Clubul nurorilor (38)
Raspunsuri - Pagina 7
lavinai spune:
wwooowwww, ce tunsoare are smecheru'.......e frumusel dar eu il prefer cu blanitza multa, multa!!!!! (sunule sa nu te superi pe meine.... )
sun, asteptam poze cu tine, cu machiajul permanent!!! Sunt nerabdatoare sa vad si io.....
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
SunSmile spune:
Marina si Lavi, multumesc! Nici eu nu-s obisnuita cu noul "look", dar n-am ce-i face! E un caine cu pedigree, asta e tunsoarea rasei lui...si in plus ii era si foarte cald! Nu ma supar Lavi...si eu ii spun "uratzelu" acum. Glumesc, il iubesc mult de tot si ne-a schimbat viata! Slava Domnului ca nu-i poate "tunde" si felul de a fi...ca e minunat!
O sa pun poze cu mine, pe bune! Numai sa fac si retushul la buze! Pe cuvant! Si cand or sa fie gata si sprancenele, o sa ma vedeti "completa"!
Pup
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Nadia1976 spune:
Lavi, mersic! MUAH!
Sunule, acum descarc pozele si dau linku' in cateva minutele. Cred ca le pun unde am pus si pozele cu perdelele si cuvertura de pat.
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
lavinai spune:
nurorici, eu va las....ma duc sa fac o baita de relaxare si apoi sa imi astept "cuminte" sotzu'!!!!
flavia, pe unde mia-i umblat toata ziua??? mie dor sa te vad pe fiecare pagina de cateva ori.... pupilici!!
sun, astept nerabdatoare pozele!!!!
va zic "Noapte buna!!" si ne auzim maine!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Nadia1976 spune:
Am pus pozele:
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548844516&security=wwjQBd
Tarta cu fructe, daca dati click se va vedea, asa nu stiu de ce dar nu se vede.
Sunca era aproape gata, i-am facut poza in cuptor, inainte sa uit.
Nadia1976 spune:
quote:
Originally posted by lavinai
(ptiu-ptiu) ce ochii superbi ai!!!!!!!
Asa-asa, scuipa de deochi, ca are tata o vorba, cica omu' se deoache si de urat, nu numai de frumos...
Nadia1976 spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Nadia explicatiile despre "papa aia cu nume greu".
Pup...revin
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Se ia o sunca, se cresteaza putin cu cutitul, se pun rondeuri de ananas, in mijloc o ciresa (amaruie, daca se poate, si proaspata; eu n-am avut de nici una, asa ca am pus cirese dulci, din compot), zeama de la ananas se amesteca cu bautura racoritoare carbogazoasa (?) cu lamaie (lemon and lime, combinate, daca gasiti), se "unge" sunca cu acest sirop, dupa care siropul se pune in cratita si se adauga apa; cam la 20 de minute, scoateti sunca si ungeti din nou cu lichidul din cratita si aveti grija sa nu scada sa se arda. Se tine la cuptor o ora/kg. Eu am servit-o cu salata, cartofi: fierti pe jumatate si apoi pusi in friteuza, sa se rumeneasca, si asa sunt super moi pe dinauntru si crocanti pe dinafara; am mai avut si varza de Bruxelles (din-aia micuta)
Edit: de fapt, sunca eu am tinut-o mai putin de o ora/kg. La 3,5 kg. am tinut-o in cuptor numai 3 ore.
Nadia1976 spune:
Sunule, tzi-am vazut chelitzu... huhuhuuuuuuuuu, sa-ti traiasca!
impreuna spune:
Mai gospodinelor, voi vreti sa m faceti sa aici sa va inund?
Mama ce poze cu mancaruri am vazut, da si catel frumos, imi vine sa-l smotocesc:)
Lavi hai recunoaste, azi am fost harnica:)
Maine nu va prea bazati pe mine ca o sa am o zi grea
Flavia (sotie si mamica fericita)