The best of aug-sept-oct 04 (113)
Raspunsuri - Pagina 6
Naty spune:
Ania ce rau imi pare de voi! Chiar ma intrebam unde ai disparut ... Sanatate multa Inushului!
Mada sanatate si voua! Ai grija, prietena mea era cat pe aici sa se interneze saptamana trecuta de la o amigdalita urata, se pare ac era un streptococ, a fcaut penicilina in fund 5 zile. Daca te doare tare mai bine du-te la dr. s-o iei din pripa!
Reli multumesc mult pentru link.
Danina drum bun!
Nici noi nu am oprit vigantolul, ne-a zis sa luam pana la 2 ani.
Andora drum bun si voua!
Dupa masa ma duc si eu la cumparat cadouri de iepurasi ca n-am apucat pana acum.
Noi ramanem in Bucuresti, duminica mergem la masa la ai mei si luni la socri.
Raluca si
Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by danina
Ionella cand pleci?
Noi deja avem bagajele facute si maine o luam la drum sunt asa de bucuroasa dar mai bucuroasa e piti ca de ieri de cand m-am scapat ca plecam zice BIBI adica la Briana nepotica si ca "pa, maine, brrrr" nea capiat de cap am scos valizele si lua cu bratul hainutele sa le puna in ele noi nu mai avem loc de ea.
Inca nu am pus pozici poate ma fac harnica pana diseara sa o vedeti ce gospodina am....
Stagnam cu dintisorii, un canin sta de vreo 2 sapt sa iasa si nu mai vrea. In schimb mananca mai binisor fata de acum cateva zile ca imi venea sa fug.
acum fug spre casa ca e tarziu si vreau sa merg sa imi cumpar si ceva.
Noi maine facem 1 an si jumatate si oprim vigantolul voi la fel ati facut?
Danina
Diana - strengarita familiei
PAULA-DIANA *** Raza de soarePoze 2006
DIDIUTZA
[red]PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR
Buna, danina si pupici dulci printesei! Noi plecam vineri dim cu IC... de-abia astept sa-l vad! Un Paste minunat!
Ionela
si Alex
(DN 21.09.2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
mina spune:
Salut!
Ce e cu atati pui bolnaviori? Multa sanatate va doresc tuturor!
Si va astept la Sala Palatului, eu nu voi fi acolo chiar tot timpul dar daca va adunati ma anunta colegele si vin val vartej, poate chiar cu vizigotu in anexa. Deci va astept (sunt la cercei-margele-coliere si decoratiuni o multime si o nebunie ...si mai e un stand cu decoratiuni de panusi de porumb mortale, de ieri incerc sa ma decid ce sa imi cumpar si nu reusesc ca as lua tot standul).
Hai nu ma lasati cu ochiu in soare si poftiti sa mai am si eu parte si de distractie nu numa de munca.
Va pup.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
pufymic spune:
Va dorim si noi sa aveti un Paste fericit, care sa va umple sufletele de lumina si de dragoste, iar iepurasul sa va aduca multa sanatate(in primul rand la bolnaviori
), si cadouri mii si mii
!Va pupam dulce!
Ioana
(18+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
cristia spune:
Ziua buna!
Multa sanatate cupilasilor bolnaviori!
Geo: la multi ani de Sfantul Gheorghe!
Va uram si noi Sfinte Sarbatori de Paste cu multa fericire si armonie!
Noi suntem bine.L-am chilugit iar pe Andrei
; are o fata de lesini de ras
Nu mai pot dupa el! De sarbatori plecam la sotul meu la Severin.Mi-e cam frica de Dunare![]()
Am lipsit ca sunt super ocupata la sv.Sunt astia cu ochiu pe mine ca pe butelie![]()
V-am pupat!
Cristiana mama lu' Andrei (29 Sept 2004) poze cu noi
herra spune:
quote:
Originally posted by aissa
Danina nici eu nu am oprit vigantolul, nu mi-a zis dr nimic de asa ceva si oricum stiu ca se da mai mult timp, nu sunt sigura, pana la 2 ani sau si dupa...
mie mi-a spus dr. sa nu-i mai dau decat luna aprilie...si in perioadele cand ii mai iese vreun dinte-doi-trei...
Cristina &
Vlad
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">poveste,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank">caietel,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank">jurnal,www.babiesonline.com/babies/v/vladu" target="_blank">paginuta
herra spune:
am uitat sa va spun ca si noi plecam maine la Constanta! 
Cristina &
Vlad
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">poveste,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank">caietel,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank">jurnal,www.babiesonline.com/babies/v/vladu" target="_blank">paginuta
herra spune:
dar vad ca a plecat deja toata lumea, inaintea mea...
sau sunteti prinse cu pregatirile?
Cristina &
Vlad
ana_a spune:
Salut la toata lumea!
Eu sunt pe aici, herra, cristia, sa aveti drum bun si fara peripetii!!
Fetelor, ieri pe cand faceam si eu un dus ca oamenii, Stefan cica...dormea...m-am trezit cu el in baie!!!A sarit gardul de la patutz si a venit dupa mine! Si eu care eram convinsa ca va mai trece macar o luna pana sa faca aceasta manevra...Noroc ca patutul este lipit de patul nostru, a sarit la noi in pat si de acolo sa dat jos.
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
Naty spune:
Ati disparut toate?
Va spun si eu
SARBATORI FERICITE! 
Aseara am fost la Orhideea si i-am luat Dodolinei casuta din aceea cum au Inush si Ale. De abia astept sa o desfac duminica sa vad ce zice de ea.
Raluca si
Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Diana - strengarita familiei