Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 12
Giova spune:
A venit sorellina, am stat la taclale, s-a jucat cu nepotul. asta se tot uita dupa mine, sa nu ma scape din ochi, i-a ras putin, dar tot mama era tinta lui.![]()
Cand am fost la urgente, mi-a zis dr. ca sa-i dau ceai de musetel, i-am zis ca nu-l vrea, si mi-a zis ori sa-i pun glucoza il el, ori sa fierb zaharul in apa inainte.
Oricum eu nu-i dau nici un ceai.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea
miraklucker spune:
buna !!
tot mai rar si eu, imi e dor de voi dar nici sa respir nu mai am timp. Cel putin s-a incalzit afara asa ca sunt mai mult plecata cu ai mei teroristi care ma dispera din ce in ce mai mult!!!
Daria e langa mine cotrobaie pe aici ceilalti dorm.
Noi suntem bine, am fost 2 zile la socrii dar am plecat numai luni , a fost frumos copii au zburdat pe afara, Selin a dormit in carucior de uitai de ea, sau daca nu a fost purtata din brate in brate pe la toate babele de pe acolo......si eu n-am facut nimic.... ce bine a fost!!
Ieri am inceput sa merg la sala, sa nu va spun cum e cu toti 3 dupa mine, de fapt du-l pe david la gradi si apoi la fitnes. Cateodata ma intreb si eu dupa ce ma mai duc ca doar acasa ce fac daca nu tot fitnes. Azi la Selin nu ia prea placut a cam marait dar ii trece.
Cred ca a dus-o ea prea bine zilelel astea!! Acasa barbatu-meu a fost tot cu ea in brate.... asa a gasit si el motiv sa doarma
.
incerc sa va mai citesc..... si poate pe diseara
Va pup

Mira
mami de DAVID
(15.08.2002), DARIA
(20.11.2004) si
SELIN (07.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
pisoi3 spune:
Salut fetele,
Eu nu pregatesc nimic de Paste ca plecam la socri
.
Asa ca sa faca mama soacra tot!
Moni
, sper ca te simti mai bine! Pupici lui Di
Gio
, ma bucur ca a venit sora ta, sa va distrati impreuna! Pupicei lui Marcolino cel mamos
Mireluta
, are dreptate Maraki, esti o frumusica. Pupici lui Dani
Crisu
, ai pus poze? Pupici Alexandrei
Fug ca am o traducere de facut si sunt in criza de timp.
Restul fetelor
, la fel si pe toti bebeii sectei
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos
Bee spune:
Buna fetele.
Cozonacii sunt in cuptor, iar marea mea mirare e ca fata sta cuminte in pat la carusel.
.
Mira. si ce faci cu fetele cat te fitness-uiesti tu? Esti de admirat.
CRissu, bine ai revenit la activitatea din secta. Si bine ca ati mai scapat de colici macar pentru o seara. Eu stiu sigur ca Ana nu are colici deloc. Ea plange doar de oboseala. Cand e odihnita (adica rar) e mai linistita si nu face crize rau. Nu stiu daca e bine sa te grabesti cu diversificarea daca inca o mai chinuie colicii pe mandra ta! Asta e semn ca aparatul ei digestiv nu e inca suficient de matur. Eu ii dau cereale Anei de 3 zile. Si pare ok, dar noi facem 4 luni sambata.
Moni, cum e cu conjunctivita si raceala? Ai grija de Di sa nu prinda ceva de la tine. Mai bine utilizeaza-l pe Ghita la maxim.
In rest eu uit de la mana pana la gura ce am vrut sa zic. In sfarsit am avut o noapte mai buna. Adica cu somnic de la 21 la 7.30.
. Cu reprize de papa la 1 si la 4! Fii-mea e ciudata rau! Dupa 3 luni m-am trezit si eu cu 2 mese noaptea! Nu-i bai, nu ma deranjeaza, macar sa creasca ea mare.
si cum imi mai fac timp revin.
Crisu23 spune:
Pisoi n-am pus poze pt ca nu am primit mail-ul tau cu parola.
Pupici la toata lumea, fug acum sa mai fac si eu ceva treaba.
monica70 spune:
Ceau gagici!
CRISU ti-am trimis eu parola!
ANDA,MIRELA,BEE mersi de intrebari,sunt ok acum,in sensul ca ochii s-au mai calmat,deci azi m-au mai jenat un pic doar dimineata,dar nu mai curg si nu ma mai dor.Gatul m-a jenat azidimineata si am supt un Voseptol si mi-a trecut.Dar parca vad ca deseara si dimineata iar ma apuca
De obicei nu prea scap fara antibiotice cand ma doare gatul. Acum trag asa cu el de vreo saptamana,ma doare rau dimineata si seara.Bine ca n-am facut febra !
MARAKI ai dreptate,stiu si eu,am aruncat setul de lentile si incep altul si arunc si solutia,cred ca de la ea mi se trage totusi.Ca am tinut-o in baie si n-am calculat ca de trei luni e cam cald acolo,cu baia ei si tot timpul cu haine intinse pe suport dadeam drumul la caldura sa se usuce repede.Si solutia trebuie pastrata la temperatura sub 25 de grade
E cel mai plauzibil,ca e ciudat ca m-au apucat ambii ochi asa deodata si nu s-au inrosit,doar curgeau si ma dureau
N-am avut probleme pana acu, ca pe acasa am purtat ochelarii.Iar acum megand la birou ,mi-am pus lentilele...
Asta e ...
GIOVA nasol cu banii aia,acum macar te consolezi ca pleci la ai tai si ti-a venit sora...
IRINEL fain ca pleci "in turneu" ce-as mai merge si eu undeva!
BEE super ca se cuminteste si TEA!
MIRA eroina ca de obicei,mai du-te pe la socrii sa te relaxezi!
DENISA spe ca esti ok cu gatul,nu te imolnavi acu si tu,nu te lua dupa mine! ![]()
IRINA deci si Mario prefera linguritza
chiar ca se potrivesc juniorii astia!
DIANA a fost ca de obicei,cuminte dimineata,maraita cand m-am intors,nu prea mancase.Dar cum am pus-o la tzatza a tras super,plus kk si era cat p-aci sa adoarma acolo.Deci o suparase burtica si oboseala! Am schimbat-o si am evacuat-o cu Ghita la plimbare,sper ca macar 2 ore sa stea si sa doarma afara!
Ca eu iar am de lucru acum,nu mai termin in veci cu conta.Si la birou nu va explic cum am tras azi,noroc ca-i atmosfera ok.Mai maine si ma relaxez momentan.
De pregatiri se ocupa mami,chiar nu simt deloc ca ar fi sarbatoare,am prea multe pe cap inca 
La poze ma uit mai incolo.
Pusi la toate!
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)

Denisam spune:
Salutare,
Intru si eu 2 min reepde sa dam raportul, ca totul e ok si cu papa si cu somnul.
Mirela- Emma papa 5 mese pe zi a cate 160-180 ml fiecare, atata, poate de sapt viitoare s aincep un pic, adica odata ep zi cu linguritza s aii dau niset morcov sau suc de mere, sa vedem.
Pupicei lui Dani!
Cuscra, Irina, Moni, Bee, Nico,.Janina, March, Ingrid, Silvi , Ana, Giova, si restul-pupicei si o zi buna, merg sa ma jc cu ea ca s ecearta cu jucarelel si apoi vine masa iara si vreua s aiesim iarasi la greu afara si sa apuc sa vopsesc si eu ouale si sa fac baiel curat, aspiratorul maine sau simbata
.
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
mirela10 spune:
fetelor,am dat o raita pe la magazin si toate piureurile de fructe(chiar si legume)au zahar sau miere,si cerealle la fel-nestle,hero si milupa.ei zic ca e o cantitate mica si sigura....
mamei era sa-i fure geanta,a prins hotul cu ea in mana si-l certa pe romaneste
,iar ala vb pe spaniola.geanta era agatata de carut si cat s-a uitat la niste pantofi,a ramas fara ea.hotul zicea ca i-ar fi cazut jos...no way,n-avea cum
.nu avea nik devaloare,dar oricum
va pupicesc pe toate si ma pregatesc sa merg la control la gineco....
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
Ana_m spune:
Salutare fetele,
Noi azi suntem maraite rau de tot , nici nu prea doarme se tot trezeste, o mai las o jumatate de ora si plecam in oras pana la o bijuterie de unde i-am luat cercei sa le zic la aia cateva
, ca cerceii care i-am cumparat si-au schimbat culoarea acolo unde stau in ureche, si i-am scos, ca nu vreau sa se infecteze copilul.
Giova, lasa caci cand o sa iti vina baii gramada va fii super
Mirela dragut maica-ta sa-l certe in romana . o fo crezut ca-i roman
. Lasa ca si mie era sa imi fure o plasa in biserica 
maraki mama mama ce de mancarica ii dai lui Angelos, pai cum sa nu fie dragul de el asa de mare ? 
Irina,pupici la flamanzila 
Monica si Denisa sa va treaca cat mai repede racelile.
Nu mai stiu ce voiam sa va scriu, asa ca va dau cate un
la fiecare
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
LunaNoua spune:
Salutare !
Gagici, bagati un ochi in albumul "prelucrate" din pozele mele, sa vedeti cu ce mi-am pierdut eu o zii si o noapte. Mi-am neglijat mandra cu totul, dar bine ca am terminat. Draga de ea...a stat foarte cuminte, n-a zis nici pas, s-a conversat cu ingerasii si apoi a dormit.
Tre sa ma apuc sa curat si eu niste spanac ce l-am intins in bucatarie de ieri. Ce cozonaci???? Eu nu m-am pregatit cu nimic. Nici macar cu ordine. Oi improviza eu ceva ![]()
, Deea mamica si ingerasa Daria - 6 ian 2006
Pozele puiutei