Nunta in Iasi (17)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Buna ziua Doamnelor si Domnisoarelor...!!!!!!!!!
Desi nu am plecat inca nicaieri imi fac mea culpa ca nu am intrat sa va povestesc,dar desi nunta s-a terminat agitatie tot a mai fost si acum respir si eu putin mai usurata..si am venit imediat sa va spun povestea nuntii..pe scurt ..pt.ca sincer nici eu nu prea mi-o aduc bine aminte..
Cred ca s-au secretat cantitati imense de hormoni nu stiu de care ...care m-au anesteziat in ziua nuntii pt.ca nu m-am enervat la nimic...si chiar am reusit sa ma simt bine si nestresata..
Am avut o zi superba trebuie sa recunosc..a fost bine si cald..am plecat de la 11 fara cateva minute de la bloc..fara lautari, fara fotograf, fara cameraman...noi,parintii si nasii..am ajuns la civila unde evident am intarziat cateva minute si desi stiam ca eram primii deja erau inaintea noastra 2 cupluri...am avut cele mai mari emotii si cred ca si singurele cand am spus "da" ma gandeam ca o sa se vada pe film cum imi bate inima...am facut poze ,am servit sampanie si prajituri pe care pana la urma le-am luat de la Select chiar cu cateva minute inainte de civila..am avut buchetel de lalele la civila si de trandafiri la religioasa...apropos felicitari celor de la Preferences...sunt cei mai buni..tot ce am facut la ei a fost super..la biserica am ajuns cu o ora inainte inca mai era slujba si am folosit timpul sa facem photos in fata Palatului..nu am avut emotii la religioasa pt.ca deja ma usturau talpile de la pantofii cu toc..si nu puteam sa ma concentrez decat cum sa rezist in picioare...corul a fost super..apoi am plecat acasa si in fata blocului am coborat doar eu cu al meu mire din masina din nou fara fotograf,cameraman doar noi doi am intrat de mana in bloc..acasa am reusit sa imi schimb pantofii si sa stau cu picioarele in sus...mirele chiar a facut un dus si a citit gazeta sporturiloram plecat la Onyx.unde dragutul meu mire a avut ambitia si chiar a reusit sa duca balena pe scari pana in restaurant..desi tb.sa incepem la 4,30 am inceput la 6 ..am avut o noua mica tura de emotii la vals..care pana la urma totusi a iesit bine..mancarea a fost apreciata..si bautura..Dj-ul a fost super..a tinut lumea pe ring chiar si pe mine...al meu bebe a fost foarte intelegator si cuminte si m-am simtit bine toata seara nu mi-a fost rau... obosita doar de pe la 1...desi noi am zis ca terminam la 1 invitatii au plecat pe la 2,30..s-a furat si mireasa cu colaborarea mea..pt.ca era o runda sanatoasa de populara si ma alerga un nene cherchelit care ma mai dansase de cateva ori si care nu a fost deloc sensibil la rugamintile mele ca sunt insarcinata si sa nu forteze nota...asa ca am plecat de buna voie cu multe domnisoare si am stat ascunsa printre liliac pe terasa...s-au suparat multi care vroiau sa ma fure da ce sa le fac?daca nu au actionat la timp mi-am luat eu pauza cuvenita..fetele au primit sampanie si in premiera radea mirele a cerut si mireasa ceva ca sa se intoarca un masaj la picioare a doua zi..care inca mai trebuie onorat..tortul a fost bun..de ciocolata..la final nota nu cred ca a fost foarte incarcata..le-a ramas in schimb vin si tuica..
Ce sa va mai spun...eu asa cum ziceam inainte sunt super fericita ca s-a terminat si ca acum am timp sa ma ocup de mine si al meu bebe..vom pleca in spania pe 17..si la intoarcere ne oprim in Elvetia la varul meu care e stabilit acolo.
Nasii pe care i-am ales ..prietenii nostri au fost superi..nasul a facut atmosfera pe ring..si saraca nasa care mai pleca sa alapteze a reusit si ea si foarte bine sa danseze si sa invinga oboseala..au fost superi si nu pot decat sa fiu cea mai fericita ca i-am ales..pentru ca inainte de toate vor fi si vor ramane prietenii nostrii de suflet..
Dar...exista si un dar in toata aceasta nunta...ceilalti nasi mai in varsta..alesi cumva din obligatie..au fost EXECRABILI..cea mai mare greseala pe care am facut-o...desi a fost obligatie fata de ei..tb.sa spunem nu de la inceput..nu au facut nimic...au avut numai pretentii si comentarii peste masura bunului simt..au reusit a doua zi sa ma faca sa plang...de oftica,ciuda si suparare ..m-au facut adormita in timpul nuntii..nu au avut un cuvant bun de spus despre aranjamentele pe care le-am facut..singurul calificativ pe care acritura de nasa putea sa il scoata din gura era "merge"..au fost super atacati ca nu au fost intretinuti de noi in timpul nuntii ca si cand noi ar fi tb.sa neglijam invitatii..si sa ii suflam pe ei stiti voi unde..nasul a sprijinit peretii si masa..cu o fata super atacata...si cand deschidea gura scoatea numai marlanii..ex:cand a plecat un grup de invitati(prieteni buni de-ai nostri pe care el nu ii cunostea) le-a spus"poate ne intalnim la botez,daca va invita astia"astia -noi fiind...la biserica mandra de nasa desi ii dadusem ei sarcina..de..ca sa nu se simta data la o parte sa se ocupe de vinul,piscoturile si bomboanele pt.biserica a stat cu mana pe lumanare si cheile de la masina in geanta si n-a avut nici cea mai mica responsabilitate ..asa ca eram cat pe ce sa ramanem neimpartasiti..m-a batut la cap sa se intalneasca cu preotul cu cateva zile inainte de nunta si eu tb sa ma duc sa ii stabilesc intalnirea cu el..eu aveam o suta de mii de alte treburi pe cap..si ea m-a facut sa ma duc in fiecare zi la biserica sa caut preotul..ca pana la nunta nu a avut nici cel mai mic interes sa vina sa treaca sa vada biserica si sa vb cu preotul..si avea ciudata idee ca intre civila si religioasa sa ma duc cu ea la biserica s avb amandoua cu preotul...ce anume?doar mintea ei bolnava stia...si multe alte chestii pe care prefer sa nu mi le mai aduc aminte..si sper in timp sa reusesc sa imi scot amintirile despre ei din minte si sa ramana doar imaginea nuntii frumoasa asa cum a fost ea..
Asa ca sfatul meu...nu faceti concesii daca nu vreti, pt.ca ajungeti sa le regretati dupa..nu lasati nimic sa va strice ziua nuntii...eu i-am evitat pe toata durata nuntii si am reusit sa fiu fericita..si o sa incerc sa uit ca ei exista..cam greu pt.ca ea e si matusa mirelui dar o sa ma prefac ca e invizibila daca o sa ne mai intalnim pt.ca eu macar multi ani nu vreau sa mai aud de ea...desi va veni la botez..dar tot invizibila va fi pt.mine.
Mulumesc tuturor fetelor pt.urari..cu prima ocazie cand reusesc sa aflu si eu cum se posteaza poze o sa pun cateva,,,lorex imi pare rau ca nu am avut timp sa iti arat lumanarea..a iesit foarte bine..promit ca o sa o fotografiez si pe ea..mai am cateva acasa..si vreau sa va multumesc tuturor pt.ajutorul pe care mi l-ati dat..serios..nici macar jumatate din nunta nu iesea atat de bine daca nu erati voi sa ma sfatuiti cand am avut nevoie
si sincer sper ca de acum inainte sa reusesc sa le ajut si eu pe miresicile care urmeaza..aveti incredere ca totul va iesi bine..trebuie doar sa fiti fericite in ziua nuntii si nimic altceva nu va mai conta...sa va rasfatati pt.ca e ziua voastra

Zambeste,maine va fi mai rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Salutare fetelor
Nusha: bine ai revenit. Odihna placuta.
Kemsy, nu stiu unde faci tortul: daca se ocupa cei de la rest. sau tu.
Daca se ocupa ei ai scapat de o grija, tot ei aduc si suportul - tb. sa vb. cu ei.
Daca nu: tortul se comanda cam cu o saptam. inainte si suportul tot atunci(nu e obligatoriu sa iei suportul de unde faci tortul). Daca vrei un suport deosebit stiu ca se rezerva cu cateva saptamani inainte ca sa fii sigura ca nu ai surprize.
Pt. celelalte(cameraman+aranjamente, etc...) nu stiu nimic.
Spor la pregatiri
Lula: sa fiti fericiti impreuna cu puiul vostru
Ma bucur ca ai fost fericita in ziua nuntii si ca esti multumita de cum a iesit. Celelalte neplaceri -> uita-le, nu se merita sa te amarasti cu ele.
O luna de miere cat mai placuta
Daca vrei sa pui poze: faci un album pe
http://login.yahoo.com/config/login?.src=ph&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos&.intl=us
apoi il setezi public, copii adresa si o treci la un mesaj de-al tau sau la semnatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Salutare si de la mine!

Bun revenit, kemsy! Stai linistita ca ai tot timpul din lume sa le rezolvi pe toate... Eu mai am o luna si un pic si mai am o multime de treburi si tot nu ma agit asa... Concluzia mea este ca daca ai niste bani stransi, este imposibil sa nu te descurci cu toate... A... mai este si problema legata de preferinte... ca gasesti atatea chestii si nu stii de unde sa alegi... Ma rog, daca ai problema asta, ca sunt persoane care nu se lovesc de asa ceva...

Nusha... da... intr-adevar, nu sunt de aratat barbatilor pozele... Da' al meu a apucat sa le vada inainte sa imi dau eu seama (se prefacea ca vb cu mine si de fapt... ochii lui...)...

Lulla... eu am citit pe nerasuflate povestioara ta... Bine ca ai scapat si acum iti poti vedea linistita de strumfelul tau (al vostru, ca sa nu supar pe nimeni...)... Eu una abia astept pozele... In ceea ce ii priveste pe nasii respectivi, parca ma si vad intr-o situatie asemanatoare, daca am fi acceptat ca "iubitul" socru sa ne aduca pe cine dorea el... El nu vrea sa creada ca noi avem deja nasi si inca ne cauta. Lanseaza propuneri in stanga si in dreapta, fara ca noua sa ne zica ceva... Sa vezi ce "frumos" va fi la urma...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Kemsy, daca iti activezi PM-ul (sau da o adresa de e-mail), iti pot trimite eu lista de la Preference... Si cred ca la ei poti sa rezolvi cam totul... Inclusiv decor...

E si maine o zi!

Mergi la inceput

azi am fost cu domnul meu si i-am luat cravata, ca aia luata de el nu se potrivea... si am gasit una pe Cuza-Voda, aproape perfecta...
Si am venit acasa, l-am luat frumos si l-am pus sa se imbrace din cap pana in picioare in mire... cu tot cu pantofii luati de el din Siraj (care am constatat ca asa, cu tot cu costum, vin de minune!)...
Si apoi l-am pozat, muta de uimire ce bine ii vin toate... Arata super si zau ca mi-a placut de el... Abia acum mi-am dat seama ce bine i se potriveste costumul (ca mai aveam ceva dubii!)... Un singur dar... a vazut si el ca burtica este cam vizibila... Si s-a decis sa ia masuri pana pe 17 iunie:D
In rest, alte noutati nu avem...
O zi buna tuturor!

PS--Mirele nu are curea! (Dar la cat de bine -- a se citi stramti -- stau pantalonii in zona respectica -- a curelei, nu va ganditi la prostii!!!!!!! -- nu ii mai luam curea:D, ca tot nu gasim...)

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Ce e cu linistea asta ma fetelor?
Miresicile nu au nimic de spus, fostele au alta treaba numai "babele" stau la calculator
Ral, lasa ca o sa ramana el mut cand o sa te vada miresica

O zi placuta chiar daca afara ploua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Eu sunt pe aici si nu sunt baba
Darria cand nasti?

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kriss79
Darria cand nasti?

POZE
Cristina S.

"Baba" eram eu
Asta doar Doamne Doamne o stie cu exactitate, tot ceea ce pot sa iti spun e ca suntem pe ultima suta de metri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Adresa mea de email este kemsy@personal.ro Astept acolo lista, sa ma duc sa vorbesc cu ei in cunostinta de cauza. Merci mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

buna!
Lullabayfelicitari!sa fiti fericiti ,sanatosi si numai clipe minunate sa aveti.
imi pare tare rau ca a trebuit sa suporti astfel de oameni dar asa cum ai zis si tu important este sa nu lasati sa va strice cea mai frumoasa zi nimeni si nimic.
si eu m-am cam suparat putin cu muzicantii,asteptau baietii mai multe dedicatii care sa fie bine platite si cand au vazut ca lumea nu se inghesuie sa le bage banii in buzunare si-au luat-o in cap si cantau ce vroiau ei si lasau lumea sa stea cam mult la masa (nu cantau ceea ce sa faca omul sa se ridice sa danseze) asa ca dupa ce mi-a sarit putin mustarul si m-am luat de al meu sot si l-am pus sa-i traga de manica s-a schimbat situatia.
Ralniednoi ne-am cununat la Barbaoi si petrecerea am facut-o la Bolta Rece in crama .am facut nunta mica ,numai cu prietenii apropiati si famialia.suntem casatoriti civil din 2002 si ramasese sa ne cununam religios dar sotul meu a zis ca trebuie sa-mi faca si nunta , sa fiu si eu mireasa .
am cateva poze cu noi de la nunta aici la pozele cu Fabian.
va pup

Mergi la inceput