Ciuperci Pleurotus

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Eu fac tocanita din ele, cu ceapa calita si rosii, 2-3 catei de usturoi taiat felii subtiri si un bot de smantana in farfurie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micalondra spune:

Eu prefer sa bat oul impreuna cu faina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

cum arata ciupercile astea???; ceva o poza cu ele se poate?; va rog!!!; multumesc!

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

eu le fac sub forma de snitele, dar si tocanita.
ionela, uite aici o poza, daca te ajuta www.pleurotus.go.ro/


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

monagan multam fain; aici am din belsug, m sa incerc sa mananc mai multe; cucuiata cea mare este inebunita dupa ciuperci, de orice rasa, asa ca sa vedem daca mai am acces, macar la o codita

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Atentie mare!
Pleurotus este un burete,preferabil sa se consume numai cel de cultura.
Si bagati de seama sa arate asa:

http://www.geocities.com/kitonka/MushroomMania/photos/anglwing.jpg
http://www.cortland.edu/nsf/8550plja.jpg
http://gmp.iitalia.com/gmp/migliozzi/new/pleurotus%20cornucopiae.jpg


Eu maninc de cind ma stiu de la o sursa sigura,o ferma care ii produce.
Amalisimona,inainte de a-i face pane ii fierbi cu apa si sare,da?



BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sileriki spune:

sa va zic cum il fac eu :pun intr-o cratita o ceapa taiata marunt,ulei , ciuperca taiata mai marunt ,pun un pic de apa si las sa fiarba dupa ce s-a fiert adaug condimentul secretul gustului , faina circa 3 linguri ,si frisca fara zahar cam 200 ml , mai las cateva minute si e foarte bun ,eu il adaug langa piure de cartof si pulpe de pui ,dar merge si cu paste sau spaghete sau cum vreti voi ,Pofta buna !si pane
l-am facut dar s-a terminat foarte repede si nu prea s-a vazut ca am facut mancare PA

evi , Eric 14.06.2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina A spune:

Multumesc mult tuturor, pentru raspunsuri si pentru idei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

quote:
Originally posted by brendamitran

Amalisimona,inainte de a-i face pane ii fierbi cu apa si sare,da?




Brenda, eu nu am fiert ciupercile inainte de a le face pane. Nu a fost nevoie, pentru ca am ales doar ciuperci bine crescute, cu palarie mare si s-ar fi strivit usor dupa fierbere. Banuiesc ca fierberea/oparirea se impune pentru cele mai pipernicite, care au cotorul ala tare.

Simona 37+ sapt si Sorina 12 Noiembrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

ma bag si eu putintel aici la voi.
bun subiect.
eu am cuparat o singura data si mi s-a parut ca nu sunt prea grozave (desigur nu am stiut sa le fac eu)si de atunci am renuntat la ele desi de multe ori imi fac cu ochiul.
pofta buna
am "furat" si eu retetele voastre.
va pupacesc

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput