dragele mele forumiste,am aflat de la voi ca pot intra din cic1 in cic2.pentru al doilea copil trebuie sa anunt la firma si sa depun cerere ca la primul?eu am avut probleme acolo din cauza asta si intentionam sa demisionez cu 15 zile inainte de a termina cic.perioada cand voi naste coincide cu terminarea cic1.pot demisiona atunci fara sa imi afecteze cic2 sau sa demisionez acum si sa ma angajez in alta parte?daca demisionez acum imi afecteaza cic1?cum sa fac sa nu imi pierd drepturile pentru ambii copii,in acelasi timp as vreau sa ma debarasez de locul de munca,pentru ca mi-au spus de la primul ca ei nu ma mai tin si vor avea grija sa nu ma mai angajeze nimeni pentru ca nu le-am cerut parerea cand l-am facut pe primul.nu as vrea sa le vad figura cand le voi spune de a doua sarcina.astept sfaturi.
mamica de zmeu
Eu am terminat CIC1 pe 12 dec. 2004 , am nascut al doilea copil pe 4 febr 2005 si am legat CICurile cu pre si postnatalul fara nici o problema.Sunt obligati sa i-ti accepte CIC2 asa ca nu vad de ce te complici,iar la sfarsitul CIC2 i-ti dai demisia .
Gabica mamica

trebuie deci sa fac cererea si sa le duc si dovada medicala de atestare a sarcinii ca la primul?
mamica de zmeu