Miresele anului 2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 28
krelia spune:
Phiu...
am mai taiat ceva de pe lista...beuturili...acu'...noua gluma a "familiei"...daca ma-nervezi, ma'c, iau beutura si ma'mbat ....
Saptamana viitoare sau in maxim doo saptamani tre' sa purcedem pt costumul de cununie a lu' iubi...ca sa-l poarte intr-un loc mai....cu fitze ...si deocamdata..cam atat ...
Va pup!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
ralucah spune:
M-am intors si eu din "padure". La birou nu merge netu iar acasa am avut monitorul busit....asa ca am stat ca salbatica :))
Trenule ma sunasi azi maica? ca imi zise omul meu ceva.
Ieri am avut nunta roz..si buchet de miresica din lalele...oooof doamne era sa il opresc eu, asa de frumos a iesit. Nu ca era al nostru dar chiar super. Marti cred ca bag neste pozici la webshots cu sala rozalie :))
Sun, Cuscrel, andreea, emily , pepe si toate rubedeniile mele dragi... Bentitza saptamana asta tre sa iti dau contractul.
Emilia si la tine am ramas restanta cu contractul, rezolvam saptamana asta
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by ralucah
....Trenule ma sunasi azi maica? ca imi zise omul meu ceva.
.... Bentitza saptamana asta tre sa iti dau contractul.
Happy Family
Flori 2005 Sali de bal 2005
Asa e blondo te cautai... da pe mes ... ca stiam eu ca ai nunta si am zis sa te las sa te odihnesti...
Nu am dat inca contractul la semnat si stampilat... probabil pe marti il voi avea ... si poate joi trec pe la tine...nu poate cred ca sigur trec... da mai vb noi la tel...
dyadya spune:
Buna dimineata fetelor! Ieri am fost la mareeeeee!!!! Am plecat dimineata la 4 si ne-am intors aseara pe la 10. A fost super am dat un tur de litoral cu opriri in Costinesti(unde am avut un soc:in mijlocul plajei este un...dig, iar in locul Obeliscului este o platforma de ciment), Vama Veche si 2 Mai. In Vama parca s-a spart conducta de oameni, n-aveai loc sa arunci un ac. Soare a fost toata ziua, dar frigut, batea vantul...nu stiu, n-o mai veni si vara asta odata?!?!
Acum ma resimt si ma cam ustura fata ca mi-am pus un prim strat de bronz pe 2006!!!
Diverse pentru nunta
ralu_trancu spune:
Neata!
Io am dat ieri 3 invitatii, si am facut rost de alt cavaler de onoare.
Azi mai am de dat 4 invitatii.
Poze vechi si noi
andreea_trend spune:
Ce fac miresicile... cum merg pregatirile?
Kateryna, Rok, Lilly... sunteti pregatite... mai aveti asa putin... si cateva emotii?
Sa va spun... am fost saptamana trecuta pana la Timisoara... si daca tot eram in zona am zis sa dau o fuga si pana la cei cu rochitzele de la Venus Bridal... cand ajung acolo... fetele imi spun ca defapt nu au nici o rochitza... ci trebuie sa le comanzi din catalog si ca vin in 2 luni. Adica e ca si cum ti-ai comanda-o tu singura de pe net. Asa ca am zis pas....
la fete
SunSmile spune:
Neata
O zi faina si o saptamana pe masura! Spor la pregatiri!
Pup
p.s. Cumi da' dulapu, cat costa dulapu'?
Cuscri...scuze pt week...iti pove ce aventuri am avut cu gineri-tu! E o bestie!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
BlueEyes spune:
quote:
Originally posted by Lilly79
Merci de informatii. Cred ca stiu unde e magazinul.
Pantofii i-am cumparat dintr-un magazin din Mihai Viteazu (pe partea cu Napolact). Varful nu e ascutit, dar nici rotund .Seamana cu pantofii pe care ii are Rallu in poze.
7 mai 2006
Shi eu vreau pantofi ca si cei ai lui Rallu... dar shi tocul il vreau asha.....sa anu fie mai mare... Daca te duci pe acolo, te uiti te rog pana la ce ora au deschis.... Ca vreau sa merg si eu pana in Cj, dar numai in fuga....dupa servici.....ash prefera sa merg la sigur....plsss
Nunta noastra
Marturii
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
clarisa_clarisa spune:
Neata fetelor.N-am mai scris de mult pentru ca am un job care imi mananca tot timpul ,dar totusi am reusit sa va citesc.Nu mai stiucine zicea ca ar dori pantofiori din satin....Eu am gasit unde se pot face,asa ca daca intereseaza pe cineva....
Va pup pe toate si sper sa pot scrie mai des de acum incolo.
02 septembrie 2006
NicoletaB spune:
fetelor care aveti nunta pe 6, 13 mai cum a fost la depunerea actelor?
la ce ora ati ajuns, la cat v-ati programat?
caci pe 15 mai trebuie sa ma duc la 3 sa le depunem si noi