Aspirante peste 30 ani, femei care stiu ce vor-10

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Va doresc si eu din tot sufletul PASTE FERICIT, sa aveti LUMINA in suflet! Si mai ales, sa 'ciocniti oul castigator' luna asta, fetelor!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

UN PASTE FERICIT! numai bucurii si pace in suflet,iar iepurasul sa vina pentru toate cu un bb.
va pe toate!
IULIA da-i bataie daca ai unde verde.iti tin pumnii!!!!!!

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

PASTE FERICIT SI MULTA FERICIRE SI BEBICI CAT MAI CURANT POSIBIL

Bianca
http://photos.yahoo.com/bianca_gh2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

PASTE FERICIT TUTUROR FETELOR ! LUMINA SFANTA SA VA PATRUNDA IN SUFLETE SI SA DEA DOMNUL SA FIE AUZITE SI RUGILE NOASTRE PENTRU CATE UN BEBE !

IULIABRAILA mi-a placut mult cand ai spus "o mica familie" - adevarat ai grait ! Bafta la munci, tine-l ocupat pe sotul tau ca cine stie ce-ti aduce iepurasul! Maine vin la Braila, abia astept sa-mi revad mama, tatal si fratii si nu in ultimul rand pe bunica. Ti-am lasat nr. meu de tel. in caz ca ai timp si de mine (fixul din Braila).

Eu de la tratamentul pe care il fac, pentru reglarea prolactinei in limite normale, nu ma simt prea bine. Azi sunt in z.17 si am observat cateva pete mici roz, am ameteli, dar in rest sunt bine. Nu vreau sa stric frumusetea acestei seri magice. Sa mergem sa luam lumina!

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

HRISTOS A INVIAT !!! PASTE FERICIT FETELOR !!!

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi68 spune:

Hristos a Inviat!Un Paste Fericit cu sanatate si bucurii va doresc!

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Cristos a inviat!O primavara fericita,plina de pace,speranta si impliniri!

Mergi la inceput

HRISTOS A INVIAT! ce mai fac cele mai frumoase si puternice fete?!?!
La mine se pregatesc ,,nesimtitii,, sa se apropie cu pasi repezi,dar nu-i nimic ca mai vine o luna!!!!.

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slavmih spune:

Hristos a inviat!
Cum la acest subiect am vazut ca sunt multe brailence si am si peste 30 de ani vreau sa fac si eu parte din grupul vostru.
Va pup si va doresc o saptamana buna

Mergi la inceput

IULIA,LIANA,IOANA,ROMARIA,ASI,CRINUTA.....ce mai faceti voi?!?!
AVALON am citit o parte din mesajele tale postate si sa sti ca am invatat multe(chiar daca am 35 de ani,inca mai am de invatat.cum se spune:toata viata invatam cate ceva).Am invatat cate ceva si din postarile LIANEI,ELIZEI,IULIEI si a multor fete care au postat....si vreau sa va multumesc din suflet mai ales ca am invatat un lucru important:Sa am incredere in mine!!!

Va pup pe toate!

carmen

Mergi la inceput