Nunta in Iasi (17)

Nunta in Iasi (17) | Autor: ralnied1

Link direct la acest mesaj

MIRESE IASI 2005

5.03 Ralnied—Cununia civila
FELICITARI Kriss 79!!!—Restaurant Onyx
FELICITATI Lorym!!!
FELICITARI Oana 8188!!!
FELICITARI Darria!!!—Bar de noapte Orizont, Biserica Sf Lazar
27.08 Mexxa--Cununia Civila
FELICITARI Nushulica!!!— 24.09 -- Vila Renel Ciric, Biserica Barboi
12.11 Mexxa—Logodna
3.12 Iulissa—Cununia civila

MIRESE IASI 2006

FEBRUARIE
FELICITARI lgireada!—25.02--Restaurant Hotel Astoria, Biserica Sf Nicolae Domnesc
FELICITARI Anaomaria!—25.02--Casa de Cultura a Studentilor—Sala Foaier

APRILIE
FELICITARI, lullabay!-30.04--Restaurant Onyx

MAI
13.05—iulissa—Aroma Viilor Bucium
20.05--racine--Casa Boiereasca Bucium

IUNIE
10.06-Lorex-Hotel Astoria, Biserica Sf Lazar
10.06-Leah-Cununia civila
17.06—Ralnied1—Restaurant Orizont

IULIE
23.07--danangie--Restaurant Hotel Moldova
29.07--danaola--Restaurant Hotel Unirea
30.07--lgireada--nasa--Hotel Astoria

AUGUST
18.08-Kriss79--nasa--Chisinau
26.08-Nushulica--nasa--Club RS
27.08--CryssUK--Restaurant "Ciuperca" Ciric, Biserica Barboi
27.08--liza303--Restaurant Bachus, loc Cotnari

SEPTEMBRIE
03.09-Vera1981--Restaurant Cotnari, Biserica Barboi
09.09--Enderbaby-Restaurant Recital-Bucium
09.09--speranta78-Club M
23.09—kemsy—Restaurant Onyx Bucium

NOIEMBRIE
04.11--lorex--nasa--Popas Pacurari

MIRESE 2007

MAI
19.05--speranta78--nasa

IUNIE
9.06-Karisma--Hotel Astoria

IULIE
29.07-Leah

Mexxa

NEHOTARATE
Puricoasa

IN VIITOR
Ramonika
oanaiasi

FOSTE, ACTUALE, VIITOARE MIRESICI DE IASI CU BEBICI

Darria
Lullabay
Mexxa
Lorym[/size=2]

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Pt cei interesati!
cand am fost la starea civila sa ma interesez de tot ce trebuie mi-am copiat urmatoarele:
Acte necesare
-certificat de nastere (original + copie)
-certificat prenuptial de la medic de familie(valabil 24 ore)
-buletinele (original + copie)
-timbru fiscal minim 1 RON
-taxa 66 RON sambata/176 RON duminica - achitata la sectia financiara din spatele primariei
-taxa de 17 RON de pim - la caseria DSPM - sediu termoficare - soseaua Nationala
-copii xerox dupa buletinele a doi martori
-taxa drept autor 18 RON la BCR Iasi in contul Uniunii Compozitorilor (asta n-am inteles pt ce e)
Actele se depun de ambii soti cu 10-14 zile inainte de data oficierii (desi lumea spune ca tre sa mergi cu o luna doua inainte ca sa prinzi loc, nu inteleg nici aici care-i treaba!)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lorex26/album?.dir=mail&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Taxa aia de la Uniunea Compozitorilor:
daca faci petrecere cu muzica (CD-uri, casete etc), platesti drepturi de autor, caci le folosesti cu alt scop decat propria delectare a urechilor... Adica mai asculta si altii (chiar daca se desfasoara in casa ta chestia asta, nu are importanta locatia). Daca nu o platesti (sau daca zici ca tu nu folosesti CD-uri etc), trebuie sa dai la notariat o declaratie scrisa ca tu nu.... Dar am inteles ca asta costa mult mai mult... Deci e mai simplu sa dai banii la Compozitori si gata. E o aberatie, dar... daca asa s-a decis, nu avem ce face...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

Salutare fetelor.....tocmai am citit ultimele 10 pagini, ca nu am mai intrat de multisor. Felicitari la toate fetele care si-au mai cumparat cate ceva pt nunta!

Totusi...stie cineva ceva de Darria, ca nu am mai vazut-o de mult nici pe mesenger..... Sper ca totul sa fie ok cu bebica!!!

On topic, mi-am luat set de bijuterii pt mine, din argint cu pietricele zirconiu ....am dat 2 500 000, de la Moldova mall, si cand am sa am aparatul(fratelui meu) am sa pun poze sa vedeti si voi.
Stie cineva cam cata cafea trebe la o nunta pe langa cafelutele de la restaurant ?

Cam asta e..... acum sunt cam ocupata cu scoala dar cand am timp recuperez tot ce se scrie, va si spor la pregatiri.

PS. Nushulica, tanti aia cu rochii de ocazie face si rochii de mireasa? Si daca da, daca afli un pret estimativ sa-mi zici si mie, please!

Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by enderbaby
PS. Nushulica, tanti aia cu rochii de ocazie face si rochii de mireasa? Si daca da, daca afli un pret estimativ sa-mi zici si mie, please!

Lizuca

din cate stiu eu nu face dar am sa o intreb si iti zic

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Multumesc Ral,Kriss pt raspunsuri..Nusha pt.urarile de bine sa dea Domnul sa fim sanatosi si sa trecem cu bine peste ziua nuntii...sa nu ne obosim prea tare..eu sunt tare bucuroasa ca e baietica asa mi-am dorit ca primul sa fie baietel sa aiba grija de surioarele care or sa vina dupa el(stiu ca ma amagesc..ca o sa am numai fetite dupa si ca el o sa aiba grija de ele).
Am depus actele azi!!!!!!!!!!!!!Asta dupa ce aseara la ora 12 ne-am dat seama ca nu gasim certificatul de nastere al viitorului sot..sa innebunesc...n-am dormit toata noaptea am crezut ca e acasa la parintii lui...care nu sunt din Iasi...dimineata printr-un mare noroc si-a adus aminte ca e intr-un maldar de dosare..si evrika la 8 si 10 min l-am gasit la 8 si 20 eram la starea civila si am fost prima pereche..la ora aceea.... si pt duminica cred ca eram si singura.
taxa cu uniunea compozitorilor si mie mi se pare o prostie da am tacut si am platit-o la fel si cu cei 1.760.000 lei pt duminca...care mi-au stat in gat...
Enderbaby noi avem in meniu 2 cafele de la restaurant si atat..poate ar merge 3 zic eu...dar cred ca si 2 sunt suficiente..daca le ai de la restaurant de ce vrei sa mai aduci si tu?
si ca sa ma laud mi-am luat si pantofi..cameraman suntem in tratative..mai ramane costumul mirelui..voi de unde ati luat?al meu mire e lung si slab si cam greu cu costumul..speram sa gasim totusi ceva pana la urma...daca nu vine in trening

Zambeste,maine va fi mai rau!

Mergi la inceput

Lorex eu am fost cu 2 sapt inainte sa intreb pe ce data tb sa depunem dosarele..14 zile inainte picau duminica (parca) si mi-au zis de acolo sa vin luni la prima ora..la noi nu a fost aglomerat poate si pt ca era duminica,poate si pt.ca deabia incepe sezonul de nunti..eu am insistat cand am fost initial cum sa fac sa fiu sigura ca o sa am ora dorita si m-a asigurat ca daca vin la prima ora in prima zi in care se depun dosarele nu e nici o problema..acum cred ca am avut noroc ca nu e sezonul nuntilor,pt. ca stiu ca fetele anul trecut au facut rezervare pt ora dorita cu cateva luni inainte ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

pe unde ati gasit pantofi de mireasa???

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lorex26/album?.dir=mail&.src=ph

Mergi la inceput

Eu am gasit in Moldova la Geconi (nu mai stiu ce etaj)la 1.5 mil ,crem simplii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor.

Va rog imi puteti da un site cu texte pentru invitatii de nunta? Sau va rog scrieti-mi si mie cum ati scris voi invitatiile. Eu avem un text foarte fain pentru invitatii, dar nu-l mai gasesc. Va multumesc!!

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

Pai...apropo de cafea , astia de la restaurant, de obicei iti dau doua degetare de cafea si eu sincer cred ca nu ajung, as vrea ca oamenii sa fie multumiti macar de cafea ...

Lizuca

Mergi la inceput