FIV-70

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Mie mi-au venit rusii, din pacate, asta e.Va pup pe toate. Bety si victoria , voi ati ramas sa mergeti dupa Gina la mamici.Multa bafta in continuare. Paste fericit si numai bine tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Ce rau imi pare Meda!!! Sarbatori fericite si tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Cristinici, nu m-am luat cu treaba ci m-am tinut de tampenii ca de obicei. Am gasit o catea ciobanesc german pe strada, in ultimul hal, i-am gasit "stapani" m-am obligat sa suport eu toate cheltuielile ei (vaccin, deparazitari, sampoane, lesa, zgarda, castroane, mancare gatita +boabe, tot absolut) ... iar azi dupa ce i-am gatit o cratitoaie mare cu mancare de pui, legume, orez sa aiba cat sunt eu plecata de Pasti imi spun respectivii ca nu vor s-o tina ca miroase a caine. Pai normal ca miroase, ca doar a fost abandonata si a stat pe strada si chiar daca au spalat-o va dura o vreme pana ii iese mirosul din blana. sunt necajita... nu pentru ca am bagat deja 2 milioane in fundul ei, ci pentru ca nu trebuia sa o accepte din start... si acum nu stiu ce sa fac cu ea! ca nu mai pot s-o dau pe strada dupa ce i-am aratat cum poate fi daca ai un loc al tau si mancare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Vreau sa va urez la toate Sarbatori Fericite!
Va pup

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Meda imi pare rau....

Lachi saracuta catelusa. Sper totusi sa gasesti o rezolvare pentru ea, sa nu ajunga din nou in strada. Of....

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

SARBATORI FERICITE ,va urez tuturor, sanatate si implinirea
visului care ne leaga pe noi toate.
Lachi , te inteleg perfect , eu si sotul meu suntem
parintii adoptivi a nu mai putin de 4 caini maidanezi, pe
care i-am capatat ca si tine si apoi ne-a fost mila sa-i abandonam.
Nu mai pun la socoteala ciobanescu german si ciobanescul englez pe
care ni i-am dorit in mod special.Eu am vazut ca tu ai suflet mare o sa-si gaseasca sigur loc si ea.
Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor. Eu era cat pe-aci sa m-apuce nervii rau !
s-a stricat de ieri comp si nu-i dadea de cap al meu..acum 5 min. victorie! l-a reparat, dar nu mai am voie sa-l inchid deloc, ca poate nu se mai deschide...

Meda, imi pare tare rau ca ti-au venit rusii! speram sa fie bine de data asta! eu iti doresc sa treci repede peste asta si sa profiti din plin de Sarbatori, iar dupa, sa revii la lupta cu forte proaspete! Paste Fericit si linistit!
Cristinici, fata care imi poarta asa mult de grija! ai dreptate, dupa ce petrec si de 01 mai, intru in focuri!
Victoria, ma rog din greu sa primesti de la Iepuras cadoul mult asteptat! eu o sa tot intru si duminica si luni, sa vad daca ne spui ceva frumos, sa continuam cu sarbatorirea!
Moni, vacanta placuta si Paste Fericit! sa ne aduci multe poze si sa te distrezi de pomina! sa vii cu un cadou frumos ptr noi, adica !
Lachi, parca ma vad pe mine! la mine e regula , de vreo 2 ierni, tot gasesc catei pe strada, si le aplic acelasi tratament ca si tine; numai ca paranoica cum sunt, nu i-am dat pana nu m-am asigurat ca ajung bine! primul era de rasa, ca a mea, dar cel de anul asta e un maidanez alb superb, de talie medie, si avea vreo 2 luni cand l-am gasit; acum e fericitul stapan al unei custi cu izolatie si cu cos de dormit inauntru, la tara, la unchiul sotului meu; e sub stricta noastra supraveghere si i-am amenintat ca il iau daca n-au grija de el! sper sa-i gasesti lui Cutulache alti stapani mai iubitori, ca ma doare sufletul pe mine sa stiu ca ar ajunge iar in strada! macar la noi e o pensiune in care l-as lasa cu toata increderea..

Fetelor, desi o sa mai intru pe forum sa urez pe moment toate cele bune, pentru fetele care au treaba sau pleaca, urez PASTE FERICIT ! , petrecere frumoasa , si sa va aduca Iepurasul ce va doriti voi mai mult!!!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Va doresc la toate un PASTE FERICIT!, sanatate , liniste si sa va aduca bebei frumosi si mancaciosi.
Meda nu dispera continua tratamentul,eu am vazut cazuri in care desi aveau cm totusi testul le-a iesit pozitiv.
Va sarut cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

PASTE FERICIT!

Sa vi se indeplineasca toate visele si .
Lumina Sfanta sa va calauzeasca gandurile si sa luati mereu deciziile cele mai intelepte!

Meda - continua, te rog tratamentul; stiu ca nu sunt multe de spus; iti multumesc din suflet ca te gandesti la mine si la Victoria!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Vreau si eu sa va zic Paste fericit, sanatate si sa vi se indeplineasca toate dorintele

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput