Mamici din Arad...????(46)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Am reusit in sfarsit sa imi fac poze cu burtica, azi cand am ajuns acasa. A pozat Cipri si poza cu bobolica mica. La puteti vedea aici www.aradulonline.ro/tudor/index.php?folder=Gabi_bobo2_in_burtica" target="_blank">AICI

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Fetelor in principiu vineri e ok, de la 17,30-18.
Pupici,
Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Eu eram aia de nu putea in weekend...

Vineri ne este f. bine, ora 18 ii mai buna ca fiu-miu doarme tarziu dupamasa. Si prefer un parc, ca la terasa n-or sa stea nicicum in spatiul ingradit...

Gabi, dulce foc burtica ta... Si bebeilna ii frumusica

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (37+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare fetelor!

Am fost in seara asta in parcul copiilor cu Alesio si apoi pe strand sa mancam mici(mi-a fost mie dor).
Pai vreau sa va zic ca eu cu Alesio sa stau la o terasa e misiune imposibila!
Deci daca hotarati intalneala in parc mergem si noi, daca nu eu nu pot fugi dupa goanga pe te miri unde....iar de stat la masa nici vorba!

Gabi faina burtica....adica normala ca a mea e uriasa!

Pupici!

Ioana(21+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Deeeeeeeeeeci, pana la urma in parc? hai ca suntem aproape de 2 locuri de joaca in parcul Europa .Oricum asa de repede va trece timpul, cat vom sta de fapt ? 2-3 ? iar ora sa fie 17.30-18.00 .

Am si eu experienta de strand , Ioana, la Ratio, am fost cu tot familionul si cat am stat acolo 2 ore si am mancat ,3 femei au alergat dupa zana... .E imposibil sa stai pe loc cu ea , chiar si in spatiu amenajat. Intr-un cuvant sunt pentru parc !

Gabi exact asa aratam si eu , deci sigur o sa fie fetita !imi trezeste nostalgii burtica ta, trag o fuga sa ma uit la pozele mele de gravida .

Melania (14.01.2005) si mama

http://photos.yahoo.com/cofratu

Mergi la inceput

Ceau fetele!

Nico asa am patit noi aseara!Ovi a fugit dupa goanga pe jumate din strand iar eu am mancat mici.....apoi am facut cu schimbul!E atomic rau fiu-meu si numai intr-un alergat o tine ca nu te poti tine dupa el....si cand fuge undeva bag seama ca i se si infunda urechile ca nu te mai aude daca il strigi sa se intoarca...!

Gabi ce-mi place si poza de la eco!Noua iarasi nu ne-au iesit ca a tremurat Ovi si-s toate vai de ele!

Pupici!

Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ceau!

Nu pot sa vad pozele cu burtica lu Gabi...n-am acces pe yahoo

Fetelor cum ziceti voi e bine, ne intalnim unde vreti voi...hai sa facem o exceptie si sa ne vedem in parcul ala din micalaca ca pana acum am carat micalencele in Vlaicu, acum sa ne care ele in Micalaca

Mergi la inceput

Clau deci veniti cu noi cu masina?????

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Nu Ioana, ca nu vreau sa ma grabesc si nici sa va fac sa stati dupa noi, ca na imi trebuie timp dar daca cumva ne terminam in timp atunci te sun si vedem cum facem, bine? ... dar la intoarcere probabil ca venim cu voi...sa vad poate ne face Clau vreun program sau ii facem noi
Mersi mult

Mergi la inceput

LA MULTI ANI FERICITI GABI!!!!!
Sa fii sanatoasa si fericita si sa ai in continuare o sarcina usoara si o bebita sanatoasa!

Clau pai daca ne intelegem macar proximativ cu ora de plecare pentru noi nu e nici un deranj!Cum vreti voi, oferta e deschisa oricum!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput