Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

FACUT vaccinuri(2 de data asta,dar la 6 luni nu mai scapam fara trei),urlat inainte chiar sa ne intepe de zicea dr ca parca e copilul din "exorcistul".va dati seama ca nu a putut asculta nik cu stetoscopul...acum sper sa nu faca febra sau sa i se umfle piciorutele.oricum mi-a zis ca are mult caracter si sa nu cred ca-l doare ceva intotdeauna cand plange asa.dar continua cu gaze si durere de burtik,dar rezultatul la coprocultura nu-l au nici in ziua de azi.oricum am uitat ce vroiam sa o mai intreb pt ca oricum nu ne auzeam om cu om...
despre plansul noaptea m-a intrebat daca se satura dani cu lapticul meu.eu am zis ca da,dar daca stau sa ma gandesc mai bine...nush ce sa zic.mi-a zis ca diversificare de la 5luni cu piure de fructe,dar ii pot da acum suc de porto.dar eu cred ca voi incepe mai devreme,ca nu prea a luat in greutate ultima luna...
IRINA,`pt tabel 6100gr,62cm,(atat avea si la 3luni cand l-am masurat noi).dar in greutate chiar a luat putin.sar'mana

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Denisa misto salteluta. Treningul Emmei e mortal
Anasebe, Tiberiu e un cuceritor si un frumos.
Moni marco daca plange, cand il dezbrac, cum se vede in pielea goala incepe sa rada. cred ca le place dezbracati. abia astept sa se faca mai cald ca-l tin numai in pampers.
Ce linistita sta Di in cadita. mai cunosc un porcusor care varsa in halul asta pe toate hainutele.
Kikiriki e ok vaccinul asta. si eu i l-am facut. ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la eco. Bahfta pe maine la vaccin. tinem pumnii.
Irina, nunta ie in 19 aug. voi veniti in iunie in tara, nu? Si daca tot treci prin Arad, vii si la Timisoara, ca sunt numai 50 km.tre sa-l vad pe frumos.

am pus si eu poze noi. mai tre sa pun vreo 3 si gata, le-am pus pe toate.

acum sper ca a adormit. doamne agitat mi-a fpost dupa baita si laptic. urla de fericire, pe urma plangea.
acum e liniste in dormitor.

va . merg si eu sa adun de prin casa si-mi las sotul la comp.,
pe maine. usor si o noapte linistita.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Mirela chiar ca nu ne-am gandit daca se satura Dani cu laptele tauPoate din câuza asta plange uneori Daca nu a luat bine in greutate, asta poate fi cauza.Pupicei din partea noastra si sper sa doarma bine la noapte, sa nu il doara piciorusele de la vaccin Eu am tras rau de tot cu Angelo dupa vaccin
Giova chiar albumul vostru astept sa se incarce acum Chiar ca e tare de tot faza: aveti fixata data nuntii si nu aveti nasi???? Pai trebuie sa stie si ei din timp sa se pregateasca nu? Ce o sa faceti? hai ca intre timp am vazut si pozele, sant misto si Marco pare mult mai mare in pozele din iarba Mi-a placut mult si unde este in pat cu tati, aveti baiat mare si mai e si frumos Ultima poza cu tine....ce pom ai in spate?
Denisa super misto salteluta dulcineei cat a costat la voi? Eu tot nu am reusit sa cumpar, nu am apucat sa-i spun socroseniei de ea si cred ca o sa vina cu cine stie ce haine luate de la reduceri pt. AngeloPupicei printesei, am vazut in poze ca era tare fascinata de jucarele
Catalina drum bun si mult noroc sa fie linistita Bia, sa se simta si ea bine
Irina ai citit pe mess mesajul lasat de mine astazi?
March in sfarsit ai mai scris si tu Este bine totusi ca ai ajutoare acasa, singura nu stiu ce ai fi facutPupicei printesei
Janine cu socrosenia am avut ieri o discutie la tel. ca timp de doua sapt. putea sa sune sa intrebe de copilul lui fii-suca pt. mine nu e nevoie sa suneA dat-o la intors ca nu a venit ca s-a simtit socra-miu nasol si sa nu i-a Angelo de la el.....ma rog, eu ziceam de telefon si ea .....Pupicei Carlitei
mi-am pierdut inspiratia......aa...mi-am amintit: Monica sanatate si ai grija cu Dienutza sa nu i-a de la tine Cred ca trebuie sa schimbi lentilele de contact....sau solutia in care le tii....

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Am uitat sa va spun, de ieri am inceput sa-i dau piureul de fructe cu biscuite pisat si vad ca-i place bebului
Mirela am vazut pozele de la plimbarea cu mami I-a placut in Spania? Ce misto ca sta atat de mult cu voi Tu ca de obicei arati foarte misto si Dani este un frumos
Irina am vazut si pozele voastre, mama cat de bine stie sa manance Mario cu lingurita!!! Asa o tine toata masa sau doar la inceput? Eu mai spre sfarsit incep sa-i arat lui Angelo fel de fel de chestii sa-l fac sa deschida gura, il mai pacalescTu cu mami semeni Maine pe ce canal vezi meciul? Il da si pe Realitatea nu?

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Maraki sunt magnolii aia din spatele meu.
Mersi de aprecieri.
Ai dreptate cu nasii. de aceea nu scriem nic invitatiile, noua nu ne trebuie cinste mare din partea lor. sa-si plateasca meniul si ata, dar vrem nasi tineri si cu care sa ne putem intelege si ajuta reciproc. pe care ii vreau eu nu-i vrea Clau si invers.
Mirela bine ca ati scapat si de vaccinurile astea. pana la urmatorul uita tot.
Gata am vazut si pozele cu dani si cu bunica lui. ce mandra merge cu caruciorul. cred ca e super incantata, nu???
si ce bine arati Mirela, off, cand nu voi avea si eu burta asta.

acum chiar ca am plecat la somn. Maine la 11 merg in aeroport dupa sorella.

mamuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Fetelor-multumim de aprecieri, juicaria e ok deocamdata, oricum i-am mai atarnat si eu inca vreo 2 jucarele, azi am iesit de 2 ori afara, dimineatza 1h jumate dar mai mult cu masina si dupa amiaza am fost cu ansiciel in parc vreo 2h care le-a dormit la greu.
MOni- Emmei ii place la nebunei al baitza si la masaj si in pielea goala si vorbeste si rade la greu sa stii, cu aerobicul cam la fel.
Si pe mine ma ustura gatul, am bagat azi vitamina C si cate un tylenol dimineatza si seara.Asa ca surori la maxim.
Pup pe toata lumea, fug sa facem baitza.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Neatza fetele!

Cum stati cu pregatirile pentru Paste? Eu...sper sa reusesc sa inrosesc ouale.
Bebitza mea a scapat aseara de colici...cat despre cereale nu a baut decat 40ml si i-am dat lapte in completare.
Maraki vreau sa te intreb ceva, tinand cont ca tu ai inceput diversificarea de mai mult timp. Cate mese de lapte ii dai in prezent bebelului tau? Eu ii dau 5, dar dupa cate am observat una este cam fortata, iar masa de seara mi-o mananca mai greu din cauza asta.

Crisu23 si Alexandra

Mergi la inceput

Neatza fetele!!!
Sa dam si noi raportul: Marco al meu a papat aseara la 21.30 san + formula si s-a trezit doar la 8.15 sa pape. eu m-am muls la 8 ca imi plesneau sanii de durere. asa ca masa de dim. i-am dat-o din bibe si mi-a ras 210 ml. au mai ramas 50 in sticla.
Cand ma gandesc la saracuta Ingrid ce se necajeste cu Diana, imi vine sa .
Numai Clau merge la aeroport dupa sorella, ca are ceva probleme cu un transport din Italia si nu mai vine dupa noi.

Crisu bafta cu vopsitul oualor. la mine nici nu zici ca vin Pastele. curat am facut asa sumar, pregateli nika, ca doar mergem sambata dim. in Alba si sunt o gramada acolo care pregatesc.
asa ca.... azi si maine colindam magazinele, merg la coafor. Manichiura, epilat, pensat le fac in Alba caci m-am si programat la vara-mea sa ma jupoaie

scriu mai tarziu.
spor la pregateli la toate fetele.

am o veste naspa pt. mine: mi-a zis mama, ca din cauza ca mi-au cerut aia flotantul , cand am depus dosarul pt. cei 8 mil.- caci eu ii scot din Alba, mi-a ajuns dosarul pe la Buc. sa-l aprobe aia, etc, etc. si banii ii primesc numai in iunie, pe 3 luni.
eu chiar ma bazam acum pe ei, dar....

mamuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Maraki asa papa Mario de cateva zile adica cand vede lingurita hop si gura mare..pai stie ca e ceva de papa. Pai ieri il amagea taicamiu cu o sticla de apa ...sa vezi ce intindea mainile dupa ea si cand o prindea...la gura nene si apoi urla ca nu curge. Da in ceea ce priveste lingurita e adevarat ca primele 3 zile mai scotea afara sau mai trebuia sa stau pana deschidea gura ,acum.... la revedere o urmareste si cum o scot din borcan el e cu ea la maxim.
Crisu si eu tot 5 ii dadeam dar trase adica normal ar fi fost 4 , insa acum de cand cu diversificarea fac 9-lapte
12 -piure sau supa sau branzica depinde
16 lapte
19.30 lapte
22.30-23 lapte cu cereale.
Pupici ca fug la cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Giova bafta la cumparaturi!
Nici la mine nu zici ca vine Pastele, dar ce sa facem...acum bebeii dicteaza in casa si trebuie sa ne dam dupa ei
Iradium multumesc pt sfat.
Eu ii dadeam lapte la 8, 11:30, 14:30, 18 si 21. Acum vreu sa-i scot masa de la 11:30 si sa-i dau mar ras cu biscuite si apoi sucul de morcov. Sper sa reusesc, mai ales ca este obisnuita cu sucul de morcov. Si poate mai scapam si de colici daca ii mai adaug ceva in meniu. Sau cel putin asa imi place mie sa cred.

Crisu23 Si Alexandra(30.12.2005)

Mergi la inceput