Aspirante optimiste - 196

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

PamELLA, ce s-a intamplat?

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

fetelor sa nu dati cu pietre in mine,
dar pentru intrebarea urmatoare sunt offtopic rau de tot.
eu de la 1 mai nu voi mai avea loc de munca si va trebui sa-mi platesc singura cotizatiile.am scris si la "legislativ" pe forum, dar nu am primit un raspuns.
stiti daca mai tine de casa de pensii si cum pot proceda sa platesc ca persoana fizica?poate-mi raspundeti pe PM ca sa nu dezvoltam subiectul aici.multumesc mult.

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Mcrissa la noi de exemplu eu m-as adresa cu intrebari direct la casa de asigurari Sociale, nu stiu cum se numeste la voi, ... dar am mai vazut ca s-a discutat ca printre altele la ,, mamici aspirante din nou,, o mamicuta vorbea despre aceste cotizatii, se pare ca aceste discutii au fost capitolul trecut - incearca sa-l citesti si ai sa depistezi tu cunoscatoarea acestor informatii

Nu am putut sa expediez pe PM pentru ca nu stiu cum

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

alionushca mercui mult pentru informatii.
incep acum sa scotocesc prin capitolul trecut.

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Am pus aici o rugaciune pt. a avea copii!

http://www.viatacrestina.org/rgcnc.fox?complex=&chaptvalx=14&capvalx=1

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

quote:
Originally posted by Ioanatugs

Am pus aici o rugaciune pt. a avea copii!

http://www.viatacrestina.org/rgcnc.fox?complex=&chaptvalx=14&capvalx=1

Cu drag Ioana Tugs

multumim!!!!!

fetelor

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Pamella, ce ti se intampla??? Sa inteleg ca a fost alarama falsa???

Da-ne un semn ca suntem intr-o ceata densa.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

!
Buna dimineata!Am intrat sa va salut si sa imi iau doza de optimism de la voi.Acum fug pt. ca azi chiar am zi de "aspirat" !...a si intru un picut mai tarziu dupa ce iau rezultatele de la chlamydia si mycoplasma, deh m-am gandit eu sa le mai fac o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

........pe pagina 2? rusinica,rusinica....!!! Eu am revenit asa cum am promis:mycoplasma NEGATIV! si cica, clamydia este inca in lucru asa ca mai astept! Va las acum ca trebuie sa aspir (la propriu )ca doar se apropie sfintele sarbatorii...desi am un chef nebun!Va si intru mai tarziu sa citesc niste vesti bune de la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Mcrissa ti-am trimis mesaj privat PM

Fetelor nu stiu cum sa imi tin in frau entuziasmul. Am mai scris eu pe ici pe colo, dar mai mult am citit asa incat sa va spun din nou - din adolescenta ma confrunt cu un CM ffff. neregulat pe care l-am tinut in frau in majoritatea timpului cu anticonceptionale. Acum exact un an am ajuns la doctor exprimandu-mi dorinta de a avea un copil. Am trecut prin setul de analize obligatorii - sotul normospermie (slava cerului), la cele virusologice am iesit ok amandoi, insa eu cu ovare micropolichistice si o hiperprolactinemie ce-i drept minora dar existenta. Anyway mai rau este ca am batut pasul pe loc cu doctori neseriosi, de renume, la care obtii greu o programare si care si pe acele programari le anuleaza. DIn acest motiv ieri, din nou am facut o noua incercare la o noua doctorita. Si culmea - la ecografie mi-a gasit pe ovarul drept o minune de folicul dominant gata sa se sparga. Cum mie insa nu prea mi se intampla sa se sparga foliculii si sa am mult asteptata ovulatie - mi-a prescris urgent 5000ui pregnyl iar apoi utrogestan pentru 10 zile - si evident multa iubire in joia mare seara. Tot doctorita mi-a spus ca poate avem noroc de data asta dar...sa nu fim dezamagiti daca nu se intampla. E foarte posibil sa nu se intample. Si totusi de aseara nu reusesc sa ma gandesc la nimic altceva. Fetelor va rog din suflet sa va ganditi si la mine putin joi seara! De data asta chiar am sperante mari! E si Pastele, eu si sotul vom fi joi la Praga intr-o mini-vacanta romantica in doi. Ar exista toate premisele. Poate ne ajuta si pe noi D-zeu un pic.

Mergi la inceput