Bebelusi de martie-aprilie 2005 (93)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

gabrianah, superbe aranjamentele de flori!
Sper sa reusiti sa mergeti si anul acesta!

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

adriana m-am distrat copios!!!excelente pozele!
lorelay superbe fetite ai! Cred ca-i greu dar si bucuria si implinirea e dubla
cenia de multttt am vrut sa-ti spun ca l-am admirat pe David la porumbei. sunbtei niste frumosi!
corinutza l-am vazut si pe daniel,de mult,dar am uitat sa scriu . E tare scump! Asteptam sa ne mai povestesti despre voi.
teodora Antyonia e frumoasa foc. Intr-adevar are niste ochisori mari,mari si frumosi! Si tenul masliniu. E o scumpa
oanamaria Doamne! Ce ghiniuon pe voi! Sper sa ocoliti boala!
simonela si noi vrem sa mergem la mare anul acesta. Ori la croati,ori la bulgari. Nu cred sa fie vreo problema. Felicitari pentru excursie si...drum bun,timp frumos si relaxaree

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

La multi ani Mihai Cosmin,,Antonia Maria,Vlad George,Bogdan!

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Am dechis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74086" target="_blank">94

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

Gabrianah, povestea e lunga...uufff
Baietelul a fost de 5 ori la medic in 10 zile. Prima data i-a dat antibiotic pentru o presupusa otita. I-a trecut febra pentru 3 zile. A doua oara ii zice ca sa aiba rabdare ca o sa-i treaca. A treia oara s-a dus cu el in urgente si i-au facut analize si i-au zis ca totul e ok. A patra oara, dupa prima eruptie ii spune ca are alergie la antibiotic. A cincea oara, ziua urmatoare cand eruptia a atins apogeul i-a pus diagnostic de rujeola. Nu am cuvinte sa povestesc indignarea si uimirea mamei. Nu am crezut ca asa ceva se poate intampla in buricul Europei, intr-un oras univesitar...cred ca daca eram in Ro orice baba ar fi putut spune ca asta-i rujeola!!!
Acum, ce sa zic poate diagnosticul gresit. Cred ca singura modalitate de a se convinge acum este sa-i faca un test de anticorpi, desi si asta ar putea iesi influentat de vaccinul anti-rujeola pe care l-a facut pe 15 martie.
Eu inca nu m-am hotarat in privinta lui Rares. Mai vorbesc cu barbatul in seara asta si probabil inca o data cu medicul.
Mamacita, te rog frumos, daca citesti, care e parerea ta? Sa-l vaccinez pe Rares?

Oana si Rares(14.04.2005)

poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares

Mergi la inceput

andruzza felicitari. Mai putin! da' stiu ca ai o vointa de invidiat!
nino spor la pregatiri!
geani as vrea si eu carticica,te rog mult.
gabrianah mi se pare mie,sau ai mai postat odata florile??? parca le-am mai vazut. oricum...sunt superbe!

fetelor dragelor...aproape ca nu mai am timp nici sa respir. Pregatim/smotruim /grijim copil si ui' asa trece toata ziua .
Spre Bucuresti plecam duminica noaptea,ajungem luni dimineata. Avem rezervare la Hotel Ibis (sper ca-i ok,daca stiti ceva de el,va rog sa-mi spuneti), emisiunea incepe la ora 5 si se termina la 7. E editie speciala de 2 ore. Ei...nu stiu exact cand vom povesti noi,oricum in decursul celor 2 ore. Ne zbatem sa le pregatim ceva cadouri inedite(si muncim deja la asta de ne sar capacele), sa pregatim ce trebuie sa prezentam(bucate si bautura),sa gasim stergare,si ulcele adecvate ....

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput