Nunta in Iasi (17)
Raspunsuri - Pagina 11
SunSmile spune:
Neata
O zi faina va doresc...si cu multa bucurie la final!
HAI STEAUA!
Pup
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
lorex spune:
bey fetelor, eu as mai fi stat dar sotiorul meu cand zice "hai" pai tre sa sar ca nu poate dormi fara mine si daca nu ma duc ma striga pana cedez....imi pare rau ca am plecat asa! am vazut ca ati stat si pana la 3..wow..daca stau asa tarziu nu mai pot sa ma trezesc dimineatza sa ma duc la serviciu
..si mie mi se pare taranesc sa porti ciorapi la sandale dar cineva mi-a spus ieri ca nu e elegant sa mergi la o petrecere fara ciorapi ..eu zic ca era valabil pe timpul bunicii..
va pup si va doresc o zi buna!
lorex spune:
nusha, nu stii cat te invidiez ca ai vazut balenele pe viu!!!
..si ca ai o finutza ca o papusha, vai ce i-ash face dac'as prinde-o as pupaci-o de zor!...dar..las' ca o sa-mi fac si eu una!
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Darria
Nusha: toata e de papat nepotica ta dar lasa ca vine acusi si a mea
'neatza! promite-mi ca o sa ma lasi sa o pap si eu pe a ta...oricum presimt ca va fi o dulceata
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
Darria spune:
Hristos a Inviat!
Initital scrisesem buna dimineata dar macar in prima saptamana sa salut cum se cuvine ca dupa aceea Domnul cu mila
Sunsmile, draguta ca de obicei ne saluta de dimineata, incepe sa-mi lipseasca urarea de noapte buna Si daaaaaaaaaa cu multa bucurie la final: bafta Steaua.
O zi cat mai placuta ca e asa de frumos afara
nushulica spune:
quote:
Originally posted by lorex
nusha, nu stii cat te invidiez ca ai vazut balenele pe viu!!!
..si ca ai o finutza ca o papusha, vai ce i-ash face dac'as prinde-o as pupaci-o de zor!...dar..las' ca o sa-mi fac si eu una!
beyy voi nu va mai luati de nepotica mea....nu o mai papati voi ca de-abia imi ajunge mie
lorex tu pune mana si fa-ti daca vrei sa papi ca uite eu cum lucrez de zor de cand m-a topit dulceata asta mica
Darria spune:
quote:
Originally posted by nushulicaquote:
Nusha: toata e de papat nepotica ta dar lasa ca vine acusi si a mea
'neatza! promite-mi ca o sa ma lasi sa o pap si eu pe a ta...oricum presimt ca va fi o dulceata
Uite ca nu o sa te las, nah O sa o pap doar eu cu tati si nu o sa cedez nici macar un milimetru de papat si nici de pupat
Vrei strumfitza? Bine dar fa si tu una pt. inceput Ia te rog frumos sa nu-mi iei jucaria ca ne ciondanim
nushulica spune:
darria fugi la culcareeeee dupa ce ca ai stat pana la 3 de noapte la calculator te-ai mai si trezit de dimineata???
nushulica spune:
quote:
Vrei strumfitza? Bine dar fa si tu una pt. inceput Ia te rog frumos sa nu-mi iei jucaria ca ne ciondanim
beyy da la asta lucrez de ceva timp dar nu vezi ca nu iese nik???nus' de ce dar asta e asteptam
acu daca tu ai fost mai norocoasa lasa-ma si pe mine sa o pap si sa o pupicesc un pic...ca pe urma cand vine si a mea sau al meu ai sa vrei si tu bucatica nou-nascuta...si tu nu o sa mai ai atunci
Darria spune:
No'p ca am dormit un pic pana la 3, dupa aceea am mai stat un pic zbenga si am dormit iarasi - fac incalzirea pt. cand apare strufita dar sa stii ca e bine asa