Mamici de sept-oct 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mexxa o scadere a hemoglobinei si a hematocritului indica o anemie.Probabil medicul tau iti va recomanda sa iei fier pentru corectarea ei(e destul de des intalnita anemia in sarcina, asa ca nu trebuie sa te sperii).Si asteptam pozele de la eco!

Cattandy nici eu nu stiu ce sa-ti zic.....daca tu ai 100% incredere in medicul tau atunci mergi pe mana lui.

Si eu il simt din ce in ce mai bine pe bb mic din burtica, si de-abia astept sa mergem si la eco(abia in 3 mai!) sa-l vedem!De data asta nu mai scapa fara poze(i le fac eu ca mie nu-mi tremura mana ca la Ovi)....pana atunci nu pot decat sa am rabdare.....

Pupici!

Ioana(18+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Buna burtici!
Fetelor, am intrat sa va spun ca azi e ultima zi de munca la mine, gata, mi-am luat liber pana marti. Nu stiu daca voi mai avea timp sa intru, asa ca daca nu voi mai intra va urez de pe acum Sarbatori fericite alaturi de cei dragi si de comorile din burticile voastre!
Pufy, vezi ca am mai trimis la adresa comuna de mail o poza cu burtica la 19 saptamani si surpiza: e si tati prezent in poza. Pune-o tu in album, please!
Pupici pe burtici!

Floricika 19+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

buna fetelor!

cred ca e de inteles ca nu prea am chef de vb, asa ca o sa raspund catorva fete:

nokia, n-am stiut ca gravidele sunt absolvite de post, dar la mine nu-i problema, nu-l consider un efort ca mie nu-mi place defel carnea, laptele, ouale...

ignatica, n-are rost sa te infometezi daca nu poti sa tii, mai ales ca zici ca te simti slabita daca nu mananci carnita, lapte etc.stai linistita, nimeni n-o sa te condamne ca n-ai tinut, cu atat mai mult dumnezeu "te intelege"!

nokia, nu stiu ce sa-ti zic de joia si vinerea mare! n-am idee. incearca totusi sa nu speli, ca ordine prin casa trebuie sa faci oricum, nu?

nicol, emisiunea respectiva - ne priveste! - de la b1 tv e in fiecare zi de luni pana vineri, si in fiecare miercuri are acelasi subiect "indemnizatia de stat pt copii". o urmaresc de obicei. e f interesanta.

flory, ce burtik imensa ai! si frumoaaaaasa, tare! si sotul tare dulce si haios! e topit definitiv!

eu, vreau sa va intreb ceva: maine fac 20sapt si termin duphastonul. mi-a recomandat medicul sa iau pana la 20 sapt, dar e vreo probl daca-l intrerup brusc? iau 2/zi. va multumesc in avans! sper sa aveti un raspuns pt mine! daca nu, il sun p dr maine!

va pup, si va doresc numai bine!

raluca 19+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra_mandache/my_photos
http://community.webshots.com/user/ralucamandache
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060909/dt/7/k/189c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Raluca, eu zic ca nu e nici o problema sa intrerupi brusc la 2/ zi! eu am luat 6/zi de la inceput pana in spatamana 10, apoi 4/zi pana in spatamana 12, apoi in saptamana 13-14, 2/zi dupa care l-am intrerupt brusc! mie asa mi-a zis doctorul!
totusi daca ai indoieli suna medicul si intreaba-l!

va pup pe toate,

Beatrix
15+

www.flickr.com/photos/34451846@N00/" target="_blank">Burtica si Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna fetelor,

Intrucat maine plec pentru cateva zile la parinti, si nu mai am acces la net, vreau sa va urez in avans un Paste fericit, cu multa lumina in suflete si sanatate pentru voi, pentru puiutii din burtica si pentru toti cei dragi.

Adriana 15+
Vine barza
Varsta bebe

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

BBRalucutza, cred ca e intelept sa-i ceri si parerea medicului cu privire la modul de intrerupere a tratamentului.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili 14 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Pufymic pentru raspunsuri
bb ralucutza...nu are nimic daca intrerupi tratamentul eu am luat asa 6 saptamani cate 2/zi apoi a trebuit sa le opresc bursc...la decizia medicului.Oricum am inteles de la el ca nu are nimic ca doua pe zi este minimul care se administreaza.
Pupici

poze
Vine barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Inni si Roxana01, dar si celorlalte fete:
Sarcini usoare si nasteri la fel de usoare!

Ionica, sigur ca te tin minte. Si m-am bucurat nespus cind ai intrat sa anunti ca esti din nou graviduta. Sa dea Dumnezeu sa mearga totul bine, de data asta!

Nu uitati ca acolo, sus, e cineva care iubeste si ocroteste copiii si mamicile :)

Pup fetele

39+4

Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Aida

Ma bucur sa stiu ca sarcina ta s-a decurs bine,cat timp mai ai pana nasti? chiar mai poti sta pe net??sa ne dai de veste ,oricum eu intru des la voi pe forum, mi-a placut mult povestea lui Tina Welsh,o tipa super simpatica, v-a animat moralul pana in ultimul moment.
Mi-am permis sa arunc un ochi pe pozele tale, doamne ce copil frumos esti!!!
Ai niste ochi incredibili de albastri,sper sa nu de deochi!!!lol

Apropos de Calgary,anul trecut era sa ne mutam acolo pentru trei ani,am refuzat din cauza frigului ,da
Si noi o avem pe PUFYMIC si ne mandrim cu ea!!!

Eu am dormit foarte prost ,pentru prima oara de cand sunt insarcinata nu m-asi ridica din pat.

Afara este super cald si nu prea tolerez,astept sa treaca saptamana asta si vor veni ploile tropicale,este spectacular cand ploua!!

Am o nelamurire:
Bebele meu se misca foarte mult noaptea inainte de culcare,dimineata cand ma trezesc si atat.Dupa amiaza doar doar o falfaire de aripioara dar nu-l simt si ma ingrijorez,cum este la voi?

Pufymic
Te rog sa-mi trimiti si mie parola de pe yahoo, am sa-mi etalez frumusetea mea de burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Buna burtici !

Azi am fost la cumparaturi de hainutze pt burtik Mi-am luat doua rochite si bluze, super dragutze... mi-am dat seama ca o gravidutza poate sa fie dragutza, sexy si in pas cu moda, mai ales cu hainutzele baby doll care se poarta acuma
Mie foame iar !!! ma duc sa manac, intru mai tarziu sa vad ce mai povestiti :) imi place mult sa va citesc mesajele.

Pupici pe burtici si la bebici

tasia 16 +

Mergi la inceput