The best of aug-sept-oct 04 (113)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

GEO si DANIELA...da,m-a inebunit Robert cu cataratul...,a cazut deja de peste tot si tot nu se potoleste...nu stiu ce sa mai fac fetelor,ca la cat de cuminte era acum o luna atata de obraznic s-a facut...nu ma mai inteleg deloc cu el,cand ii zic sa nu faca ceva el exact aia face si se si uita la mine razand...mama si ce ma mai enervez...voi cum procedati in astfel de cazuri?

DANA imi pare rau pt unchiul tau

HERRA nu cred ca ai nevoie de crema cu protectie 50,noi aici am fost afara,la plaja, si e super cald si soare,mult mai tare ca in Romania si am avut crema cu protectie 30 pt copii,si a fost super ok....chiar m-am mirat ce bune sunt ,ce efect au,nu era rosu nicaieri Robert si a stat aproape toata ziua la plaja in soare ca sub umbrela nu ia priit... piticului si tie sa gasesti ce vrei.

la toata lumea!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

buna fetele,
in sfarsit m-am adunat sa scriu si eu cateva cuvinte.
Multumesc mult Eliana pentru urari!
miercuri si joi am avut examenul acela de care v-am mai spus, a fost greu mai ales interviul, dar fetele cu mandrie va spun ca l-am luat...
pe 10 mai, cred, va fi prima zi de serviciu
am fost asa de stresata, am tot stat noaptea sa citesc, cu pitica ziua, asa ca de 2 zile cam dorm. pana si ieri de ziua mea am dormnit la pranz cu Ili 3 ore
noi.. suntem bine, dar ca nu ne-a tracut raceala nici acum aveam apropae 2 saptamani amandoua, Ilinca inca tuseste de 3 zile ii dau un sirop Stodal, e homeopat, vad ca nu prea da rezultat, poate ca tre sa-i dau mai multe zile.
Stiti ceva de Stodal?

Numai nazdravanii face,

apropo de nisip si pietre am ajuns odata acasa de la joaca si am dezbracat-o sa o schimb... ii desfac chiloteii si cand vad o chestie cat un ou ca marine dar destul de rotund, eee, zic mami ai facut un kkutz de oaie, trag pampersul de sub ea si chestia aia cade pe jos, dar cu zgomot si se si rotogolea....
era o piatra, dar habar nu am cu a ajuns la ea, in chiloti, cred ca a bagat-o in san si in tp mersului a cazut in chiloti.
hahaha, era uda de pisu cand am pus mana pe ea
Danyce, imi pare rau pt unchiul tau, Dumnezeu sa-l aiba in grija Lui!

va pup si mai intru si mai incolo sa citesc din urma

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Danyce imi pare rau pentru unchiul tau!

Mirela la fel face si Dami, din bunatatea de copil care era, s-a trasformat intr-un capricios si un fitzos de numa, numa si daca il cert vine si isi baga capul intre picioarele mele spunand un "mama" tare languros asa incat se duce toata supararea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Mada LA MULTI ANI SI DE LA NOI! Si scuze de intarziere, eu am un program super incarcat ca abia mai reusesc sa intru pe net (deh, afacerile familiei..)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica de sept-oct spune:

Continuarea... www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74671" target="_blank">The best of aug-sept-oct 2004 (114)

Mergi la inceput