Aspirante peste 30 ani, femei care stiu ce vor-10

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Brailencelor, eu am copilarit in Hipodrom pe langa Scoala 23 si am terminat Murgociul in 90 (mate-fiz). Cred ca ne-am intersectat daca nu pe faleza cea de toate zilele macar iarna la patinoar.
Eu am predat mate la Brancoveanu pana in 2001...voi cum va descurcati? In vara am trecut prin Braila (dupa 2 ani) si am vazut-o mult schimbata in bine. M-a intristat Republicii - aproape demolata. Va pup! Gratiela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

ioana, astept mesajul tau.
noi sintem bine, pemine ma cam supara un ovar dar in rest nu sint probleme. am reusit sa ajung la biserica si sa aprind o luminare. prima pt bb al meu. ma simt mai impacata cu mine insami.
va pup fetele.
la noi a fost binisor, am mincat peste(saramura+ fript- salau)
IULIA

Mergi la inceput

gratiela, si eu am fost la murgoci, dar sint cu 2 ani mai mare la scoala(am terminat in 1988).
de la patinoar sigur ar trebui sa ne stim ca ma pot lauda eram destul de tare in perioada 1985, 86,87,88. numai ca atunci eram bruneta.
brava pentru avansare, trebuie sa recunosc ca din braila au "iesit" multi profi mate tari din tara asta.
la restul lumii si
IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

BRAILENCELOR!!....
vad ca sunt multe fete din Braila.
Ma bucur ! Eu am terminat Liceul Ind.nr.2,
tot matefiz, in 1992, dar am terminat o
facultate de alt profil : actorie. Poate
m-ati vazut daca ati mers pe la teatrul
Maria Filotti, in perioada 1993-1998,cand
eram actor debutant acolo si studenta la
Bucuresti in acelasi timp. Va pup brailencelor!

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Aha! Ai fost in generatia lui Sandu Dobrescu, Sebastian...Ce vremuri!
Ma simt mai bine printre voi...poate ca revin si eu pe linia de plutire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

va pupacesc pe toate..
IULIA ma bucur pentru ai tai ca sunt binee.."La multi ani mamei tale"
carmen grasu e mai bine..dar inca mai are dureri marii..
azi am fost la biserica si m'am rugat pentru noi toate..am luat si salcie ...o tin la brau..poate..poate...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Va urmaresc din umbra...chiar daca nu scriu...
Pupici si LA MULTI ANI! celor cu nume de flori.
Liana pup iar grasu.Nu-i mai trece mai?

curajoasele.
Si astept invitatii la botez.

Zambeste!Maine poate fi mai rau.

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorceress spune:

La multi ani, FLORILOR!!!

Hai, ca trebuie sa incep sa fac prezenta si la capitolul >30 (sa nu ma ziceti la nimeni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

IOANA ce bine ar fi daca ar veni iepurasul cu un asa cadou!!!inca sunt in asteptare.sunt abia in z19.si nah! ca m-a gasit vrednicia si sunt si in curatenia generala de primavara,dar nu ma lupt prea mult!!!
LIANA o sa dispara si durerile lui grasu'incet/incet
IULIA ai prins cumva vreo mica raceala de ai probleme cu un ovar?
SORCERESS

PUP toate fetele!

carmen

Mergi la inceput

salutare fetele!
sa va fac capu mare: de vreo saptamina ma supara iar ovarul sting care aparea inflamat la chiuretajul II. sint acum in Z 6, dupa al doilea CM de la chiuretajul II(dupa avort- avort spontan ianuarie, chiuretaj I, in februarie chiuretaj II). primul CM normal, 3 zile fara probleme.
CM a durat 4 zile si aseara(Z5) fara anunturi, am gasit 2 cheaguri lungi de aproximatix 6 cm, subtiri, maro inchis, fara miros si dimineata 1 cheag de 2 mm roziu. ce poate fi? eu sint programata la doctor dupa 3 CM de la chiuretajul II, deci as mai avea o luna.
vad ca azi nu mai am dureri, la serv este f frig(nu ne mai dau caldura), ma duc eu infofolita dar...inainte de avort nu am fost racita niciodata.
inainte de CM cu 5 zile am intrerupt si ceaiul de cretisoara si pastilele de brinca ursului, pe care am inceput sa o reiau de aseara. sa fie vreo legatura cu asta? eu nu prea as zice.
precizez ca in ambele luni am luat si orgametril(toate la indicatia dr), la care, in prospect, precizeaza ca poate da singerari si patari ocazionale, dar nu cheaguri.
sa fi avut iar un avort spontan, la sarcina mica mica?
IULIA
"o zi mohorita, mohorita, neagra......da poate trece"

Mergi la inceput