Aspirante peste 30 ani, femei care stiu ce vor-10

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Cristinici,merg la clinica lui particulara,acolo a putut sa faca programare sotul meu asa repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Iulia eu intru tot cate putin, nu prea am stat pe acasa. Pe mine nu m-a furat nimeni.
Avalon am facut deja dupa o reteta din cartea de bucate de pe forum, de care mi-ai spus. A fost super buna mancarea.
Liana
Piticu te inteleg asa de bine. Incearca sa fii tare. Uite, eu am 34 de ani, o gramada de monitorizari, 5 IUI si 1 FIV, la nici una nu am obtinut ceea ce am dorit, dar nu vreau sa renunt. Se pare ca asa e, unii obtin mai greu ceea ce vor.
Va pup pe toate fetelor

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Buna, fetelor!
Liana, uite si de la mine ceva inteligent
Crinuta, ma bucur ca ti-a iesit buna mancarica, si eu la fel sunt, daca mi-e pofta de ceva bun imi iese yammy yammy...
Piticutule, ti-ai mai revenit putin si ai scos capshorul din butoi cu fetele astea minunate, ai vazut?
Iulia
In seara asta nu am nimic inteligent sa va spun, ca sunt putin cu fundul in sus... astept sa vina rusii chiar la sfarsitul saptamanii si nervii mei sunt intinsi la maxim... uf!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Multumesc Crinuta.Fetelor imi este si putin jena.M-am miorlait atat zilele astea pe aici.Sa dea Dumnezeu numai bine tuturor(maine o sa incerc sa ma spovedesc)si la cati mai multi

Mergi la inceput

Aaaa, IULIA, cu radiografia la sot nu e absolut nici o problema, tu sa ai grija sa nu te expui la radiatii dupa ovulatie, in rest daca aveti liber dati-i bataie!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Avaloaneee ete ca acu am ceva "enteligent" sa'ti zic..
zici ca nervii aia sunt intinsi la maxim?????Ha?? stai ca acu ii mangai io putin sa isi revina la normal...adica ce???/si daca vin???ete ca vin..ce la mine nu au venit????fii fericita mama..nu'i mai lasa sa te doboare...si poate ca nu vin...ce? alarme false nu ai mai vazut????..hai vin'o incoa la olteanca sa zica de bine..

io acu manac inghetata..si grasu la fel..na!!!
le facem in necaz bolilor!!!!
oare la clamydie io conveniii?????io zic ca nu ..pai atata raceala din parte a mea..io zic ca isi va lua lumea'n cap si ma va parasi...

pt asta seara...."aceeasi dilie da cu alta palarie...sau nu??"da am maner!!!si cioace!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Asa, Liano, mananci inghetata din cana AIA cu manerul ALA, nu? Chiar, soro, tu nu trebuia sa iei rezultatul la chlamidia?

Mergi la inceput

Asa e Avaloane,mai scosei si eu capul din butoi.Ptiu ca ma molipsii de la Liana.Sunteti niste fete tare curajoase si aveti niste suflete minunate.

Mergi la inceput

Bravo, Piticutz! Ai nimerit bine aici, fetele astea au trecut prin multe si cu toate astea au putere si curaj sa mearga mai departe... Si stii ceva? Eu cred ca toate vor reusi, pentru ca Dumnezeu e sus acolo si are grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

BUNA FETELOR !

LIANA30 nu ai luat rezultatul de la analize? Cum a iesit? Sanatate grasului tau iubit!

IULIABRAILA ce mai faci? Ce mai fac parintii tai?

Avalon pupici !

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput