Febra mare

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Manuela,la ce spital mergeti voi?
Mai consultati si alt medic.

Noi,cind a avut Marie o raceala simpla,in decembrie,am fost la Harlaching,de 2 ori.
Tot asa:2 zile febra peste 39,ii curgea nasucul si tusea foarte putin.
Prima oara mi s-a parut cam superficiala consultatia si cind am vazut ca febra persista,am dus-o la alt medic.
Si al doilea ne-a zis ca e putin racita si in citeva zile o sa-i treaca si asa a fost.
La Harlaching e si un medic roman,il cheama Rasvan Ionescu-Quintus si cineva ne-a zis ca e foarte bun.
Sanatate maxima!
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manu spune:

Buna Alina,
Eu le duc in Schwabing, acolo au stat si 3 saptamani dupa ce am nascut. Am nascut la rechts der Isar, dar aia nu au decat vreo 8 locuri la sectia de terapie intensiva si dupa 10 le-a transferat pe fete in Schwabing. Am inteles ca sectia asta tine tot de cei de la rechts der Isar.
Acum am vorbit la spital, mi-au zis ca i-au luat si ei sange. Merg diseara la ea si-o sa vad exact ce are. Deja m-au apucat tremuricii!

Numai bine!
Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia spune:

Ce-ti fac fetele?Ce face Andreea? La ultimul mesaj,spuneai ca iesise ceva in neregula la analiza ei;ce vesti mai ai,sper ca sunteti bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia spune:

Sper ca nu s-a intamplat nimic rau,de nu ai raspuns;da-ne de veste, cum poti.Sanatate la copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Am citit toate astea si zau ca parca nu pot sa ma duc la culcare pana nu aflu ca fetita ta e bine.Trimite vesti imediat ce poti,te rog.
Adriana,mamica Catalinei

Mergi la inceput

Multumesc foarte mult pentru gandurile voastre. Intr-adevar, este minunat sa vezi ca mai sunt persoane care se gandesc la tine!
Ieri a reusit sotul meu sa vorbesca cu medicii de la spital. Dupa ce i-au facut anlizele la sange, au vazut ca are o infectie si i-au dat antibiotice; are o perfuzie in cap cu antibiotic. Surpriza mare a fost ca in noaptea de duminica spre luni a facut iarasi febra mare, desi a avut tot timpul perfuzia asta cu antibiotic. Atunci doctorii s-au gandit ca ar fi posibil sa aiba meningita si i-au facut punctie. Ieri cand a fost sotul la spital aveau deja rezultatele si au spus ca analizele au iesit bine, deci nu-i nici o meningita. Pana la urma ne-au spus ca este o infectie virala destul de puternica si ca n-au gasit nici un focar al infectiei. Acum Andreea este bine (nu a mai facut febra) si in 2-3 zile o sa vina acasa.
De cand am aflat ca i-a facut punctie nu mai sunt buna de nimic, plang tot timpul. Abia mai reusesc sa-i mai zambesc Corinei care rade in hohote si gangurete. Noi merge la spital in fiecare seara dupa ce vine sotul de la serviciu, in timpul zilei nu pot sa merg ca nu am cu cine s-o las pe Corina. In spital n-au voie sa intre copiii sub 14 ani. Seara cand mergem nu mai gasim nici un medic acolo, si mai nou (mai nou pentru noi) nu prea vor sa-ti dea prea multe amanunte la telefon. Doctorii ne-au spus ca nu trebuie sa ne mai facem nici o grija ca i-au facut toate analizele posibile si nu e nimic grav.
Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Cu ce drept i-au facut punctie fara sa te intrebe?Sau nu puteau sa astepte rezultatele intai?E cam nasol cu punctiile astea!cauta pe cineva care sa-ti dea mai multe explicatii si nu te lasa.stai pe capul lor.
Mult curaj!
Adriana mamica Catalinei

Mergi la inceput

I-au spus sotului ca in mod normal nu fac punctie pana nu vorbesc cu parintii, dar ei s-au speriat cand au vazut ca iar a avut febra mare si au zis ca daca are meningita trebuie sa-i schimbe tratamentul cat mai repede. Ma refeream la rezultatele lichidului cerebrospinal. Nu cred ca exista o alta cale sa vada daca este meningita sau nu. Acum ce sa zic! I-au facut degeaba punctii, dar dcaca era meningita? Nu stiu cu ce pot dauna punctiile astea pe viitor.

Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Manu,eu zic ca pana la urma conteaza ca fetita ta se va insanatosi si nu are ceva foarte grav.

Multa sanatate si Paste fericit!

Ralu-mamica Ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karol spune:

Mi se pare ft mare temperatura.Eu in locul tau as sta la spital pana as afla cauza.Cat o sa-i mai dai si antitermice.Ai grija sa nu-ti faca convulsii de la o asa mare temperatura.Fetita mea cand a avut temp.asa mare pediatrul pt a -i grabi procesul de racire a dezbracat-o in pielea goala si a invelit-o cu prosoape reci.Mie mi-e ft frica de temp la bb.Ai grja

Mergi la inceput