Bebelusi de iulie-august 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Svety, am trecut al treilea dintisor. Asteptam pe 4 !

Plec si eu la culcare, o noapte buna si linistita va doresc !

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by brianamica

Mare veste mare.... nu ne-a incizat, si a ramas ca mai facem tratament inca 2 zile.

Deja speranta mea este la cote inalte !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Bravo! Ma bucur! Hai ca in cateva zile scapati si voi de asta.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Am stat pana acum sa o vad pe Iulia. Mai dar ce scumpa e ea, si ce bine ii sta in galben si cu baticut . Seamana cu o albinuta harnicuta . Sau o face mama informaticiana? Pupam obrajorii!

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Fetele iata ca am citit si revin cu cateva vorbe.
Diana,Ella, multumim pt primire!
Brianamica,felicitari pt faptul ca incizia a fost evitata.
Svety, e drept ca si pe mine ma supara spatele atunci cand imi spal zana si am nascut cu rahi.
Caterina71 superbi ochii micutei!
MonaI,stiai corect ca stam in Hunedoare.Asta pana in noiembrie,cand din cauza unuor probleme cu cei de la munca a trebuit sa vin la Ploiesti,unde am domiciliul stabil si sa-i dau in judecata.Nu imi facusera contract de munca la timp si nu beneficiez inca de concediul pt cresterea copilului.Slava Domnului ca am castigat procesul,dar sa vedem daca dupa redactarea sentintei nu vor face ei recurs.Deci,nici noi nu stim unde suntem stabiliti,pt moment cred ca va fi Ploiesti.
Acum fug la nani,maine date despre zanica si poze noi.Va pupic dulcic,
nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna seara! Imi cer scuze ca nu pot sta mult azi dar imi e tare somn si fug la culcare! promit sa rasp maine!

Dar aveam si eu o problemuta! Gesi (apropos, am citi mesajul tau si tare mult mi-a placut!!!!!!! Ai un copilas exemplar iar tu esti o mamica atat de fericita! Iar modul in care pov zilele din viata ta este deosebit si te felicit pt asta!!!!!!!) Am si eu o mare rugaminte la tine! Dupa cum stii eu ma mut la mama si amenajeaza acum camera pt Mario. Si cum mi-a placut tare mult amenajarea voastra din camera bebe as vrea si eu daca se poate sa mai pui albumul odata public sa fur ideea si sa i-a arat meseriasului! Daca nu te superi, bineinteles! Multumesc mult si multi pupici!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

CONTINUAREA:

BEBELUSI DE IULIE-AUGUST 2005 (99)

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput