Nunta in Iasi (17)
Raspunsuri - Pagina 23
lullabay spune:
Speranta si eu am facut programarea si pana la spovedit nu m-am mai dus...preotul de acolo e un om deosebit...eu nu prea cred in preoti,in Dumnezeu da, in ei mai putin dar el sa stii ca e un om deosebit si chiar m-a convins sa vin la biserica mai des..noi am avut 2 preoti la cununie poate pt.ca am avut 2 perechi de nasi..nu stiu..si cor care e format din adolescenti si canta minunat..a cantat o fata Tatal Nostru mi s-a ridicat pielea pe spate..serios...avea o voce am crezut ca se vor sparge geamurile..
Noi ne-am spovedit in Postul Pastelui ca asa s-a intamplat sa coincida..tu mergi cel mai bine si intreab-o pe tanti de la lumanari cand e cel mai bine sa vii sa fii sigura ca o sa gasesti preotul acolo..dupa care nu mai ai nici o treaba decat sa vii la biserica in ziua nuntii
In ziua nuntii sa nu uiti verighetele si certificatul de casatorie..si ce tb sa aduceti voi pt.slujba sunt:vin,piscoturi sau cozonac cu care o sa fiti impartasiti si bomboane sa le arunce cand va invartiti in jurul mesei.
Am primit confirmarea de la "agentul meu secret"(Sunny) ca se vad pozele..iertati neindemanarea si ca va pun sa intoarceti gatul dupa poze inca nu am aflat cum le rotesc..promit ca urmatoarele o sa fie in pozitie normala.
Enderbaby eu am fost multumita de DJ-ul meu..foarte..a pus muzica super si a tinut lumea pe ring..inclusiv pe mine si sa stii ca a reusit o performanta ..nu sunt cea mai mare dansatoare plus cu un bebe de 5 luni in burtica nu e chiar usor..asa ca eu zic ca e foarte bun.
Lorex am pus photo cu lumanarea..daca mai pot sa te ajut cu ceva..spune-mi cu cea mai mare placere..si stai linistita..nu te mai stresa ca o sa fie totul bine...mai e timp suficient.
Lacri ar fi ceva idilic daca ar fi numai lucruri bune de povestit despre nunti..bine ca supararile trec si raman amintirile frumoase
Zambeste,maine va fi mai rau!
nushulica spune:
lulla super miresica! numai ca a trebuit sa-mi sucesc gatul ca ai pus pozele pe o parte si ori nu stiu eu ori nu se pot pune in picioare
sunteti tare frumusei amandoi si va sta bine mai ales cu bb
CASA DE PIATRA!
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
lullabay spune:
Scuze Nusha..sigur se pot roti ..dar eu mai greu cu tehnologia..cred ca cel mai bine le invarteam de la mine din computador si apoi le atasam..ei da lasa faceti si voi putina gimnastica cu gatul.
Deabia astept sa plecam in luna de miere!!!!!!!!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by nushulica
salutare fetelor!
lorex ai intrat in "febra"? ce fain...ma gandesc la mine anul trecut cat eram de stresata cu toate si nu dormeam noptile...si altele
eu am cateva luni bune de cand tot visez numai tampenii legate de nunta... de fiecare data altceva...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by speranta78
Salutare, fetelor!
Rallu: As vrea si eu lista de la Preference dar nu cred ca-mi merge PM-ul, asa ca iti dau adresa mea de mail( gabi_busuioc@yahoo.com).
Se rezolva indata...
E si maine o zi!
nushulica spune:
quote:
Originally posted by ralnied1quote:
salutare fetelor!
lorex ai intrat in "febra"? ce fain...ma gandesc la mine anul trecut cat eram de stresata cu toate si nu dormeam noptile...si altele
eu am cateva luni bune de cand tot visez numai tampenii legate de nunta... de fiecare data altceva...
E si maine o zi!
mai ralu ce fel de tampenii visezi tu in legatura cu nunta?
ca eu mai visam si urat in legatura cu nunta dar si frumossssss....daca ma intelegi
lulla oricum gimnastica am facut-o dar pana mi-am dat seama ca pot roti monitorul in loc sa-mi sucesc gatu'
nushulica spune:
lulla unde plecati in luna de miere??si va fi o luna pe bune sau o saptaluna??
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by enderbaby
Asa ca daca stie cineva un DJ foarte bun(de la foarte bun in sus prefer , nu cer multe nu?!! ), sa-mi spuna si mie si sa-mi dea un nr de tel ca nu vreau sa raman pe ultima suta cu muzica.....
Lizuca... da' tu vei avea DJ la nunta??? (eu aveam impresia ca formatie... ori v-am zapacit, ori chiar nu am stiut...!)... Si eu voi avea DJ. E prietenul unui prieten si coleg de-al sotiorului meu... Acum, sincera sa fiu, din auzite, e bun tipul... Dar numai dupa ce terminam noi, iti pot spune mai multe...
Am impresia ca am mai spus eu pe aici, candva, in tinerete: mai este si o problema; e posibil ca parea mea, de ex, cu a ta, sa nu coincida... in ceea ce priveste gusturile, preferintele... Poate mie unul mi se pare super, extra si asa mai departe, iar tu nici sa nu vrei sa auzi de el... Sper ca m-ai inteles...
Pana nu traiesti ceva pe propria piele, nu ai de unde sa stii care e realitatea
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by lullabay
Scuze Nusha..sigur se pot roti ..dar eu mai greu cu tehnologia..cred ca cel mai bine le invarteam de la mine din computador si apoi le atasam..ei da lasa faceti si voi putina gimnastica cu gatul.
Deabia astept sa plecam in luna de miere!!!!!!!!
Da, da... cred ca ne lipsea putina gimnastica la cap (ca si-asa nu prea suntem noi normale pe aici... Nu generalizez, dar nu stiu de ce, am impresia ca multe se regasesc in aceasta descriere...:D...)
Oricum, poze super... Imi plac f mult si mai astept continuarea... ca asa am inteles...
Si cand plecati in luna de miere???
PS--Agentule secret!!!!!!!!!!!!!!! Mai traiesti??????????????
Eu nu vreau sa te stresez, dar mi s-a facut cam dor de tine...
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
quote:
mai ralu ce fel de tampenii visezi tu in legatura cu nunta?
ca eu mai visam si urat in legatura cu nunta dar si frumossssss....daca ma intelegi
pai:
1. ca eram la nunta si nu aveam pahare pt miri
2. ca socru' e asa de beat ca nu se poate tine pe picioare
3. ca pe mine ma fura contrar dorintei si nu mai vor sa ma aduca inapoi
4. ca se intrerupe lumina si o tine asa vreo 5 ore
5. ca verisoara imi face rochia in ziua nuntii
6. ca buchetul meu era din trandafiri care isi schimba culoarea in functie de persoana cu care stau de vb
mai vrei??? ca mai am pe stoc...
E si maine o zi!