Mamici casnice (33)
Raspunsuri - Pagina 11
light spune:
Ce zice? Ce zice? Ce face bebitza?
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
sunt_mamica spune:
AM VAZUT-O PE CARLA!

E ASA DULCE!sa va traiasca!aveti 2 fetite tare dragalase!
ilinca
alexa si mami spune:
si eu am vazut-o! e frumoasa foc! sa va traiasca fetitele si va bucurati de ele.
alexa 
symaco spune:
Bai,nu stiu cu ce sa incep...
in primul rand:saru-mana pt galerie,pt urarari si toate gandurile bune!
.povestea nasterii...nu e prea complicat,dupa ce seara am intrat si v-am scris ca ma simt bine iar dr ma trimisese acasa,am inceput sa am contractii peste noapte.dimineata la 5 a venit si apa,la 6 eram la spital..7,17 minute o aveam pe Carla in brate!daca a fost o nastere usoara?.....daaaaa!!!

ma bucur ca totul s-a terminat cu bine,ma bucur ca imi tin puiuta in brate,ca e sanatoasa,ca refacerea a durat mai putzin decat credeam,ca am venit acasa,ca mamanca si doarme....sunt plina de bucurii!![]()
![]()
sybille e tare dragastoasa,ne pupacim toate 3 trei intr-una!![]()
deci:Carla Rebeca
3570kg
52cm
apgar 10
nascuta pe data de 15 aprilie ora 7,17!
gegea spune:
Cami, intrebai daca laptele praf e de post si parca nu raspunsese nimeni... Nu, nu e de post (ca doar e extras din lapte de vaca), iar margarina este de post.
Esti o gospodina desavarsita dupa pozele pe care ni le pui! Bravos! 
Eu am fost la cimitir, am facut curatenie, am plantat floricele si apoi acasa m-am ocupat de micuta terorista, apoi am iesit iar la cateva cumparaturi si uite asa s-a facut seara si s-a dus si ziua asta...
Am niste poze noi cu Daria, dar nu stiu daca mai am vreme sa le bag in albumul comun, asa ca pun aici link-ul.Daria la 1 anisor
Geani si Daria
ange spune:
gegea,pai ce sa-mi raspunda fetele la cat sunt de gospodine!!!![]()
am facut pana la urma paine de post fara lapte praf si tot a iiesit![]()
uite aici ca sa va "ucid"
mai ales pe dana banana
http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=5285&st=40&gopid=210200& (ultimul post "ange")
astazi mie-mi vine colegul si sta pana martea viitoare dupa Paste
Asa ca sa nu strigati dupa mine ca voi fi ocupata.![]()
pupici si sa fiti cuminti ca inca suntem in saptamana patimilor ![]()
ange spune:
gegea,am vazut pozele tale.dulce foc printesa ta.
are o foto cu tzatzica in gura.e mortalaaaa.eu sa fiu in locul tau i-as face poster mare cu poza aia.e de tablou zau asa!![]()
Vad ca si tu esti gospodina buna de ce nu recunosti?
o seara buna.