Bebelusi de martie-aprilie 2005 (93)
Raspunsuri - Pagina 13
ninocikap spune:

La multi ani!!! pentru Bogdan - Lali74. 

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
ligia13 spune:

La multi ani!
Mihai Cosmin. Sa cresti mare si frumos si sa fi un campion toata viatza! Danuta t 
Antonia Maria , sa czresti mare si frumoasa , desteapta si sanatoasa Teodora Racz 
Vlad George, Shumi 
Bogdan, Lali74 
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!
adseana spune:

LA MULTI ANI MIHAI COSMIN, ANTONIA MARIA, VLAD GEORGE SI BOGDAN!

Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
andrruzza spune:
La multi ani Mihai si Antonia!

Sa cresteti mari, frumosi, sanatosi si norocosi!
danuta
teodora
Petrecere frumoasa!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
andrruzza spune:
ligia, da, cred ca o sa-l dau la cresa la 2 ani. Nu particulara, nici nu stiu daca exista asa ceva. Una de stat, e chiar aici aproape de noi, a fost si nepotelul nostru Mihai la cresa asta si i-a mers foarte bine. Directorul este chiar medicul nostru de familie, prieten vechi cu familia lui Bogdan, iar cresa este rebovata si arata foarte bine. La varianta bona inca ma mai gandesc, dar cred ca tot la cresa ajungem. Nu cunosc pe nimeni care sa practice asa job, iar pe mana unui om strain nu pot sa-l las. Ar tre' sa fie o tipa tanara, 40-50 de ani, nu o babuta de peste 60 de ani nici gand sa-l las, m-as imbolnavi d einima repede sa-l stiu pe strada cu o persoana in varsta. Sa gasesc si pe cineva care sa nu fie mare amatoare de telenovele, sa stea toata ziua cu ochii in televizor iar copilul sa faca ce vrea el. Sa fie si o persoana cat de cat culta, ca nu vreau sa-l aud vorbind cu "e multe" si tot asa. Mai stam prin parc cu bone si nu imi plac deloc cum se prezinta. Greu
Bine, cred ca daca as ajunge sa aleg varianta bona, as umble casa de camere de luat vederi
La cresa cel putin, se joaca cu o gramada de copii.
Chestia cu mancat pamant m-a enervat pentru ca eram langa el, il invatam cum sa foloseasca lopetica si nu l-am vazut cand l-a bagat in gura. Deja ma gandesc sa o intreb pe pediatra daca putem face ceva vaccin antihepatita, ca deja baga prea multe prostii in gura.
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
cameron spune:
La multi anI!!!!!!
Mihai Cosmin
Antonia Maria
Vlad George
Bogdan
Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!
andruzza , cand am inceput serviciul, a ramas Catalin in grija surioarei lui. Cand avea cursuri sau altceva de facut,..venea mama! Am ajuns la concluzia ca trebuie sa gasim pe cineva potrivit,..asa ca Isa a luat copilu' cu ea cand se ducea in diverse vizite la prietene. Urmarea modul in care mamele prietenelor se apropie de catalin. Intr-una din zile a spus" Mama Alinei nu mai are serviciu.. e ok.. e foarte curat la ea in casa, e ok la cap.. si ii plac copiii"
Si de-atunci.. Ani-Nanny vine de 3-4 ori pe saptamana, se ocupa doar de el..il invata foarte multe, deja stie unde e nasucul, gurita, ochisorul, catelul face ham, rata mac (mai multe nu stim.
.).. dar in amre e ok. Azi dimineata, pana sa plec la serviciu a venit , chiar daca era zi libera.. sa duca copilul la impartasit, lucru pe care il face pentru ca vrea ea,..
Ii calca hainutele, etc..
Sunt foarte multumita de ea! Si eram extrem de reticenta la ideea de a lasa un strain cu copilul meu!
Mai ales dupa ce am vazut cum draga mea soacra ii baga in gura suzeta pe care punea mana fara sa se spele (si o vazusem iesind din baie fara sa se auda apa curgand la chiuveta! doar apa la wc) Cah!
simonela spune:
Buna, fetelor!
LA MULTI ANI tutoror copilasilor care aniverseaza 1 anisor zilele acestea: Martijn (scuze pentru intirziere, dar ieri nu am intrat pe net!), Mihai Cosmin, Antonia Maria, Vlad George si Bogdan !!!!!!!!!! Sa fiti sanatosi si voiosi!!!
Am vazut multe, multe poze foarte faine, si niste pusti dulci, dulci, unul mai frumos, mai smecher si mai elegant ca altul, pe bune: Alexandra, Daria, Brien, Catalin, Livia si Maya, Dora,Rares, Alexandru!!!
Toti sunt scumpi si le doresc multa sanatate, ca vad ca probleme mai sunt, din pacate...Va tin pumnii sa treaca toate cit mai repede si sa va vedeti iar puii veseli si fara griji!![]()
M-am uitat in special la pozele cu aniversarile de 1 an, pentru ca ani se apropie si pentru noi ziua cea mare si vroiam sa ma inspir - sa vad meniuri, torturi frumoase, rochite, etc. M-am delectat in citeva seri cu pozele astea!
Vroiam sa va intreb daca stiti ceva legat de faptul ca cei mici (sub 2 ani) n-ar trebui dusi la mare, din diverse motive, in special din cauza radiatiilor solare? Noi o sa plecam saptamina viitoare in Grecia (am avut un noroc chior si am cistigat o excursie de 6 zile in Insula Creta, nu mi-a venit sa cred, e prima oara cind cistig ceva important!
) si bineintles ca vrem sa o luam si pe Andrada cu noi, ca doar n-o sa ne petrecem prima ei aniversare departe de ea!!! Excursia este chiar in perioada respectiva...
Vreau sa o sun si pe doctorita pediatru, dar mi-ar placea daca mi-ati impartasi din experienta voastra, din ce stiti sau ati citit sau ati auzit!
Mamacita, in special, poate ai vreun sfat pentru noi, avind in vedere ca voi stati la malul marii si Alexandru are aceeasi virsta cu Andrada si esti medic, daca am inteles eu bine?...
Normal ca n-o s-o tin la soare intre 12-4, si ca o sa poarte o palarioara pe cap si o s-o dau cu crema antiarsuri, dar poate stiti si alte lucruri importante?
V-as fi recunoscatoare daca mi-ati spune.
Multumesc mult, va pup si va doresc numai bine si Sarbatori fericite!
Simona si Andrada (28.04.2005)
http://community.webshots.com/user/Simonela28
andira spune:
Intru rapid sa-i raspund Simonelei: noi am fost plecati cu Irina anul trecut in Grecia, in sept, cand Irina avea 5 luni.
Ca sfat, noi ne-am luat saruri de rehidratare (dar n-a fost cazul), tineam lapticul si sucul aproape, si-i dadeam sa bea cat mai des pe drum, iar acolo stateam pe plaja doar de la 9 la 11, binenteles la umbra. Cu toate astea, s-a bronzat, prinsese o culoare tare frumoasa. ![]()
Desi nu statea deloc la soare o dadeam tot timpul cu crema, FP60, special pt bebe, luata de acolo ca aici nu gasisem cu FP asa mare.
Am intrebat 2 medici inainte de a pleca, si ne-au zis ca nu e absolut nici o problema sa plecam cu ea, binenteles insa cu atentia de rigoare. Daca plecati cu masina, cum am plecat noi, e bine sa plecati cat mai devreme, ca sa prinda ca mai mult somn pe drum. Noi am cam plecat cu casa dupa noi, dar n-am avut absolut nici o problema.
Felicitari pt excursia castigata si distractie placuta!!
daca mai ai intrebari, nu ezita!
Irina, piticul meu drag
ligia13 spune:
fetele: priviti ce adrese de mail au baietii astia de la politie:

http://ct.politiaromana.ro/informatii_publice.htm
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!
oanamaria_luiza spune:
quote:
Originally posted by ligia13
fetele: priviti ce adrese de mail au baietii astia de la politie:

e fara cuvinte
Oana si Rares(14.04.2005)
poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares