Nazdravani de august-septembrie 2003

Nazdravani de august-septembrie 2003 | Autor: cristinamh

Link direct la acest mesaj

www.nazdravani.ro

sau...

...tot ce vreti sa stiti despre noi!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Ia sa fiu eu cap de lista.

De vreo saptamina Emma iar imi face figuri cu dormitul. Se scoala noaptea si vrea la noi in pat. Mindra mica e si ea figuranta la fel. Am zis ca pun batul pe ele. Aseara urlau amindoua ca din gura de sarpe. Le-am lasat si eu sa plinga ca nu mai puteam. Simbata noaptea nu am dormit deloc ca am avut de scris un eseu pentru la scoala. M-am culcat de abia duminica pe la 10 si am dormit 3 ore. Aseara eram rupta. Ta-su statea ca pe ace, apoi m-a intrebat cum de am asa inima sa le las sa plinga. Dar nu mai pot nici eu. Ziua ma chinuie Emma si cu mincatul si dormitul, mindra mica vrea toata ziua sa mearga de miini si atentie cit se poate, mai fac pe-a arbitrul permanent si imi ies din pepeni ca sare Emma la "bataie" la asta mica daca ii ia Diana jucarelele. Na, inca ii vine greu sa inteleaga ca sint si jucarelele Dianei, asta dupa 2 ani in care totul a fost al ei.

Fetele iar sint bolnavioare. A "adus" Emma iar muci de la gradi, iar Diana e pur si simplu o fabrica de muci acum.

De Paste stam acasa ca nu am chef de nimic. O sa fac ceva de papa si o sa stam en famille, mai ales ca lunea viitoare am examen. Nu o sa ma omor cu gatitul ca nu vreau sa ma uite D-zu in fata aragazului, plus ca nici nu o sa am cine stie ce timp, iar cu Diana e dezastru ca nu vrea sa stea locului si nici nu poate sa o ia singura la drum ca nu merge de-a busilea. Tare mi-ar mai place sa imi faca si mie mama un cozonac si ceva papa si eu sa stau cu burta la soare...dar ata ete:(. Bine ca sintem sanatosi. Am o stare de kkt ca nu se mai incalzeste afara sa ne mai inia o pauzam si noi oasele un pic. A plouat luna asta continuu de m-am saturat pina in git.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

beiii.... nu poci sa cred, am luat si eu banii de cic!!!!
dosar depus din 12 decembrie, si trebuie sa recunosc ca au venit cu o luna mai devreme decat ma "amenintau"... asa ca m-am mai linistit, am si eu cozonaci MEI de paste... teoretic, ca practic vineri seara plec din bucuresti pana pe 1 mai. miel ia si pregateste mama... eu doar fac act de prezenta cu copiii. soacra-mea nu stiu ce pregateste, da' oricum ajungem dupa paste la ea...

acum sa revin pe pamant, la piticu' meu. care incepe si el sa "gangureasca", si ne dau mare bataie de cap "ce, ci, ge, gi, ghe, ghi"... pai acum inteleg eu de ce in clasa intai e lectie speciala cu grupurile astea, ca nu se lasa zise cu una cu doua!
cel mai "la zi" e "papushi", ca nu ne ies "papuci" sub nici o forma. ma, si se chinuie saracu'...
ultimul progres e cel cu culorile. am reusit sa pe bagam in memorie pe astea mari. ba ne chinuie talentul cu albastru inchis... celalalt e doar albastru, nu e si deschis. dar atat.

revin cu lista, deci:
intalnire 6 mai: oana_noemi, mireaf, cristinamh

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Fetelor, am facut varicela...e ingrozitor!

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireaf spune:

Mihaela, saracuta de tine, cred ca nici prin cap nu-ti trecea....Oricum partea buna e ca te poti controla cat de cat sa nu te scarpini. Si eu am facut varicela la 20 de ani, eram in sesiune si singura bucurie era ca scapasem de examene. Era singura boala a copilariei pe care n-o facusem.

Cristina esti o fericita, mie banii de CIC mi se plimba intre oficii, ca au gresit idiotii de la directia de munca. Sunt plina de spume cu banii astia, vin tarziu si e o adev bataie de joc.

Da hai sa va zic o faza la piticii mei. Aseara, la masa de cereale, erau rupti de foame ca abia venisem de afara, de obicei le dau in acelasi timp sa manance si asteapta sa le vina randul. Gabita insa incepe sa-mi traga de lingurita cand ii dadeam lu fracsu si o baga la el in gura. Casca o gura cat toate zilele si nu ma lasa sa-i dau si lu Mihaita. Mihaita se oftica si incepuse sa urle. Ma, nu era chip sa-i dau si aluia mic. Imi tragea cand de castron, cand de lingura, io radeam de una singura si incepe si Gabitu sa rada, de-mi pusese mancarea si in cap. Pana la urma i-am dat o lingurita sa-si faca de lucru. Sa-l fi vazut ce o ducea la gura si manca singur. M-am prapadit de ras.

Alexandra a mai facut si ea ceva progrese. Vorbeste destul de clar si mai nou stie zilele saptamanii. Mi le-a zis prin telefon, da binenteles ca-i soptea socru-meu, stia ordinea si le zicea corect, da nu le constientiza. Cand am intrebat-o ce zi era n-a stiut sa-mi spuna. Oricum m-a distrat.
I-am luat si noi bicicleta, prima si a doua zi vroia sa doarma cu ea. Dupa aia s-a plictisit, nu mai vrea.
Eu sper sa o aduc si pe ea la intalnire, ca vine in Bucuresti.

Va pup, nu vreau sa va plictisesc

Flori, fetita Alexandra (22 sept 2003) si baietii Mihai si Gabriel (28 sept 2005)
http://community.webshots.com/user/alexuta2003
http://community.webshots.com/user/gemenii05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana76 spune:

Buna!
Am citit cele scrise de voi dar n-am avut timp sa ma uit pe poze. Promit sa o fac.

Noi intre timp am facut "turta" Emmei, pe 2 aprilie, si am fost la munte, la Timisul de Sus, de pe 5 pana pe 9 aprilie.

La petrecere a fost dragut, Emma a fost cam plangacioasa dar ne-am descurcat. Am avut cativa invitati, nasii i-au rupt turta si i-au taiat motul, a ales de pe tava asa: floarea, iconita si a 3-a oara a luat 3 obiecte in mana, adica un carnetel, o bratara de aur si trusa de machiaj. Ea ar fi luat tot de pe tava ca se intinsese spre toate. La tort deja dormea asa ca Andreea i-a tinut locul.

La munte a fost frumos, au stat fetele mele foarte mult in aer liber, le-am plimbat, Andreea s-a jucat intr-un petic de zapada (ultimul care era). Am fost si pana la Brasov, doar cu Andreea, pe Emma am lasat-o la hotel cu soacra-mea. A fost foarte relaxant mai ales ca am avut cu cine sa mai las fetele.

I-am facut vaccinul Andreei, n-a facut febra dar Andreea a fost foarte plangacioasa in ziua respectiva, n-a vrut sa mearga deloc, numai in pat a stat si tot plangea "buba, buba". A doua zi deja alerga in parc. Azi i-am facut si Emmei vaccinul de un an, vad ca se prezinta bine.
Maine plecam din nou la drum, cu tati in delegatie la Timisoara. Dupa ce in ultimul timp a fost plecat mai mereu, Iasi, Cluj, acum patronul lui l-a trimis la Timisoara iar el i-a zis ca isi ia si familia ca e Saptamana Mare si a fost destul departe de noi. Asa ca avem cateva zile de concediu platite de firma unde lucreaza Roli.
Sambata speram sa fim in Bucuresti, seara o vom petrece la socri, Duminica mergem la ai mei la Techirghiol si stam pana joi.
Abia astept.

Am pus pozele restante:
http://community.webshots.com/user/ArnautuEmmaGabriela
albumele iarna 2006, primavara 2006 si turta Emma
Sper sa le vedeti!

Multa sanatate tuturor, Paste Fericit!!!

Iuliana si toata familia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Azi am facut o treaba tare buna pe care, din pacate, trebuia sa o fac de mai demult. Am fost la scoala de cartier sa vad de gradinita pentru Emma. Nu am gasit loc decit dupa-amiaza de la 12.15 la 3.15 pm. Tot e bine pentru ca cu Emma am din ce in ce mai mari scandaluri la dormit si, oricum, pina la 3 nu reusesc sa o scol. Plus, daca merge de la 12, doarme si ea dimineata si nu mai trag de ea sa o scol si o sa aiba si ea micul dejun fara scandal...sper. De ce zic ca am facut treaba buna? Pentru ca din 211 scoli din tot Sacramento-ul, scoala asta e rated pe locul 6, deci una din cele mai bune scoli din orasul asta de vreo 8 milioane de locuitori. Stiam ca e una din cele mai bune scoli, dar lenea e cucoana mare si locurile de dimineata s-au ocupat. Nu mai zic ca pretul e la jumate (gradinita e private, dar apartine de scoala de stat) fata de cit am platit. Din pacate nu pot sa o duc decit 3 zile pe saptamina. Miine ma duc sa o inscriu si la scoala cealalta, macar pentru o luna pina incepe la scoala din cartier. O sa se plictiseasca sa stea o luna acasa, plus va mai invata cite ceva. Oricum, sper sa o pot inscrie si la alta scoala la vreo 4 km de noi unde va merge cite 2 ore martea si joia si unde, practic, vor face art projects, vor iesi la plimbari intr-un parc f frumos. Dar pentru asta cred ca va trebui sa fiu la prima ora la oficiu in ziua de inscrieri.

Mai nou vrea sa fie Batman si Superman si sa ii pun pelerine:). Tot fan printese e, dar vede baieteii la scoala cu Batman si Superman si ii copie si ea.

Mihaela, sanatate!

Iuliana, arati tare bine si imi place tare mult noua ta tunsoare. Asta mica seamana mult cu tine.

Cristina, drum bun si nervi cit mai putini!!

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Poate va mai aduceti aminte de asta: http://habarnam.lx.ro/?to=habarnam Sa va relaxati cu picii.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica

Mergi la inceput

mihaela, am zis ca nu citesc bine. prima data credeam ca a facut silvia varicela. si te compatimeam, ca uite cat tragi, una dupa alta (ps. io si frate-miu la fel am facut). dar tu mai??? cum de abia acum faci??? cer prea mult daca vreau o poza???

iuliana mica, bai ce va invidiez ma, pt cat va plimbati!!! vreau si eu vreau si eu!!!
la timisu de sus unde ati fost?? la vilele alea din poiana?? ca era tare misto acolo! cred ca mai am un nr de tf de la tantiile de-acolo, ca eu am fost cu copiii, si mi-au zis ca inchiriaza vila si la particulari, si sa vb cu ele, nu prin "tabere scolare"
aaaa, si vreau o poza cu cele doua mandre. capsor langa capsor
>>uitam... am vazut pozele de la turta, vaaaai, ce seamana amandoua!!!

si ca sa comentez... ce se intampla la noi cu lipsa asta de entuziasm??? zau asa, nici de-o intalnire in parc nu mai are lumea chef?? hai, astenie de primavara, curatenie de paste, da' nici un semn de viata??
ca lipsa de timp... toata lumea sufera, si nici acasa nu e usor, cum nici la birou nu e... dar sper ca acum inainte de sarbatori sa dati un semn!!
anticipat, la toata lumea!

INTALNIRE 6 MAI: oana noemi, mireaf, cristinamh

www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

cristina, a fost un adevarat soc si pentru mine...mama zice ca am facut varicela la un an jumate, dar am ajuns la concluzia ca dr-ta m-a diagnosticat gresit . tot ce pot sa va spun e ca am avut 3 zile de dureri ingrozitoare in incheieturi si oase, dureri de cap, inainte de eruptie si va dati seama ca eram la viena, a fost un we tare ciudat-un amestec de dureri si bucurii-noroc de calmantele taylenol pe care la am de la sora-mea, m-au salvat intr-o mare masura. Apoi eruptia-abia azi cred ca s-a termminat-e iar ingrozitoare. Cristina, nu cred ca vrei cu adevarat sa vezi cum arat...am o masca de bube pe fata, pline de crema alba mentolata. E ...nici nu-mi vine sa ma pozez...hai totusi, pentru posteritate .
Silvia e tare dulce, ma tot mangaie si imi spune: "o sa teaca mama, bine?"

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

miha, io nu rad... ca nu stiu daca pojar am facut... stiu cand a facut frate-miu, si nu-mi amintesc sa fi bolit si eu... asa ca, baga tu poza cu varicela, ca poate la anul o bag eu pe-asta cu pojarul langa...
macar la viena ai avut cu tine... da' te pomenesti ca tocmai la varicela nu se gandea!
lu' silvi, cred ca e deja experta in crema mentolata...

cine a facu havrixul?? ca nu-mi mai amintesc, era in mana sau in picior??? ca luna viitoare am executie publica... iris cu 6 luni, andrei cu havrixul prima doza...

Mergi la inceput