Nunta in Iasi (17)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

'Neata!

Am DJ... Adica semnam contractul zilele viitoare, dar deja am stabilit ca ramanem la cel cu care am vorbit.

Cu cameramanul suntem undeva pe la jumatatea discutiilor... E posibil sa fie si asta sigur in curand...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

bravo mai ralu asa te vreau decisa si increzatoare

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by nushulica

quote:
Originally posted by ralnied1

'Neata!
Am DJ... Adica semnam contractul zilele viitoare, dar deja am stabilit ca ramanem la cel cu care am vorbit.
Cu cameramanul suntem undeva pe la jumatatea discutiilor... E posibil sa fie si asta sigur in curand...

bravo mai ralu asa te vreau decisa si increzatoare

din ce am scris eu mai sus, reiese ca as fi decisa si increzatoare???
Daca da, am mare noroc ca imi deschide si mie cineva ochii. Pentru ca eu am impresia ca numai decisa nu sunt...

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

salutare...asa ca veste de ultima ora va pot sune ca am fost la eco si bebe meu statea picior peste picior, cu degetul in gura si cu cealalta mana se scarpina in cap,,,si dupa cum arata sa se formeze organele arata a fi fata dar mai sigur vom afla peste 2 saptamani ca na nu a fost medicul sigur 100% nu ne-a zis exact.

Acum sa va zic si partea urata...care ma chunui sa va zic de vre-o cateva saptamani....nunta nu va mai avea loc anul acesta din 2 motive...
1) ca mama mea nu vine in tara si anu trecut la cununia civila i-am promis ca o voi astepta sa fie langa mine la nunta...si sincer imi doresc asta ca na o sa fiu si eu mama la randul meu si cred ca ar fi foarte greu sa nu fii alaturi de copilul tau in ziua nuntii
2) Pentru ca sarcina va fi destul de mare...7 luni si am decis sa asteptam pana anu viitor pentru a nu risca sa se intample altceva.

Nu mai e nimic de facut, am fost la restaurant ni s-a dat avansul inapoi, si tot asa.

Sunt trista sincer ca am visat sa fiu anul acesta miresica....dar ca sa impac pe toata lumea voi astepta pana anul viitor.
Sunt sigura ca voi ma intelegeti si sper sa imi permiteti sa raman alaturi de voi in aceste momente frumoasa chiar daca nu voi fi nici mireasa nici nasa...
Ralnied te rog sa ma stergi din listuta cu miresele de anu asta din luna august...
Va pup pe toate si va promit ca voi intra sa va citesc de cate ori voi putea si nu in ultimul rand voi fi alaturi de voi in aceste momente frumoase.

poze
Vine barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Salut, fetelor!
M-am intors, am fost foarte ocupata si nu am reusit sa mai intru.
Ralnied, nu par, chiar sunt disperata, cred ca sunt mai panicoasa de felul meu!
Nunta e la anul (2007) pe 29 iulie, si nu stiu inca unde. Cand vin in Iasi pt cununie o sa rezerv si restaurantul, de aia as cam avea nevoie de sfaturi pe tema asta. Cum fac? Ma duc pur si simplu intr-un restaurant si vorbesc cu cineva de acolo? Dar cu cine, cine se ocupa de asta?

Leah

"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Salutare fetelor
Revin dupa o luuuunga absenta dintre voi care nu mi-a facut placere dar nu am avut incotro. O sa incerc in seara aceasta sa citesc ce ati scris pana acum, vad ca ati fost ft. harnicute.
Noi suntem bine cu totii, ne pregatim de marea intalnire ca mai avem un pic.

Deocamdata va doresc: Sarbatori fericite
Lumina Invierii sa vina si in sufletele noastre si sa se indeplineasca tot ce ne dorim
PASTE FERICIT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Am citit in tropotul calutilor ce ati scris iar acum sa o luam pe rand
Felicitari miresici pentru pregatirile facute si spor la finalizare pt. ca timpul se scurge repejor.
Lula: felicitari pt. strumfel, sa fiti sanatosi cu totii Ce nume ati ales?
Nusha: frumusele miresicile noastre dar nu se compara cu bombonica dintre noi, adica nepotica ta. Sa fie sanatoasa, sa creasca mare si sa faca cat mai multe pozne, mai ales tie
Mexxa: felicitari pt. fetita, stiu ca asta iti doreai. Sa fiti sanatoase amandoua Lasa, chiar daca ati amanat nunta un pic, nu-i nimic, aveti ceva de pret care acopera toate neplacerile vietii.
Ralu: de unde iti veni mai mama ideea asta geniala ca as fi suparata pe tine?
SunSmile: multumesc pt. grija, acum nu te deranjez pe mess pt. ca e in timpul meciului dar avem noi timp de palavrageala.
Bafta Steaua Nu sunt microbista dar nici indiferenta.
Deocamdata 1-0 pt. Steaua

pt. toate fetele si daca am omis pe cineva: iertare acum plec un pic sa-mi duc urecheata afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by Darria

Am citit in tropotul calutilor ce ati scris iar acum sa o luam pe rand
Felicitari miresici pentru pregatirile facute si spor la finalizare pt. ca timpul se scurge repejor.
Lula: felicitari pt. strumfel, sa fiti sanatosi cu totii Ce nume ati ales?
Nusha: frumusele miresicile noastre dar nu se compara cu bombonica dintre noi, adica nepotica ta. Sa fie sanatoasa, sa creasca mare si sa faca cat mai multe pozne, mai ales tie
Mexxa: felicitari pt. fetita, stiu ca asta iti doreai. Sa fiti sanatoase amandoua Lasa, chiar daca ati amanat nunta un pic, nu-i nimic, aveti ceva de pret care acopera toate neplacerile vietii.
Ralu: de unde iti veni mai mama ideea asta geniala ca as fi suparata pe tine?
SunSmile: multumesc pt. grija, acum nu te deranjez pe mess pt. ca e in timpul meciului dar avem noi timp de palavrageala.
Bafta Steaua Nu sunt microbista dar nici indiferenta.
Deocamdata 1-0 pt. Steaua

pt. toate fetele si daca am omis pe cineva: iertare acum plec un pic sa-mi duc urecheata afara.

BINE AI REVENIT DARRIA!!!
ce dor ne-a fost de tine ...doamneeeee nici nu stiam unde esti de ce ai plecat asa fara sa ne spui nik nici pe mess nik eu sa stiu ca mi-am facut griji pentru tine ca de acu ma gandeam si eu aiurea (stii cum sunt babele)...vreau sa-ti zic ca zilele trecute cu toata rusinea am sunat-o pe florina cumnatica ta de vreo 2 ori si nu mi-a raspuns...acu statea si ma gandeam ce-o sa zica saraca fata cand vede ca sun sa intreb de tine...dar am zis ca poa'sa zica si ca-s nebuna dar prefer sa stiu de tine
acu zi-ne unde ai fost ce ai facut si zi-ne de bb???cand vine??ati pregatit totul pt el??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
Ma bucur ca am vb totusi putin Darriutza! S ma bucur ca printesica e bine si cumintica!
Pupi la fete!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Leah, mai linistita un pic, ca altfel, s-ar putea sa innebunesti cu totul... Si cu mersul la restaurant, da, cam asa cum ai zis tu se face... Intri, spui ca vrei sa vb cu persoana care se ocupa de rezervarile pentru nunti... Daca nu, ceri si tu un nr de tel, sau intrebi cand sa revii. Eventual, incerci sa te interesezi de la omul pe care il ai atunci in fata, despre una, despre alta... Ca mai sunt care zic...

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Mexxa, eu te-am sters de acolo, dar te-am trecut la 2007... Sa nu fii suparata, eu zic ca e mai bine sa ai grija de tine si de bebita, decat sa te stresezi cu nunta anul acesta. Ai tot timpul din lume...

E si maine o zi!

Mergi la inceput