Zodia Gemeni (8)
Raspunsuri - Pagina 8
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by blackgirl0
Mai bine mai tarziu decat niciodata:
HRITOS A INVIAT!!!
Andreea, Kittie si Sunnie, va multumesc de suport!
Am rezolvat pana la urma disputa frumos, nu chiar ca , dar macar Mi-am dat seama singura ca am exagerat,iar Sarbatorile Pascale in familia reunita si largita, plus faptul ca am petrecut ziua de azi impreuna ca si un cuplu normal, fara m-au facut sa cred ca mai avem sperante...
Mai povestesc maine pataniile din zilele astea. Sper ca si voi sa fi avut parte de Sarbatori frumoase, fericite, insorite si pline de bucurii!!!
Bine ca ai rezovat problema si vorba lui Sun mai gandeste si tu inainte sa faci asemenea lucruri!
Am plecat la nani..
V-am pupat!
HAI STEAUA!!!!
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
asi spune:
Buna dimimeata!
Cristos a inviat!
Predictiile pentru ziua de azi:
S-ar putea ca o problema de sanatate sa va împiedice sa plecati într-o calatorie sau sa ajungeti la o întâlnire.
Relatiile cu partenerul de viata sunt putin tensionate, din cauza unei rude mai în vârsta.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
mihaela amalia spune:
ADEVARAT C-A INVIAT!
Ce fac gemanutele???Ati avut sarbatori fericite, fara si ???
si revin mai tarziu...ma duc sa recuperez ce am pierdut zilele astea cat nu am mai intrat pe acilea
Sarbatori fericite!!!
"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)
roxisialexia spune:
ADEVARAT A INVIAT !
Mi-e imi place mai mult cum suna acest horoscopel:
Horoscopul dvs. pentru azi: 25-Apr-2006
Astazi va merg toate ca pe roate, incercati sa faceti investitii de orice fel, pentru ca posibilitatea de succes este foarte mare. O idee buna ar fi sa va vizitati si prietenii mai vechi. Se pare aca in seara asta va asteapta o petrecere
si cel pe toata saptamina:
Horoscopul dvs. pentru saptamana: 24 Apr - 1 Mai
Va recomandam sa nu semnati documente oficiale si sa nu începeti noi afaceri. Se pare ca ideile dumneavoastra nu sunt apreciate la adevarata lor valoare de catre colaboratori. În schimb, în aceasta perioada puteti avea mari satisfactii pe plan sentimental si în relatiile cu persoanele mai tinere din familie.
Salutari la gemanutze sa aveti o sapatamina stralucita si sa va mearga din plin.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
Kittie spune:
Cat mai multe horoscoape sa ne alegem !
bey nu mai datzi bey! Nici cu pumnu nici cu vorba-n cine-a dat cu pumnu (vorba vine, pumn..). Nu stii cand te-ajunge! Shi io ma aprind repede la cearta si ma exteriorizez cu artificii da' acu am zis cand ne apuca, iesim din camera.. Mergem in alta camera, numaram pana la 10000 daca e cazu, facem un dus si ne-ntoarcem calmi. Ca asa nu mai merge. Toti suntem din ce in ce mai nervosi...
Eh, sa trecem peste.. Si? atzi mancat bine? Cand incep dietele post-pascale?
mamica de ( 13oct04 )
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
Tierce de charme Kittie NinaB Ralucule BEWARE!!!
SunSmile spune:
Neata
Multumesc fetele ca ati pus horoscoape!
Pupi
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
asi spune:
Fetelor cine stie sa imi spune ce insemna ca m-am visat ca imi tineam fetita nou nascuta in brate?Aceasta fetita nu exista ci este doar o dorinta de-a mea.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
andreea_trend spune:
Ce fac gemanutzele?
Cam liniste pe aici... si ce de horoscoape!!!
Asi... chiar nu stiu ce inseamna visul tau... da nu te mai gandi si tu acum la ce ar putea sa insemne!!!
HAI STEAUA!!!!
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
NicoletaB spune:
salutare la gemanute
stiu ca fetitele in vise inseamana stiri bune sau erau baieteii?
si eu mi-am visat copilasul ca-l tineam in brate si nimeni nu ma putea desparti de el
si dimineata cand m-am treezit n-am ramas decat cu sentimentul matern rascolit
andreea_trend spune:
Stiati care e motto-ul zodiei noastre?
Iata-l:
Motto-ul zodiei Gemeni:
Comunic cu o mare deschidere de spirit si ascult parerea altuia. Îmi exprim din plin ideile si dezvolt spiritul de discernamânt.
HAI STEAUA!!!!
Nunta noastra
Poze