"Open marriage"-da/nu/de ce/cand/cum?
Raspunsuri - Pagina 15
lena spune:
ok...uite de aici e preluata ideea:
"Si mai cred ceva despre oameni: ne este teama de ceea ce nu cunoastem sau intelegem suficient. Teama naste respingere.
Respingerea nu este gresita in cunostinta de cauza. Insa eu cred ca respingerea fara motiv te limiteaza .
Asadar nu vad nimic rau in a incerca sa intelegem si sa cunoastem lucrurile despre care tot vorbim aici iar daca le respingem va fi pentru ca nu ne-au placut si nu ne-au reprezentat, nu pentru ca nu am inteles despre ce e vorba" scuze daniela b te-am luat pe tine ca reper, nu ca persoana ci cea ce ai spus.
Caroline atunci loveste-ma tu cu o replica
cam cum crezi ca am putea sincer-sincer cunoaste lucrurile astea decat practicandu-le , dar aici deja e filozofie pura...cum putem crede in arta ca e frumoasa, ca ne-a spus cineva, ca am vazut sa zicem capela sixtina si ne-am simtit miscati...lucrurile astea le simtim, vrem sa le aprofundam, gen sa sapam adanc dupa informatii sau simtim ca sunt superficiale si atat, nu ne atrag si cu asta basta!!
de ce nu atunci...de la open marriage sau bisexualitate...mai e un pas pana aici...de ce nu putem concepe ca sunt oameni satisfacuti sexual cu animale, de ce zoofilia, necrofilia chiar
sau pedofilia sunt "abominabile" in schimb sexul in grup intr-o relatie, deci relatie, nu celibat, este ok??
atata tot intreb, nu e ceva ilegal, dar de unde pana unde limita asta intre diferite manifestari ale sexualitatii umane, asta intreb, cu cea mai mare seriozitate??!!
roxana1974 spune:
Lena 
mai, un lucru e clar, nu tot ce e open e si bun...ca doar stiti ce patesc aia too open minded, nu? ![]()
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
Caroline spune:
quote:
Originally posted by lena
Caroline atunci loveste-ma tu cu o replicacam cum crezi ca am putea sincer-sincer cunoaste lucrurile astea decat practicandu-le
tu ai practicat tot ce cunosti?
lena spune:
Caroline ...poate nu m-am facut inteleasa, dar nici pe tine nu te inteleg??
Pai tot nu mi-ai raspuns...cum le cunoastem?? din informatii sterile de pe net...cum cunosti literatura, practicand cititul, cum cunosti viata, traind, cum cunosti filmele, vizionandu-le, cum cunosti muzica, ascultand-o, cum cunosti sexul, practicandu-l...cum cunosti tu atunci "open marriage"??
lena spune:
quote:
Originally posted by Caroline
Nu... gresit... cunosti literatura mult mai bine daca faci sex cu autorul
pai nu stiu??...daca fac cu Dan Brown automat sunt miliardara, pacat ca e luat.
ok, daca ne invartim in jurul unei definitii, o sa caut cu dexul sa aprofundez originea "cunoasterii".
editai: voila...CUNOÁȘTERE s. 1. înțelegere, percepție, pricepere. (Proces de ~.) 2. (înv.) știință, știre, știutură. (~ lucrurilor.) 3. pricepere, stăpânire. (~ mai multor meserii.) 4. posedare, stăpânire. (~ mai multor limbi
Caroline spune:
Lena, hai sa o luam rational. Daca a cunoaste = a practica, nu stiu ce cautam noi sa ne dam cu parerea la subiectul asta. Ca nu cunoastem.
Ar trebui sa o lasam pe in_trecere sa vorbeasca singura, nu?
Eu zic ca poti cunoaste mai mult dect practici, chiar daca numai teoretic. Totul este sa vrei sa cunosti.
amuleta spune:
Voi stiti cum e discutia asta ? Ca ala care-a aruncat o piatra-n balta si zece altii se chinuie s-a scoata.![]()
lena spune:
quote:
Originally posted by Caroline
Lena, hai sa o luam rational. Daca a cunoaste = a practica, nu stiu ce cautam noi sa ne dam cu parerea la subiectul asta. Ca nu cunoastem.
Ar trebui sa o lasam pe in_trecere sa vorbeasca singura, nu?
Eu zic ca poti cunoaste mai mult dect practici, chiar daca numai teoretic. Totul este sa vrei sa cunosti.
aici ai dreptate, si cum sincer subiectul asta nu vreau sa-l cunosc, ar trebui sa ma cam retrag.
editai: si btw ai dreptate si cu altceva, a cunoaste nu e egal cu a practica, ci cu a intelege, pricepe sau stapani.
Veve spune:
...2
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6