La noi la Galati sa veniti ! (23)
Raspunsuri - Pagina 3
cookie spune:
Oau, July, si eu ca credeam despre mine ca ma trezesc devreme...pai tu de ce n-ai somn la ora aia?
Giuliella, bine ai venit!
Chiar ca o sa facem o adunare mareata...macar ca la un botez, daca nu ca la o nunta!
Alina, deci te-ai hotarat la operatie? Nu este alta solutie, zici?
Va pup pe toate si o zi buna!
LauraFlo spune:
Buna dimineata !
Ce de lume noua ! Bine ati venit fetelor in clubul nostru ! Voi v-ati prezentat frumos asa ca trebuie s-o facem si noi . Incerc eu ? Suntem niste mamici vorbarete, ne intalnim zilnic pe Dc si o data pe luna in oras ...tinem cura de slabire ( ne-a lovit asa deodata pe toate ), cel mai important lucru despre noi ? Ne simtim bine impreuna !
Nu-i asa fetelor ?
In alta ordine de idei, eu m-am intalnit ieri la plimbare cu Ele si Alina, ( erau tare slabute ) , Pacat ca eram cam buimaca , de' daca nu imi da si mie sefu liber in fiecare zi la 5 , parca eram scapata din cusca....Nu am mai iesit cu fiica mea la plimbare de vreo doua saptamani cred. In concluzie nu am apucat sa vorbesc mare lucru cu ele. Alina cum se mai simte bebelacul ?
Iubitelor eu nu mai merg la sala, cel putin vreo luna, pentru ca mi-am luat ( am imprumutat ) un steper . Azi la sase si putin eu dadeam de zor la pedale....vreo 5-6 minute ...ca sa nu fac febra musculara si mai ales ca sa nu trezesc tot blocul ! Asa ca de acum incolo voi avea ...distractie !
Fug la cafea ! Dar ma intorc !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
alinam spune:
neata!
Cookie cand ma apuca crizele zic ca o scot ...normal.
Laura de ce minti mai ca suntem slabutze??? daca ziceai trase la fatza te mai credeam ...... :), a si imi plak pantofii tai :)
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
vilma spune:
Bine ati venit, dragutelor!! Laura, lasa "panarama" si trece fetele pe listuta.
Nu va mai povestesc de fiere, tot rau imi e. Sunt convinsa ca e numai si numai din cauza ca nu tin si eu post, macar lunea si miercurea.
Mi-a placut mult de familia mamescu-tomescu-tatescu, sa inteleg ca pe pustiul vostru il cheama Toma? Super!
N-am apucat sa va spun ca am fost de Florii la tzara, unde pruncii mei au stat numai printre gaini. Tudor a vazut pt prima oara ograda inaripatelor, ba erau acolo si cateva gaste. A fost delir la concursul "cine prinde gaina fara sa fie prins de cocos", Anca a castigat detasat, desi purta pe cap o cipilica rosie si a fost atacata violent de unul din barbatii cu cioc..
Asa ca m-am hotarat sa imi iau o casa la tara, dar nu stiu cand.
Aa, si nu vreau wc in curte, ca nu rezist la asa tratament dur de lunga durata.
Va pup!
Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)
viorica avram spune:
vad ca v-ati distrat cat am avut eu treaba!bravo!
nu stiu ce e in aer ca si eu ma simt tare rau de azi dimineata mananc numai paine graham cu 1 lingurita de unt de arahide si 1 felie de halva,incerc sa ma opresc dar nu ma pot abtine.aaaa,am baut si 2 cafele negre pt ca incerc din rasputeri sa tin post saptamana aceasta.ma simt foarte slabita .as dormi si cu urechile dar am o multime de treaba.iar dupa amiaza ies cu papaica in parc,apoi la ora 8 am programare la epilat.cand mai dorm!?
ce gatiti de pasti ca eu habar n-am...
hai ca revin mai tarziu.
viorica
LauraFlo spune:
Vilma, am facut panarama ? Sa fi vazut azi la coada la casa de asigurari de sanatate ce a fost ! Circ nu alta !
Cu scuzele de rigoare am sa intregesc listuta maine, nu de alta dar dupa 6 ore de stat la coada mi-e frica ca fac vreo greseala.
Alina pantofii erau noi ! Prima oara i-am incaltat ieri. Ce spirit de observatie ai !
De abia astept sa plec acasa, sunt franta ! Poate imi trece si o scot pe Daria la plimbare si evident poate ne intalnim si azi ca doar batem acelasi traseu !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
delphin spune:
Hop si eu! Gata cu munca pe ziua de azi.
Bun venit noilor fete!
Eu azi am ramas tot pe mere,cu ceva biscuiti dimi si la pranz cu paine. nu am prea baut apa,dar voi recupera eu pana deseara. acum mi-am facut un ceai.
Laura,spor cu steperul,dar mai bine ar fii seara,chiar daca esti franta,vointa trebuie,asa te vei simti super bine apoi.
http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus
giuliella spune:
hello gasca de Galati
Multumesc ptr primire. Dupa cum vedeti faceti lista din ce in ce mai mare.
cookie mi-ai dat o idee. Daca nu reusim sa ne intalnim din cauza numarului mare..cred ca va invit la bebele meu la botez.
Tot citesc in speranta ca mai aflu si eu ce mai mancati ca sa va urmez poftele ca ..nu mai stiu ce sa mananc. Bebele meu e tare sclifosit si nu ma lasa sa mananc orice. SI cum ziceam am tot citit..dar vad ca voi sunteti la cure de slabit..post. Va pregatiti stomacul ptr zilele de Paste ca sa incapa mai mult atunci?
Apropos ..mai spuneti si voi ce faceti bun de masa de Paste ca ..nu am idei deloc, mai ales ca nu am voie sa mananc miel.
Pupici la gagici.
gia
ciristina_serban spune:
Salutare!!!
Bun venit fetelor noi! Ma bucur ca suntem o gasca mare.... astfel va fi mereu activitate, multe pareri si multe initiative care sa ne coopteze pe multe dintre noi!
Eu de Paste nu am de gand sa gatesc nici o specialitate.... sau mai bine zis nu am sa gatesc. Si asa mamicile noaste se intrec care mai de care ce sa mai gateasca si sa ne cheme la masa.... asa ca, nu pregatesc nic. Dupa ce am nascut, m-am facut o puturoasa, nu mai am nici o chemare in bucatarie. Inainte, de Paste si Craciun bunatati la greu pe masa.... Acum nu mai vreau. Numai bine mancam mai putin, si apuc si eu sa ma bucur astfel de mai mult timp petrecut cu bebe al meu.
Laura... iti dau "na-na la poponetz", ca te-ai dat la fund cu aerobicul.... Oricum nu stiu daca va dura mult sa faci singura acasa stepper. Eu am si bicicleta eliptica si bancuta cu greutati pentru musculatura, dar intotdeauna e o urgenta mai mare prin casa care sa imi amane programul de fitness. Asa m-a palit si pe mine de mai multe ori sa ma reapuc, dar nu dureaza decat cateva zile.... Oricum, iti urez sa fii consecventa si cu asta cum ai fost si cu cura de slabire, ca poate imi dai si mie un exemplu pozitiv si ma tin si eu!!!!
Cris si bb Razvan (23.11.2004)
july_g spune:
Buna fetelor. Am aparut si eu de la munca. Cu greu ca a fost o zi lungaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Parca nu se mai termina. Acu imi pica ochii in gura, da nu vreau sa dorm, ca la noapte iar numar stelele.
Hai sa va imbarbatez cu curele. Deci eu nu fac si nu am facut sport. Ca-s o lenesa. Am si eu bicicleta eliptica acasa si o folosesc pe post de cuier. Ar trebui sa fac niste abdomene, da cand ma apuca cheful de ele imi gasesc altceva mai bun de facut. Ca de exemplu, sciu pe DC Si nu va chinuiti sa dati jos mult si repede. Nu faceti nimic asa. Nici infometarea nu e buna, da da rezultate. Eu dupa un timp nu am mai simtit nevoia sa mananc de loc. Mancam de nevoie sa nu lesin pe strada. Nu va sfatuiesc sa faceti la fel.
Apropo, ma duc sa pap ca-s lihnita de foame! Va pup si o seara placuta