Clubul optimistelor (7)
Raspunsuri - Pagina 11
daniela_daneza spune:
Georgi , am uitat sa iti spun ca si eu am acest motto"zambeste, maine poate fi mai rau " .Am uitat sa iti spun ca am vazut azi pozele...Esti asa cum m-i te-am imaginat , o zvarluga * in permanenta agitatie si cu
zgatie de fetita ,dragalasa....
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
daniela_daneza spune:
Georgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, este iubitul tau Hendry la tv ...uita-te....vezi ca pierdeeeeeeeeeee
Dany
daniela_daneza spune:
HAI NU MAI PLANGE , Georgica , ca a pierdut favoritul tau....data viitoare ..soarta..fu cruda de asta data ...unde esti...parca ziceai ca ai terminat curatenia, sau acum esti doamna profesoara ?
Dany
diadaniela spune:
Aloooo,ce-i aici ? V-ati incins la vorbe fara mine?
Sunule,pleci pe undeva in minivacanta?
Georgi ,nu te mai uita la stiri daca te fac sa plangi.
Eu nu ma uit pt ca nu suport.Asta e!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
addinel spune:
mnaseara!
sunule, sunt moarta dupa lacramioare. eu inca nu am primit anul asta. dar astept rabdatoare.
daniela program de la ora 11???? la ce firma lucrezi si ce faci tu acolo si mai ales nu mai angajati o tanara optimista si muncitoare? as fi pe deplin fericita cu un asemenea program.
mi-e o leneeeeee. dar mai am ceva de lucru, sper sa termin pana pe la vreo 1.
la toate optimistele
nunta mea
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by daniela_daneza
Georgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, este iubitul tau Hendry la tv ...uita-te....vezi ca pierdeeeeeeeeeee
Dany
Bre cucoanaaaa!!!Ii dai motive de divort la sotu' .Ala e iubitu lu Sun.
Al meu e Iftimoaie... si Olaroiu ... si... ma opresc aci.
Aham acu sunt doamna prefesoara de romana( ca in viatza mea normala si de zi cu zi sunt de englezeasca ).Na ... ca ma laudai!
Mersic de compliment.Tu ce bebici ai?Sau nu ai?Daca ai, detalii te rog
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
georgi75 spune:
Dana scuze.Sa-ti raspund si tie.In legatura cu stirile.Ma mai uit si io da parca numai nenorociri vezi peste tot.Cel putin alea de la ora 17 sunt horror La alea nu ma mai uit de multa vreme.Tu pe unde umblasi azi?
Addineluuuu!O dai cotita, ai? Ce ne vrajesti cu munca...Ia zi-mi mai bine ce facusi la examen?Sau ai maine si ma prostii io?
Dai si tu o bere?
Hai ca ma duc la o tigare ca ma cam enerveaza pustiu'... da ce sa-i faci.Va zisai ma... io l-as lasa da se supara ta-su pe mine.Il verific si io si pe urma-i zic lu ta-su ce si cum.
Ia uite-l pe Oli al meu la TV.Auzisi Dany?Ala e al meu:Oli
Avem si POZE
daniela_daneza spune:
Madame, ia vezi ca daca te iei de OLI , ai pus-o...bine hai treca dec la mine il cedez o tura...il iau pe Razvan Lucescu...
Copii inca nu am, desi imi doresc f mult...o fetita...
Adinell , la o firma ...iti dau PM , CA SA NU CREEM PROBLEME.
Dany
georgi75 spune:
Hopaaaaa!!!
Concurenta la Oliiii!!!!
Nu mai ma joc cu tineeeee Si io care te credeam pretina mea...Ce ma mai fac io acushica?Cu cine ma mai iubesc?Mai ales ca de asta stia si sotul...
Lasa draga ca-mi gasesc si io altul...
Sa-ti dea DD o fetita(sau baiat, nu fii rea) asa cum iti doresti tu.
dulce daneza(asa o sa-ti zic.Te superi?)
Avem si POZE
georgi75 spune:
ma dusai si io sa ma joc si ma luasi de urechi pe acolo, ai?
vezi ca-ti dadui de ales intre oli si lucescu Acu sa te vaz...
Avem si POZE