Miresele anului 2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

...
mai vreau Paaassstttteeee...mai vreau contzed...
of..maine lucru lucru lucru.....si cat e de lucru........

hai...va pup...pi maine, pa....

(cica scriu si io sa ma aflu in treaba ...ma urmeaza cineva?

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

quote:
Originally posted by krelia

...
mai vreau Paaassstttteeee...mai vreau contzed...
of..maine lucru lucru lucru.....si cat e de lucru........

hai...va pup...pi maine, pa....

(cica scriu si io sa ma aflu in treaba ...ma urmeaza cineva?

26 august 2006

Da te urmez eu
Si eu mai vreau Passsttteee ... ca de maine ma apuc de invatat pt sesiune si pt licentza ... sau nu de maine ... hai de miercuri

HAI STEAUA!!!!

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Ce vremuri...anu trecut pe vremea asta....am chinuiam si eu cu dizertatzia... shi acu 2 ani....cu licentza Bine ca am terminat cu toate

Nunta noastra
Marturii

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

V-am vazut vorbind de pahare serigrafiate... Shi eu vreaaaau Nu stie careva unde ash putea face lucrul asta prin cluj? Sau undeva prin zona?

Nunta noastra
Marturii

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

Neata dragelor! Ce faceti? eu una sunt burdusita de mancare ...Cristos a inviat si la multi ani pt sarbatoriti!!!!!

Eu am liber azi, dar tot am venit la munca caci am niste trebusoare nerezolvate dar scap pana la pranz.

Acusica am si eu o intrebare, nu stiu daca am mai intrebat deja de cand scriu, dar acu am motiv intemeiat :). ieri am aflat ca pot sa-mi fac nunta la palatul snagov, la care ni visam din cauza preturilor!. dar se pare ca tata meu drag si scump are un prieten destul de influent ca preturile sa fie mai micute, asa ca uraaaaaa.
Intrebarea mea: ce e cu locu asta? cine a mai fost, cine stie, etc etc ?:)
a?A?a?

pupicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Neatza, dragele mele si pupi pup tuturor!!

intru in paine si zic - pliciulici...intreaba-l pe Prigoana, ca....el mai facu una din nuntile cu Bahmutzanca..acolo, la Palatul Snagov ..acu'..daca le-o facu pe toate...asta nu mai stiu ..
Je..habar n-am....numa ce vazui din poze....
...da'..ai grija..ca, din cate stiu..e revendicat (cu tot cu terenuri) de Printul Paul....parerea mea e ca nu poate castiga..dar...stii cum e la romani..se zgarmane tot... si toti ne trezim..."de Romania"

PS..si io sunt ghiftuita pana la refuz...dar...nu de papa multa..ci de COZONAC...

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Neata si de la mine si Hristos a inviat m-am ingrasat de Paste ca am bagat in mine ca sparta ...in alta ordine de idei si eu la munca ca majoritatea dintre voi ...am un chef de lucru...ca mai de invidiat ...cand multi din prietenii mei au toata saptamana libera...un concediu prelungit pana dupa 1 Mai ...si eu

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

quote:
Originally posted by andreea_trend

quote:
Originally posted by kateryna

Hristos a inviat! si La multi ani! pentru toti cei care si-au sarbatorit ziua de nume ieri.

Fetelor, am si eu o intrebare. Stie cineva care e treaba cu piata de flori? Imi scapa numele ei acum, dar stiu ca povestea cineva de ea. M-ar interesa sa stiu care e programul, pentru ca eu stiam ca aduc florile dimineata pe la 4 si acum am inteles ca le aduc pe la 8 seara. Stie cineva? Si inca ceva...cine stie unde gasesc si eu huma sau ceva de genul asta pentru aranjamentele florale? Eventual si la ce pret. Mersic mult.

Nunta noastra
Ziua mea de nastere

LA MULTI ANI
(scuze pt intarziere)

Si uite poate te ajuta link-ul asta AICI

HAI STEAUA!!!!

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Mersic mult pentru urari si informatii!

Nunta noastra
Ziua mea de nastere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Bine v-am regasit!Nu am scris de foarte mult timp la subiectul cu miresici, si asta pentru ca nu m-am pregatit in nici un fel pentru nunta.Totusi, tinand cont ca mai sunt doar vreo 2 luni jumate, am accelerat pregatirile. Am vorbit cu cameramanul si cu muzica, am ales invitatiile si textul (ramane sa vorbim la biserica astfel incat sa putem da invitatiile la scris) -sunt Bod Design si mi se par superbe.Si ... cam atat.Nu am rochie, si nici nu stiu ce o sa imi gasesc. Am fost la targ si nu mi-a placut nimic, atunci mi-am dat seama cat de pretentioasa pot fi...Aaaa, am gasit cosulete pentru flori, ramane sa le imbrac. Iar azi vreau sa merg sa vorbesc de artificii, baloane cu heliu pentru intrare si confetti.Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

sal' si de la mine si HRISTOS A INVIAT!
am un chef de munca de numa!
bine macar ca vine iarasi un vechend prelungit de 1 mai!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

Poze

Mireasa de 15 iulie

Mergi la inceput