Nunta in Iasi (17)
Raspunsuri - Pagina 18
lgireada spune:
Si io mor de curiozitate cum a fost la Lulla la nunta. Oare cand o intra sa ne zica si noua cate ceva? Si apropo, a fost cineva sa o vada?
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
nushulica spune:
fetelor va salut si eu sunt super obosita ieri am petrecut de 1mai asa cum se cuvine am fost la un gratar prelungit pana pe la 10 seara dupa care am mers si la discoteca azi noapte si m-am culcat la 2 ....is chioara de somnsi azi sunt de serviciu
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
speranta78 spune:
Salutare, fetelor! Am cam chiulit de pe aici dar am fost tare ocupata in ultimul timp, iar week-endul trecut am avut si parintii veniti de la Buzau pentru "intruniri" cu tot familionul. Din fericire pentru mine totul a decurs relativ bine, insa dupa ce au plecat si am ajuns si noi acasa( dupa ce i-am condus la gara pe parinti)am picat la un somn luuuung, asa de obositi eram dupa vizita aceasta. Stie cineva ceva de preturile la rochii la Casa Giulia?
Lorym spune:
Hristos a inviat!
Am intrat sa salut miresicile mele, chiar daca unele nu ma cunosc ca nu prea mai intru pe aici!Ce sa-i faci acum am bebe in burtica de 13 sapt.
Ralnied cred ca dupa nunta noi astea mai batrine tragem o mama de bataie la tineca asha stresata ai mai fost cu nunta incit te certi cu toti!Stai calma ca totul va fi bine!
Sa dea Dumnezeu un cit mai repede(ca stiu ca isi doresc)pt. : Nusha, Kriss 79 si Sunsmile.
Darriutza mai ai putin si iti tii printesa in brate60% din decizia de a face pe bebe acum ii apartine asha ca o pup dulce! Tb sa o ascult mai devreme si iute ca imi tineam si eu bebele mai devreme in brate! Cariera o faci si cu bebe daca vrei intr-adevar. Totul e sa vrei!
Spor la pregatiri miresicilor de 2006!
nushulica spune:
asa e lorym sunt de acord cu tot ce ai zis tu in legatura cu cariera cu copilul in brate mai ales daca ai si o bunica grijulie in spate
in legatura cu decizia de bb la noi ingrid a fost cam 90% nu stiu dar cred ca unele din voi stiu foarte bine ca eu nici nu vroiam sa aud de copii macar vreo 3-4 ani dupa nunta si acu nici nu a trecut 1 an
hai poate o molipsim si pe lorex si pe ralu....pe cine mai molipsim fetelor??
Darria spune:
Buna seara
In sfarsit a revenit si Sunsmile pe la noi
Speranta: nu stiu nimic despre Casa Giulia sau poate stiu magazinul dar nu dupa denumire. Pe unde este?
Loredana: un pic de rabdarica, timpul trece repede. Parca mai ieri vedeam doua liniute iar acum mai am un pic pana la marea intalnire. Pana atunci bucura-te de perioada asta, de cat timp e in burtica, ca o sa iti fie dor si e cel mai comod asa ca dupa aceea incep "conflictele" intre mama si copil
Nusha: pai hai sa corupem pe toata lumea care nu are inca in plan un bebe. Aha, ai vazut ca strumfi te corupe si iti face planuri? Poate iti aduci aminte ca iti spuneam ca o sa te schimbe mult.
Lula, cred ca abia acum incepe sa se odihneasca. O luna de miere cat mai dulce
Noapte buna fetelor
SunSmile spune:
Neata
O zi faina, plina de caldura si impliniri sa aveti! Spor la pregatiri, miresici!
Pupi
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
lgireada spune:
Salut,
Si io m-as inscrie la categoria foste miresici cu burtici, dar nu-mi permit. E greu sa faci un bb cand nu ai o gramada de chestii, mai exact un drum un viata. Dar va doresc tuturor bb-i sanatosi la mamici sanatoase.
Cu prima ocazie de putina stabilitate va anunt si eu de unul, numai ca s-ar putea sa treaca cativa ani.
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
nushulica spune:
'neatza fetele! darria eu incep campania" de corupere a fetelor pentru bbi
deci fetelor se ia si si organizati o cu dupa care (aveti grija sa aratati asa).....si cu siguranta in 9 luni veti aveasau .....tehnica am invatat-o si eu de la una din fetele de aici (stie ea care)
bafta multa fetelor! si sa ne anuntati neaparat!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by lorex
ralu, geconi e in MoldoMall, la etj 4, si nu stiu sa iti spun despre preturi, dar erau si pantofi albi.Oricum..eu de cand caut ceva crem care sa mearga la rochia mea de mireasa sa stii ca albi am vazut mai des..deci se gasesc mai usor albi decat crem..
Lorex, si eu stiu ca albi se gasesc mai usor fata de crem... Dar nu sunt marimea 35 cat imi trebuie mie si ce am gasit cat de cat sa mi se potriveasca, au un toc..........
Si tot legat de papucei, am fost luni seara la Hala sa ma uit la cei pe care ii vazusem eu mai demult... Si nu mai erau... Am gasit numai cu toc cui si mare...:(
Iar pt mire... cravata pe care a vazut-o el acolo nu se potriveste, pantofii la fel, curea nu am gasit, dar ochise el pe undeva, insa din ce mi-a spus nu merge nici aia... Deci nu am rezolvat nimic...
In afara de coniacul ala din Metro pe care a reusit sa il ia...
A... si vestea buna e ca berea si vinul nu s-au scumpit acum... ci numai restul bauturilor...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!