Miresele anului 2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

'Neata fetelor si Hristos a inviat!
Am revenit si eu pe "baricade" la servici dupa vacanta...bleah...si cheful de munca va inchipuiti ca tinde la zero...
De Pasti am sarbatorit cu familia (largita, adica si cu viitorii socrii), iar in Vinerea mare am fost la Prohod la Radu-Voda unde a fost ABSOLUT SUPERB!! Sunt atat de fericita si de multumita ca am ales biserica asta...
De acum s-ar putea spune ca intram in "linie dreapta", mai avem de imbracat mirele, incepem sa impartim din invitatii, plus alte "nimicuri" care se rezolva oricum atunci, in saptamanile dinainte (gen buchete, flori, coafura, machiaj, aranjamente de sala...). Am asa niste emotii!!! SI verighetele le tot scot din cutiuta si le tot incerc...si matzu ma tot bate la cap sa ma potolesc si sa nu le port pana atunci...
Si inca ceva: trebuie sa-l bat la cap sa-si faca pasaport ca n-are! V-ati fcut careva pasaport recent? Mai stiti cat costa si cat timp mai dureaza?

Va
Cecilia

Miresica de 1 al lui Cuptor;
Pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

quote:
Originally posted by ciciep

'Neata fetelor si Hristos a inviat!
Am revenit si eu pe "baricade" la servici dupa vacanta...bleah...si cheful de munca va inchipuiti ca tinde la zero...
De Pasti am sarbatorit cu familia (largita, adica si cu viitorii socrii), iar in Vinerea mare am fost la Prohod la Radu-Voda unde a fost ABSOLUT SUPERB!! Sunt atat de fericita si de multumita ca am ales biserica asta...
De acum s-ar putea spune ca intram in "linie dreapta", mai avem de imbracat mirele, incepem sa impartim din invitatii, plus alte "nimicuri" care se rezolva oricum atunci, in saptamanile dinainte (gen buchete, flori, coafura, machiaj, aranjamente de sala...). Am asa niste emotii!!! SI verighetele le tot scot din cutiuta si le tot incerc...si matzu ma tot bate la cap sa ma potolesc si sa nu le port pana atunci...
Si inca ceva: trebuie sa-l bat la cap sa-si faca pasaport ca n-are! V-ati fcut careva pasaport recent? Mai stiti cat costa si cat timp mai dureaza?

Va
Cecilia

Pregatiri de nunta

si-a refacut al meu pasaportu expirat de curand si costa asa: taxe pt pasaport 1 mil platibil la cec (sunt doua taxe una de 300 si ceva mii si una 600 si ceva mii) si dureaza 30 zile . daca vrei in trei zile te mai costa inca un mil pe care il platesti direct la ei la pasapoarte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Hristos a inviat!

ciciep, iubi meu trebuie sa-si faca pasaport zilele astea. Costa aproape un mil si e gata cam in 3 saptamani.
Ieri am avut si eu o zi libera si am alergat cu iubi prin oras la grele, dar macar am rezolvat tot felul de chestii pentru casa si printre altele ne-am comandat in sfarsit verighetele!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

Pliciu si alynutza, multam frumos!

Pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

'neata miresici!
noi am inceput sa dam invitatiile! sper sa nu credeti ca am inebunit si am inceput prea devreme! oricum lumea a inceput sa ne intrebe de ele si asa am inceput si noi sa le dam!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

Poze

Mireasa de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Asa dor mi-a fost de voiiiii
Am reusit sa citesc tot...asa ca sunt al zi cu informatiile
Krelia...pantofiorii sunt mumosi...si pe unde am fost eu m-am uitat la rochitele Deme si sunt foarte frumoase si mai rezonabile ca pret...stii tu unde
Gio...va pup X 3....adika pe fiecare
Rallu...abia astept sa vad paharele...vreau si eu
Ralu super verighetele...meserias bijutierul, sa le purtati fericiti!
Emily...a facut fata shopping adevarat...si eu o sa-mi iau manusi ca si ale tale
...sper ca nu am uitat pe nimeni, oricum vad ca ati facut ceva cumparaturi!

Mexxa...gandeste-te la partea pozitiva a lucrurilor...ai mai mult timp pentru organizarea nuntii si acum ai si experienta!

Noi am cumparat servetelele si lumanarile...cu altceva nu ma pot lauda si am inceput sa impartim invitatiile!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

...pentru nunta!
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

Mersi,Raza pentru raspuns e bine de stiut. oricum nu stim sa dansam deloc valsul miresei. Lilly as vrea si eu sa stiu de unde aveti filmuletzul ca il vreau si eu poate asa invatam si noi sa dansam. daca il ai de pe un site ceva zi-mi. daca nu iti dau adresa de mail sa mi-l trimiti si mie. va pup pe toate fetele. sa aveti o zi frumoasa!

ziua nuntii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Mi-a terminat tata stalpisorii pentru biserica Sunt asa frumosi!!

Nunta noastra
Ziua mea de nastere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

si eu vreau filmultet cu dansul valsului!!Pls!
Adresa de mail: briza_marii77@yahoo.com

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_micu spune:

HRISTOS A INVIAT!
BUNA ZIUA FETELOR!
DESI SCRIU CAM RAR DEOARECE AM 2 COPILASI EU VA CITESC IN MOD REGULAT SI AM TINUT CONT DE MULTE IDEI DE-ALE VOASTRE.
EU AM NUNTA SI BOTEZUL SAPT VIITOARE PE 6 MAI SI INCA NU M-AM HOTARAT CE CADOU SA LE FAC NASILOR.EI SINT NISTE NASI TINERI SI DRAGUTI SI F ATENTI CU NOI SI DEJA NE-AU CUMPARAT CADOU DE NUNTA O ICOANA MARE CU "CINA CEA DE TAINA".NOI LE-AM SPUS CA NU VREM NUNTA CU PRETENTII (CADOURI) DAR EI ORICUM NE-AU LUAT ICOANA.ORICUM SI NOI VOIAM SA LE LUAM CADORI DE NUNTA PT CA VREM SA LE DAM CEVA CA AMINTIRE SI CEVA FRUMOS DAR NU STIM CE.
VOI CE IDEI AVETI?
ASTEPT CE INTERES!

Mergi la inceput