fericita!!!

Miro11+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Bubulina, fetelor , sunt plansa toata, m-ati impresionat atat de tare! Si-asa eram eu plangacioasa, dar acum! Va multumesc din tot sufletul!
Stiu ca va bucurati pt mine; va doresc sa traiti aceste clipe si voi cat mai curand posibil, pt ca meritati!

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

quote:
Originally posted by Mirona

Fetelor ... cu "parere de rau" va spun ca vi-am rapit-o pe ingerasa.
Am luat-o cu mine la mami de noiembrie decambrie ... unde mai este loc ... asa ca ...cine mai doreste cine mai pofteste?

Vreau si io sa fiu rapita, platesc bine, pe cuvantul meu de aspiranta

Capitol nou -> repet intrebarea: cand incepe sa apara lichidul in sacul Douglas, sunt in ceata la acest subiect, va rog luminati-ma ca daca o faceti va de va merge fulgii

Bianca
http://photos.yahoo.com/bianca_gh2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Gata Miro, am preluat-o! Fetelor, cine vine cu noi???
Haideti, Sagetatoryl si Capricornul sunt zodii foarte bune! (eu Capricorn, sotz Sagetator, bb Sagetator:)

Va agatati de piciorul meu?

Pupi, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencyta spune:

si eu sunt capricorn!ia-ma pe mine,ia-ma pe mine.
pleeeese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ingeras dragalas
Felicitariiiiiii!!! sa ai o sarcina usoara si un bebe minunat!!!..deci am avut dreptate
fatooooo acum nu te mai las trebuie sa ne arati poze...da vrem poze...sa te vedem gravidutzo..

Bianca io stiu caeste lichidul pe care-l elibereaza foliculul cand se sparge, dovada ca ovulatia s-a produs. din cate am inteles, acest lichid este vizibil la eco cateva zile dupa ovulatie.

meluleee pumnii mei suny stransii!!stransiii!!!
te astept cu vesti buneeeeeee...fara bombe

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

URAAAAA!Ingeras, FELICITARIIII! Este o veste minunata! Sa ai o sarcina usoara si un bebic sanatos! Doamne, ce bucurie frumoasa ti-a facut Iepurasul, ai vazut? Nu ne uita, ia-ne si pe nooooi! cine urmeaza?

Barbye... off, una calda, una rece... Imi pare sincer rau scumpa, dar cel mai bine este sa iti gasesti forta de a merge mai departe si de a-ti gasi ADEVARATA dragoste, sunt sigura ca refacandu-ti viata, vei avea sansa de a face mult mai repede copii, dat fiind faptul ca nu la tine fusese problema de infertilitate, ci la el. Fruntea sus, draga mea, mergem inainte si ai sa vezi ca pe toate le aranjeaza Dumnezeu asa cum trebuie!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Ingerasulesuperrr,FELICITARIIIIIIII
,sarcina usoara,bebic sanatos si sa savurezi la maxim perioada aceasta!vezi,ti-am zis eu ca ai venit cu bebe la purtator dupa asa concediu superb,numai numai bine,si ai grija de tine si de micutz

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Si am si eu un motiv de super sarbatoare;MI-AM LUAT EXAMENULLLLLLL,si inca cu nota maximaaaa si de azi mi-e recunoscuta diploma;va multumesc din tot tot sufletul meu ca mi-ati tinut pumnii,m-au ajutat in cel mai super mod posibil;miiiiiiiii de multumiriiiii la toateeeeeee

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput