Aspirante peste 30 ani, femei care stiu ce vor-10

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

un weekend placut! la toate fetele
IOANA multumesc mult de mesaj.eu sunt in ziua a 4-a inca cu ,,nesimtitii,, in vizita!astept sa-mi soseasca si mie trataemtul homeopat din tara sa il continui......am sa te caut pe la retete.....cu toate ca as dori sa fi pe acolo doar sa ne spui reteta ta si sa ne dai sfaturi

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stelutza_36 spune:

Buna fetelor! Sunt nou-nouta pe forum, m-am chinuit jumatate de zi sa ma inregistrez (pana am gasit un nume utilizator nealocat). Anul acesta fac 37 de ani si sunt cam necajita ... mi-ar prinde foarte bine sa am cu cine sa discut un pic ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

CARMEN94 buna ! Si eu sunt in z3 asa ca ne luam de mana luna asta impreuna, nu ? Ce tratament vrei sa faci ? Ce bine ar fi sa avem si noi ce retete da! Nu-i asa?

STELUTZA_36 BINE AI VENIT PRINTRE NOI ! Intreaba-ne orice vrei, noi o sa-ti raspundem !

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

bunaaaa, fetele mele!
sint fericita ca azi este vineri si o sa am liber 3 zile, hahaha si hihihi. si mi-a promis puiu, ca ne plimbam(asta inseamna cu masina zbiirrrr vreo 1/2 ore ca dupa aia o sa sune telefoanele).
bine ati venit fetele, unde trebuia ! noi ne bucuram dar ne si intristam la fiecare luna care trece. dar sintem impreuna fie ce-o fi.
drakuuu, am taiat si io iarba, da cu masina de tuns, na, asa, ca sa nu mai fii atit de individualista. DA TE PUP DULCE PE NAS CA SA-TI POARTE NOROC.
vesti bune fetele: prietena mea, care a pierdut sarcina inaintea mea cu o luna(adica decembrie) este iar insarcinata in 2 luni(fara sa stie). si ea saraca zicea ca ii este rau de la glanda tiroida.
iar a doua amica, nouta, este gravi in 4,5 luni si nu mi-a zis saraca de frica, pina nu a facut triplul test(a avut un bb mort la 3 luni de o problema genetica). deci...iar se aduna bebicii in jur. simt o adiere....bunicica.
auziti, ce o mai face elise ? parca, parca am mai vazut-o da nu la subiectu asta. oare de ce?
crinutu, gabelele, ioana, pupici la toate fetele, hai hai , mai treceti pe aici, ca-i asa bine....sau ma rog, cum ziceti voi.
avaloane, ce faci mama, ti-a trecut? iote un pusi dulce ca sa ti se mai duca noduletu din git. sterg si lacrimile tale.
va pup, IULIA
PT AZI(IO ZIC) : "O VESTE MI SE PARE EXTRAORDINAR DE MINUNATA CIND MA PRIVESTE IN MOD DIRECT!"

Mergi la inceput

Multumesc mult Ioana.
Nici nu stiu de unde sa incep. Poate repet acum ceea ce au intrebat deja si alte aspirante. Dupa ani de investigatii si incercari medicul endocrinolog a gasit problema: hiperprolactinemie. Eu nu sunt f convinsa pt ca de ani de zile e prima oara cand imi iese PRL ridicat. Am incercat Bromocriptina, dar mi-a fost f f rau. Medicul spune ca nu din cauza medicamentului ci am eu probleme psihice, dar in mod interesant in 36 de ani e prima data cand fac criza de claustrofobie si e exact cand maresc doza ... Acum mi-a prescris Dostinex si mi-e frica sa incep tratamentul. Ati luat careva Dostinex? Cum e cu efectele secundare? Poate ma lamureste si pe mine cineva, ca medicul m-a expediat in 2 minute.
Mersi.
Csilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

claustrofobie ? himm, imi suna cunoscut si mie.si zici ca asta poate avea vreo treaba cu facutul bebicilor? nasol, nu mi-am pus niciodata si problema asta.
nu dispera si schimba doctorul, nu are timp pt tine nici tu sa nu mai ai pentru el. altul, care sa te asculte.
viata este frumoasa, este primavara, plimba-te si fii fericita. asta conteaza cel mai mult.
IULIA

Mergi la inceput

problema e nivelul de prolactina ridicat. de accea mi-a prescris medicul Bromocriptin. iar de la Bromocriptin am avut criza de claustrofobie. a mai patit cineva asa?

Mergi la inceput

STELUTZA_36 stai linistita , ca nu e o problema grava de infertilitate. Adica se poate rezolva cu niste pastilute. Chiar acum ma confrunt si eu cu aceeasi problema: am prolactina marita de la utrogestan si inghit de aproape o luna bromocriptina. Nu are nici un efect advers pt. mine acum, a fost mai greu la inceput cu usoare stari de voma si somnolenta, dar au trecut , acum nu le mai simt. Daca medicul ti-a recomandat dostinex incearca-l, am auzit ca e mai puternic, dar cu mai putine efecte adverse. Multe fete s-au lovit la un moment dat de aceasta problema si s-a rezolvat, iar acum stau linistite cu bebe in brate. Asa ca da-i inainte cu tratamentul si sa auzim ca ti-a scazut prolactina in limite normale. Eu am repetat analiza ieri si astept rezultatul sapt. viitoare. Sper sa fie bine acum si sa nu ajung la alte pastile. Te pup si curaj iubita!

IULIABRAILA sunt aici draga, nu plec eu asa usor! Adica as vrea sa plec, dar la viitoare mamici ! Ceea ca va uraz si voua tuturor PLECATI MAI REPEDE PE LA MAMICI !

LIANA30 Ce mai faci ?

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

fatoooo m'ai pupa tu pe nas..da stii ce mare il am????
azi contnui si io..vorba ta!!!!"PRIVESTE'MA SI DA'MI O VESTE MINUNATA!!!

gabitzooooo nu lucrez mama!!!! ca nu risc sa'l las pe grasu singur!!!!

Ioana..asa vrea sa'ti spun ca Bizzzai pe'aci dar iar imi sare IULIA in cap..cica e dreptul ei...atunci iti zic ca sunt fericita si bazaiesc mai usor..sttt..sttt..sa nu spui la nimeni

Stelutza_36bine ai venit printre noi

Avaloaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee acuma tipppppp...
marti tin pumniii!!!!stransiii!!! stransiii!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

LIANA30 ma bucur! Nu spun la nimeni! Secretul e secret si intre noi ramane!

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput