La noi la Galati sa veniti ! (23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Buna fetele!

Cum am ceva timp la dispozitie,inainte sa atac bucataria cu facutul pregatirilor de Pasti,sa va povestesc de ce sunt eu 11 zile in concediu medical ca urmare a unui accident de munca.

Din punct de vedere medical,necesit 11 zile de ingrijire medicala,practic eu am un ochi putin vanat,ma dor muschii cam peste tot si putin cervicalele.(nu ma batut barbatul)

Dupa cum stiti,daca nu va spun,eu lucrez agent de securitate(bodyguard in traducere libera) intr-un magazin gen Carrefour. Miercuri dupa-amiaza am avut o altercatie cu niste tigani si tigance care furasera din magazin. In mod normal,in momentul interpelarii nu sunt probleme,dar ele au luat-o la fuga spre toaletele magazinului,iar barbatii faceau diversie. S-au cam incins spiritele,a venit jandarmeria,etc. va imaginati si voi.

Ca sa pot depune plangere la jandarmerie pt. agresiune a trebuit sa ma vada un medic si cum medicul meu nu este prea normal la cap s-a suparat si m-a pus 11 zile in concediu medical,dupa ce un alt doctor care m-a vazut in urma agresiunii a decis 6. Aici in Fr. cel mai bine este sa joci rolul de victima,caci daca esti cetatian civilizat si mai ai si dreptate,tot tu esti de vina. Deci pozez in victima,cu tot arsenalul de rigoare. Medic legist,colier pt. sustinerea cervicalelor,teoretic nu pot conduce,insa azi ca sa ma vada medicul legist a trebuit sa fac 70km dus intors.Ca in filmele cu prosti!

In alta ordine de idei,ieri am reusit sa tin super bine regimul pana seara cand al meu sot drag a scos pe masa tot felul de bunatati. Bine,nu am exagerat,dar am gustat suficient.

Asta seara este runda mea de facut cozonaci cu nuca. Al meu sot pt. Pasti vrea snitele de pui cu piuree si cozonac,si asta fac,nimic altceva ca doar sunt bolnava,deh!

http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Laura,bafta la banca!

Pt. scaunul auto i-ti trebuie ceva de genul:

http://www.price.ro/preturi_accesorii_bebelusi-1485.htm
al zecelea se sus in jos

E ideal pt. greutatea care o are fata ta si poti sa-l folosesti si cand va mai creste,este grupa 1/2/3

http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Multumesc Delphin ! Ma bucur ca nu a fost nimic grav ! Spor la cozonaci !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna ziua, fete harnicute!
Laura, aveti deja masina? Daca da, s-o stapaniti sanatosi, fara evenimente!
Sa inteleg ca va lasati de fumat?

Delphin, bine ca esti ok, cred ca ai tras ceva spaima...

Dragelor, sa aveti spor la bucatareala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Ne pregatim deja de plecare ...

PASTE FERICIT ! Sa va fie aproape toti cei dragi, sa aveti sanatate si multe multe impliniri, copii sa va aduca doar bucurii , iar sotii sa va fie iubitori ! PASTE FERICIT !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Azi e ziua lui Danut, galushca mica a Tamamei.
La multi ani, sa creasca mare, frumos si sanatos! Pupam cel mai cuminte bebelus din lume, care bebelus de azi e copil, face un anisor!!!.Si pupam si Oana si mamica lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Buna fete dragi si harnice!

Am intrat rapid sa va urez Paste Fericit alaturi de toti cei dragi! Fie ca Sfintele Sarbatori sa va lumineze sufletul si sa va aduca numai bucurii!

Noi azi plecam. Ne-am hotarat pe fuga sa plecam de acasa. Mergem cu niste prieteni undeva in zona Husi-ului. Aveam nevoie de o iesire din Galati sa ne mai relaxam..... O sa-mi dor de Razvan, ca l-am lasat la mama.... dar asta e.... e mai bine pentru el asa... nu vreau sa-i stric programul de masa si de somn.

Delphin, bine ca nu a fost nimic grav. Refacere usoara si spor la pregatiri.

Viorica, ca sa-ti raspund cu intarziere, nu m-am facut frumoasa.... Doar chestii uzuale: epilat, pensat, pedichiura si alte de-astea.

Laura, sa stapaniti sanatosi masina. La cati mai multi kilometri!!!Iepurasul a fost foarte darnic cu voi anul asta!!!

La multi ani pentru Danut!!!

Gata, tre sa fug.
Va pup duuuuulce. Distractie placuta tuturor.
Imi cer scuze ca am fost asa expeditiva! Byeeeeeeeeeee

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

am intrat un pic sa va urez la toate PASTE FERICIT,SA-L PETRECETI IN LINISTE ALATURI DE FAMILIE!SA FITI FERICITE SI IUBITE!

viorica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

La multi ani Danut!

Laura sa inteleg ca veti mashina??? sa o stapaniti sanatosi!

Paste fericit si aveti grija cum numarati punctele :).

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Dragele mele, va doresc sa aveti un Paste fericit alaturi de cei dragi, lumina si speranta in suflete!

Mergi la inceput