Clubul moldovencelor de peste Prut (24)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna fetelor,

Sincer, inca n-am apucat sa citesc nimic din ce ati scris, dar o sa recuperez. Serviciul imi ia tot timpul luna asta, si o colega de serviciu - toti nervii!!

M-a rugat Doroti sa organizam intilnirea pentru marti seara cu fetele care stau si vin in Chisinau.

Eu si Doroti venim la sigur. Propun acelas local:
DELICE D'ANGES LA ORA 18.00

SPER SA NE ADUNAM CITE MAI MULTE.

Multa sanatate, pupicei dulci,

Nati si burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Of, am asa niste emotii, de parca vin si eu la intilnire... VREAU SI EU!!!

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Mie mi-ar placea sa fie intalnirea mai devreme. Nu se poate, nu? Fetele cu serviciu, nu aveti cum chiuli mai devreme?
In orice caz eu o sa vin.

Deci:
Vine:
Rodica +
Nati +
Doroti +
Cornelia ?
Violeta ?
Olga ?
Tania ?

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Lilia, da pe tine nu te scrii pe lista cu plusuri?

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Lilia, eu de fapt termin serviciul la 5 dar va fi cea mai "incarcata" saptamina de cind ma stii la locul asta de munca. Sper sa ma rup marti pina la 6, dar mai devreme nicidedcum n-o sa pot. Daca vreti , va intilniti voi mai devreme si vin eu apoi.

Mergi la inceput

Lasa sa ramana 18 ora. Mai vedem si cu celelalte fete. Putem sa venim si mai devreme dar asta vorbim cu ele la telefon. Oricum ora oficiala e 18.

Astept raspunsuri de la celelalte fete . Maine nu o sa mai am timp sa scriu, dar o sa intru inainte sa plecam sa vad cine vine.

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Io vin cu o propunere, cam devreme, ce-i drept. Pozele de la intilnire sa le puna cineva intr-un album privat, iar oricine va dori sa le vada, va primi prin mail invitatia. Asta in caz ca unele fete nu vor dori sa vina la intilnire anume pentru faptul ca nu vor sa le apara pozele publice.
Ce ziceti de propunerea mea?

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Ideea e buna. Dar nu cred ca asta e un motiv sa nu vii la intalnire: ca nu vrei sa apari in poza....

Mergi la inceput

Neata, dragelor!

Sinteti toate in treburi?

Mult spor va doresc!

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

'neata
eu voi veni, insa doar dupa 18.00 (n-am cum sa ies mai devreme, acum ne-au pus cartele la fiece usa). Dar sustin propunerea Natei de a va intilni voi maidevreme si noi venim mai tirziu (adica dupa 18.00).

lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput