Incurajari pt KMEL (Cami)

Incurajari pt KMEL (Cami) | Autor: bebi

Link direct la acest mesaj

Mesaj postat de Veronicai:

Dragele mele,
Imi pare tare rau ca trebuie sa va dau o veste foarte TRISTA

Prietena noastra Cami, A PIERDUT SARCINA.
Imi pare rau ca trebuie sa va spun eu acest lucru, insa chiar ea m-a rugat sa va transmit acest lucru, pentru ca nu mai are putere sa intre aici si sa citeasca necazul ei.
Este ingrozitor ceea ce s-a intamplat si nu stiu ce as putea sa mai spun. Prea multe griji, prea multe discutii, prea multe certuri.
Un NENOROCIT , asa se poate numi acest om care era tatal copilului.
Nu intru in prea multe amanunte, in primul rand ca nu stiu foarte mult, si in al doilea rand, cand Cami va simti nevoia si va avea puterea sa vorbeasca despre asta, ne va povestii chiar ea.
Doamne ajuta si sa ne rugam toate pentru ea sa isi revina cat mai repede.
Va pup pe toate.

"Don't look back in anger!"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

Cami,

noi suntem alaturi de tine. De cate ori intram pe forum, ma intrebam oare de ce nu ne mai scrii nimic!

Vino alaturi de noi, poate o sa-ti fie mai bine....Asa a vrut Dumnezeu!

grup]

PS M-am uitat la poza ta. Ma, da' esti tare draguta!

"Don't look back in anger!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Sa dea Dumnezeu sa gasesca in ea insasi puterea de a merge mai departe, sa poata sa inteleaga ca aceasta nu este decat o intamplare trista si ca undeva o asteapta si pe ea fericirea.
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veronicai spune:

Draga mea
Dumnezeu sa-ti dea putere sa poti sa poti sa depasesti aceasta suferinta care s-a abatut asupra ta.
Eu nu pot sa te ajut decat cu niste sfaturi, insa tot ceea ce iti pot spune este ca Dumnezeu face anumite lucruri in lumea asta cu un anumit scop. Trebuie sa te gandesti ca poate este "mai bine" ca acest bb nu a vrut sa vina pe lume.
Nici nu stiu ce sa mai spun.
Priveste inainte, incearca sa iei lucrurile asa cum sunt si te astept sa mergem impreuna la biserica (mi-ai promis).
NU UITA CA DUMNEZEU ESTE INTOTDEAUNA LANGA NOI.
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Iti doresc sa ai putere si tarie sa treci peste suferinta asta. Imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat si daca te putem ajuta cu ceva, nu ezita. Capul sus! Suntem alaturi de tine!
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Doamne, Dumnezeule, imi pare cumplit de rau. Daca putem face ceva pentru tine, orice, te rugam spune-ne.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Eu zic ca e mai bine sa vina din nou aici si sa discute cu fetele, sa-si mai revina. Of Doamne....

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karol spune:

Doamne nu-mi vine sa cred.Nu se poate asa ceva.
Ma rog pt tine Kmel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia spune:

Imi pare tare rau. O sa fie bine. Cu ajutorul lui Dumnezeu toate se rezolva. Capul sus! Nu esti singura, suntem langa tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Este foarte trist ! Imi pare foarte rau pt. ce s-a intamplat. Dumnezeu inchide o usa dar deschide o fereastra, asa se zice. Iti doresc refacere grabnica si putere pt. a merge mai departe in viata.

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Suntem alaturi de ea. Este trist... Transmite-i urarile noastre de bine, sa-si revina si sa mearga mai departe.

Petruta

Mergi la inceput