Copilasi dragalasi nov-dec 04 (119)
Raspunsuri - Pagina 8
mariussimiuc spune:
Dragele mele,eu am tras azi o sperietura sora cu moartea! Tocmai cand ma linistisem si eu putin cu pregatirile pentru Pasti,dragul meu pui de om Robert s-a infipt cu capul in cantul usii de la baie.Si a facut ditamai hematomul,era aproape cat un ou nu exagerez.L-am luat repede si ne-am dus la Spitalul de urgente,de acolo ne-au trimis la Spitalul de copii si apoi la Neuro.Robert era bine mersi,vesel nevoie mare,iar mie imi tremurau mainile si picioarele si prin cap imi treceau numai scenarii horror.Dar pana la urma m-am linistit,ca nu era nimic grav.Trebuie doar sa-l supravegem timp de cateva zile.
Si cand ma gandesc ca iar o sa-mi faca soacra capul calendar ca nu am grija de copil...
Va pup.
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
florypop spune:
Paxela, felicitari!!
Ma bucur mult ca sunteti bine.
Mamici va doresc un PASTE FERICIT si sa va aduca iepurasul tot ce va doriti.
Pupici,
Flory
31+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060621/dt/8/k/2856/preg.png
onitza spune:
MIHA, soacra-ta ar trebui sa fie constienta ca se putea intampla si langa ea, faze de genul asta!! Paul dupa ce i-am facut pozele alea cu caciulita de zici ca e iupuras, era vesel nvoie mare!! si vad cum se ridica , face o miscare gresita, si oc cu fruntea-n marginea canapelei!!!
a avut si el o vanataie mica!!!
dar a trecut!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
onitza spune:
Am vazut si un SAMBUREL la eco!!!!
PAXI, sarcina usoara in continuare!!! Silviu cum mai e???
Onitza si
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
onitza spune:
Fetelor, aseara am avut parte de surpriza vietii mele!!! ramasesem singurica , mama plecase acasa, eram intr-o stare de melanco-blegeala, cu ganduri, griji, si vad ca primesc un sms pe tel, care spunea asa: "Tu esti raza mea de soare/Esti bobocul meu de floare/Despartiti, sufletele-s vide/Am venit, te rog deschide!!!!"Mi-au dat lacrimile instantaneu si am alergat la usa sa imi imbratisez dragul meu sot, care mi-a facut marea surpriza sa vina aseara si nu in seara asta!!!!!
Nu va pot descrie ce fericita sunt!!!!!!!!
![]()
PASTE FERICIT, SA PRIMITI LINISTITI LUMINA PASTELUI IN CASA VOASTRA!!!

Onitza si
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
paxela
samburelul si pe silviu
of, miha, imi inchipui prin ce-ati trecut...la fel a facut si alex al meu cand avea vreo 2 anishori...a crezut ca este omul care poate trece prin zid si s-a infipt cu cea mai mare fortza cu capul in perete
nu-ti pot explica ce avea in frunte..pupici "invingatorului"si sanatate multa
wow onitza ce emotionant
fetelor, pe bune nu stiu ce am am devenit asa sensibila ca-mi vine sa plang la cea mai mica emotie...ceea ce nu prea mi se intampla asa des inainte sa-i am pe astia mici.
eu aseara cand am venit de la biserica am gasit totul facut de maica-mea(e o comoara la casa omului) dar nu putea face chiar tot daca nue ra tata...el a stat cu astia mici toata ziua, le-a data sa pape, i-a plimbat, schimbat, etc...si mama a gatit...azi nu mai avem decat de vopsit ouale
va pupacesc pe toate
si pe copilashi
si va urez sa aveti parte de cel mai fericit Paste din viatza voastra
monica
miag spune:
PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
eveline spune:
Onitza super moment....imi imaginez ce a fost in sufletul tau, daca pe mine care n-am nici o treaba m-a emotionat....
Paxela pupici la samburel....as vrea si eu sa retraiesc momentele astea...
Aime...m-ai uitat?! Oare sa vin luni sau nu la Iasi??
Ana si Bianca-iubita
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Dragele mele,eu am tras azi o sperietura sora cu moartea! Tocmai cand ma linistisem si eu putin cu pregatirile pentru Pasti,dragul meu pui de om Robert s-a infipt cu capul in cantul usii de la baie.Si a facut ditamai hematomul,era aproape cat un ou nu exagerez.L-am luat repede si ne-am dus la Spitalul de urgente,de acolo ne-au trimis la Spitalul de copii si apoi la Neuro.Robert era bine mersi,vesel nevoie mare,iar mie imi tremurau mainile si picioarele si prin cap imi treceau numai scenarii horror.Dar pana la urma m-am linistit,ca nu era nimic grav.Trebuie doar sa-l supravegem timp de cateva zile.
Si cand ma gandesc ca iar o sa-mi faca soacra capul calendar ca nu am grija de copil...
Va pup.
Mihasi
Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
draga de tine!!! si dragutul de Robert. iarasi a dat de lucru ingerasului
. tu esti o scumpa si nu-ti fa probleme de ce zice soacra. ai grija de copil foarte bine dar nu poti fi dupa funduletzul lui 24 ore. eu ar trebui sa ma cam "divizez" in cazul asta
. si oricum mai mult decat noi nimeni nu-i iubeste pe copii, nu-i asa. pupici sa treaca repede
vezi aici o pata pe obrazul biencutzei? e o ditamai vanataie cu care s-a pricopsit de la o cazatura fix in obraz...nu e hematom dar tot semn de "mami care nu are grija " se poate chema
Adriana & Bianca si Tudor
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by paxela
astazi am fost si am vazut samburelulpoze as retraii clipele astea la nesfarsit
Alexa5+ si
Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an
sa fie intr-un ceas bun!

de-ai sti ce mult mi-as dori sa mai simt acea senzatie
. sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatosAdriana & Bianca si Tudor