Aspirante optimiste - 196

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Liniste sufleteasca, belsug,indeplinirea tuturor dorintelor si lumina sa va aduca Sarbatoarea Invierii Domnului!
PASTE FERICIT!

Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Sarbatori fericite cu sanatate multa si doamne da-ne si noua un puiut ! La toate PASTE FERICIT!
Bubuleana-mult ,mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alibebe spune:

Salutare, dragelor!!!!!!!!!!! Numele meu e Alina() ! Ne dorim ffffffffffff. mult un ,,sufletel'' ,dar se pare ca ,,barza'' nu vrea sa vina findca am refuzat-o de prea multe ori! Asadar as dori sa intru in clubul,,ASPIRANTELOR OPTIMISTE'' cu voia voastra si as dori sa fiu si eu pe lista voastra!!!!
dulci de la ALINUTA ! VA MULTUMESC !

ALINUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alibebe spune:

AHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!! Era sa uit: PASTE FERICIT! IEPURASUL SA VA ADUCA CE VA DORITI()!
ALINUTA
SARBATORI FERICITE!!!!!!!!!!!!!!!

ALINUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

tzuca: poate luna viitoare la mine

VA DORESC UN PASTE FERICIT, PLIN DE MOMENTE FRUMOASE, INCARCATE DE LUMINA ALATURI DE CEI DRAGI!!!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Va urez PASTE FERICIT! Sarbatorile pascale sa va lumineze calea catre reusita de a deveni mame! sa va aduca liniste sufleteasca, sanatate si fericire!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Bubuleano ai fost la eco???Da-na vesti bune cat de repede!Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

PASTE FERICIT!!!!!si sa dea dumnezeu un cat mai repede la toate aspirantele.
Asa sa ne ajute Dumnezeu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

PASTE FERICIT ASPIRANTELOR, mai mult sau mai putin optimiste
Cea mai mare, și cea mai însemnată, mai sfîntă și mai îmbucurătoare sărbătoare de peste an , este sărbătoarea Paștelui, Paștele sau Învierea Domnului, deoarece în această zi “Hristos a înviat din morți cu moarte pre moarte călcînd și celor din morminte viață dăruindu-le”, iar pe cei vii răscumpărîndu-i de sub jugul păcatului strămoșesc și împăcîndu-i cu Dumnezeu; și al doilea, pentru că ea cade totdeauna la începutul primăverii, anotimpul cel mai frumos și mai plăcut, cînd toată natura învie. Fie ca speranta ce o aduce lumii Mantuitorul prin invierea sa sa reinvie credinta si speranta in sufletele noastra. Sa fiti fericite si iubite si sa deveniti mamici cat mai curand.

Bianca
http://photos.yahoo.com/bianca_gh2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Sfintele Sarbatori de Pasti sa va aduca multi ,sanatate si numai bucurii!!
Fie ca Lumina Sfanta sa va lumineze mereu viata!!

la toata lumea!!

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput