Aspirante peste 30 ani, femei care stiu ce vor-10

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Piticule asa cum ziceau si Lachi si Liana situatia ta nu e disperata, trebuie sa gasesti un medic bun, timp si multa credinta.
Eu ca si ele nu sunt intr-o situatie chiar nemaipomenita, dar sper. 2 extrauterine, fara trompe, 3 FIV nereusite, singura mea sansa fiind FIV pt a avea copii si in curand 37 ani. Asa ca punete pe treaba si nu m-ai sta pe ganduri.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

bre, constat ca nu este nimeni sa ma asculte si pe moi, pentru intrebarea de la pag.3.
salutare fetele si petrecere frumoasa oriunde ati fi
IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Buna, fetelor!
IULIA, incerc sa-ti raspund eu cum ma pricep... nu e obligatoriu daca ai avut cheaguri sa fi fost avort menstrual... mie mi-a explicat un dr. ca acele cheaguri sunt bucati de endometru si ca embrionul la saptamana 4 este de dimensiuni milimetrice... si apoi tu ai luat orgametril care stiu ca tocmai asta face, 'curata' uterul bine (stiu ca nu scrie in prospect asta). Cat despre ceaiuri si tincturi, sigur nu intreruperea lor este cauza. Stai linistita, gandeste pozitiv si urmeaza prescriptia doctorului

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

bre avaloane stiam io ca tu o sa ma lamuresti.
merci ca m-ai mai linistit, ca eram cam dusa, intr-adevar nu scriaza de aia in prospectu lu medicamentu meu. da-i ultima luna, nu mai vreau bre de asta, ca nu mai vreau si gata. da io te pup dulce.
piticutu, stai linistita , ca nici nu o sa clipesti bine si gata, treaba-i rezolvata. am vazut multe altele si mai si....hehehe....si s-au rezolvat.
sa stai bine cu nervii si sa nu cedezi.
slaba activitatea fetele pe aici, ma duc ca este liber la , fara protectie.
incercam sa nu ratam momentu, deocamdata asta-i cea mai tare faza.
da vin si vremuri bune si la noi, lasa lasa.
IULIA

Mergi la inceput

mai am o intrebare: are vreo importanta sau este vreun impediment faptul ca sotu a facut o radiografie completa cind cu atacul tatalui meu(l-a tinut la radoigrafie)? daca luna asta ne punem pe prestat este vreo problema ?
ca parca nu mai stiu nimic si incerc sa ma feresc de toate pina dau de mamele lor. offf, grea este treaba asta, habar n-aveam.
IULIA

Mergi la inceput

look at me: sint membru junior mai
sint mindra de mine, parca mi-am adus contributia la ....nu stiu ce ffff important.
ma bucur ca sint cu voi aici pe DC, IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

atunci junioarooo trebuie sa te sarbatorim
hai noroc.da mama si tu de baut..offf tot io sa dau???
ete ca io sontac,,,sontac tot ajunsai sa dau noroc cu tine..
traiasca junioara!!!!traiascaaaa

mai vrei mama?????ziiii braileancoooo????ha??
vrei si un tort?ia la mama e proaspat acu il facui..special pt junioara mea iubita..ia mama si sampanie ca tare buna eeee
hic..hic...

Avaloanee ca altceva inteligent chiar nu am sa'ti zic..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorceress spune:

Pitic, te inteleg perfect cind zici ca ai stiut intodeauna ce vrei..si acum cind chiar ai nevoie de ceva intervin tot felul de piedici si inevitabil nesiguranta de sine. O stiu, e si povestea mea...am venit in tara asta ca sa am...si crede-ma ca am si ii multumesc bunului Dumnezeu pentru tot ce am...am invatat insa o lectie,...si anume ca azi poti sa ai si inurmatoarea clipa sa se duca...imi spune adesea cineva drag mie ca inima imi e la comoara.
Fetelor, comoara voastra care este sau unde este? Serios, ati gasit-o? Sinteti pe drumul care duce la ea?

In ultimul timp am inceput sa invat sa gindesc cu sufletul...stiu, nu e o caracteristica a unei femei de 30 de ani...asa se zice la revistele de fete - femeia de >30 de ani, care stie ce vrea de la viata, care face si drege...si ce? sint in drum spre comoara mea...si acolo numai cu sufletul pot patrunde...

Buna, sint Sorceress, am 30 de ani si mi-am deschis sufletul catre Doamne Doamne...privesc inainte si restul vine de la sine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi68 spune:

Buna dimineata fetele si bine ati venit pentru cele noi!
Iulia pentru tine
Noi ne pregatim de plecare,maine zburam spre Bucuresti,petrecem Pastele acasa!
Pup fetele si va doresc ca iepurasul de Pasti sa va aduca cadoul mult dorit.
cu drag
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Buna dimineata!

Mergi la inceput