Miresele anului 2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 26
violici spune:
buna dimineata
eu inca nu am trecut de socul de aseara, si nu inteleg multe din meciul de aseara.
Acum nu pot vedea decit ca am pierdut in fata unei echipe care
nu ne era cu nimic mai superioara.
Alynutza spune:
Oana, vestute si lavaliere pt miri gasesti la Hombre si la Dinasty la Central. Cele de la Hombre sunt mai ieftine, insa mie nu mi-au placut lavalierele care vin cu vestutza, sunt din alea mici, din doua bucati, cele mari ca niste cravate aveau separat, dar numai culori uni. La Dinasty sunt mai scumpe, dar si materialul e mai ok si lavalierele sunt ca niste cravate, dar mai deosebite, din acelasi material ca si vestutza. Acuma depinde ce culoare vrei.
krelia spune:
neatza....
am terminat crema de visiki aseara...am trait un cosmar..am visat numai porkarii....noroc () ca sunt acasa si m-am luat cu treburi..ca altfel, inebunesc...incet incet ne lingem ranile, Cumi...saru'mana pt urari
Rallu, mai bine ca nu le-a vazut ca "murea" de inima....
in fine, important e totusi ca am realizat ceva am ajuns pana aici...ma doare sufletul ca ceilalti "romani"...dinamovisti, rapidisti....nu au tinut cu Romania...dar..se pare ca asa e peste tot in lume...rivalitatea...ata ete...
Oricum...
BRAVO STEAUA!!!!!!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
ooana spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Oana, vestute si lavaliere pt miri gasesti la Hombre si la Dinasty la Central. Cele de la Hombre sunt mai ieftine, insa mie nu mi-au placut lavalierele care vin cu vestutza, sunt din alea mici, din doua bucati, cele mari ca niste cravate aveau separat, dar numai culori uni. La Dinasty sunt mai scumpe, dar si materialul e mai ok si lavalierele sunt ca niste cravate, dar mai deosebite, din acelasi material ca si vestutza. Acuma depinde ce culoare vrei.Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Miresica de 15 iulie
De Dinasty din Central stiu si eu...ca doar mi-s clujanca de felul meu ...merci de raspuns, oricum eu nu sunt la curent cu noile magazine de pe acolo!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day
Divine girl spune:
Salutare dragele mele!
Nu am mai scris de mult pt ca de o saptamana traiesc pe sub pamant ca am avut si mai am o groaza de treaba la scarbici
Io mi-s tare suparata pt meciul de aseara ... am o durere de capatzana ...
Dar ... ca sa ma inveselesc ... sa va spun ce faceam eu azi-noapte la ora 1. Am profitat de faptul ca puiul nu era acasa si mi-am scos frumusetzea din sifonier, pantofii din cutie si ce m-am mai fudulit eu prin casa cu ele ... pana si voalul mi l-am pus Mai mult am vrut sa vad daca ma mai incape rochitza ca am cam luat proportii ... dar ma'ncape
Am facut si pozici la tot ce am pregatit pana acum, dar astept sa mi le descarce puiu' ca eu in materie de poze ... stiu doar sa le fac
Va pupa fata!
Pregatiri
Divine girl spune:
Aaaaa ...
Uitam sa va spun ca in toata nebunia de saptamana asta am reusit sa rezolv si hanimunu'. Creta scrie pe noi si merem aici http://www.marikristin.gr/hotel.htm
Pregatiri
emilyjeuly spune:
quote:
Originally posted by Divine girl
Aaaaa ...
Uitam sa va spun ca in toata nebunia de saptamana asta am reusit sa rezolv si hanimunu'. Creta scrie pe noi si merem aici http://www.marikristin.gr/hotel.htm
Pregatiri
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc... Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
arata super!
daca vrei totusi sa afli parereri de la persoane care au fost acolo intra pe www.tripadvisor.com . acolo gasesti sigur pareri! succes!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
Poze
Mireasa de 15 iulie
emilyjeuly spune:
noi mergem aici: www.aqahotels.com
am citit chestii bune despre acest hotel si asta ne-a intarit haotararea si optiunea!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
Poze
Mireasa de 15 iulie
Carmen_Marieta spune:
mai avem de dat 3 invitatii si dupa aia sa vadem cine vine la nunta .. sambata si luni plecam la cumparaturi....
aha. si m-am decis nu mai pun flori naturale, iau fratilor flori din alea pt nunta( cocarde) si nasilor si mirelui ca de tre sa ramana amintire nu???
Danutza_s spune:
pupici la miresici...
rok, prisi si stiu ca mai erau cateva fete, dar nu mai tin minte exact (imi cer scuze) vreau sa va spun asta : SA AVETI O ZI MINUNATA MAINE, SA FITI FERICITE SI TOTUL SA VA IASA SUPER BINE .......SI PETRECERE FRUMOASA!!!!!....CA MAINE O SA SPUNEM "DA" ...
eu nu prea am emotii, dar nici n-am avut timp sa ma gandesc la asta....acum treb sa fug ca mai am cate ceva de rezolvat prin casa